FOCUS BLACK FOREST - ZKUŠENOSTI MAJITELŮ

8 nepřečtených
  • Hellmans

    Ahoj, mám v hledáčku právě tohle kolo (konkrétně Focus Black Forest Pro, resp. Lite, se 100 mm vidlicí) a chtěl bych se zeptat majitelů jak jste spokojeni? A hlavně pak na to jak je na tom rám tohohle kola s „komfortem“ při jízdě v horším terénu. Měl jsem možnost dlouhodobě vyzkoušet Ghost Kato (který je v podobné cenové relaci) a to má extra tuhý zadní trojuhelník a bylo docela peklo s ním vyjít… Slyšel jsem, že Pells má pěkně pružný AL kola, ale cenově je na tom hůř + nemá pevné osy.

    Předem díky.

    0 0
    • jarin01  

      Tak to máme stejný zájem. Připojuji se k tvému dotazu. Snad se někdo najde. Pokud by jsi ho už pořídil tak dej vědět. Libí se mi kvůli těm samým vlastnostem co jsi vyjmenoval.

      0 0
    • kendice  

      Ten bajk http://jizdni-kola.heureka.cz/…016/recenze/#… som kupoval pred mesiacom. Ta recenzia je odomna. Kupoval som ho od cyklonemcika z upgrejdom 1.5k za XT brzdy co doporucam. Bajk je pre oca a najazdil som na nom len par km z predajne a spet na garancku a podobne. Obavam sa ale ze ja na tu otazku neviem odpoved lebo to nemam z cim porovnat. Ja jazdim lacny focus cross a tento bajk my pride neuveritelne tuhy co bude asi aj tymi osami. Ono hladal som 27.5,vzduchovu vidlu pevne osi vpredu a zadu a idealne aj vnutorne vedenie kablou a nic lepsie pod 25k som nenasiel.

      0 0
    • Dazz  

      Moc nepomůžu, ale obě kola jsem si dlouze prohlížel v obchodě a na Focuse jsem se i kousek projel (nějaký 27,5" model 2015, ale rám je stejný jako 2016).

      Zadní stavba Pellsu vypadá skvěle, opravdu by mohla fungovat a udělat nějaké to pohodlí.

      U Focuse asi ne, spiš bude dost tuhá.

      0 0
    • mivan  

      Já už asi 3 měsíce mám Focus Black forest 29r 4.0 2015 (http://www.teamsport.cz/…kost-ramu-s/)

      kupoval jsme ho za 23 999kč a vyměnil jsme vidlici za Epicona.

      S kolem až na brzdy jsme hodně spokojen.Ale je pravda že kolo je hodně tuhé (což beru jako výhodu). Pro větší komfort přemýšlím o karbon sedlovce.

      Kdyby si chtěl něco vědět ptej se.

      0 0
    • Freep  

      Ahoj, mám v hledáčku také Focus Black Forest PRO 29 2016. Jelikož vážím metrák, chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s ráfky a náboji na tomhle kole (Shimano Deore CL, 142×12 / 15 mm thru axle, Concept EX rim 622–21)

      Kola: Shimano Deore CL, 142×12 / 15 mm thru axle, Concept EX rim 622–21: Shimano Deore CL, 142×12 / 15 mm thru axle, Concept EX rim 622–21

      Plánuji, že kola časem vyměním za nová, stejně jako to udělám s brzdami (ty vyměním ještě v obchodu)

      Díky

      0 0
      • hovado_cz  

        vážim přes 90 a mam Whistlera SL 29 s Conceptama – s rychloupínákem… A sou v cajku (i na takový to běžný trailování).

        Mam sice nabídku na zapletení DT-ček ale to už je jiná písnička

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.