Fluid LT vs. Pitch a ti ostatní

10 nepřečtených
  • lejnej

    Tak se pomalu dostáváj modely 2008 na trh a já sháním nejaký lehčí celopérko na kterym bych byl schopnej uject par desítek km. měl sem možnost zkusit několik spíše FR celopérek a moje zkušenosti sou takový, že jezdit se na nich dá, ale dá to opravdu mnohem víc zabrat a požitek z vyjíždky není tak dobrej. Napadlo mě i postavit pevňáka, ale přecejen bych radši zůstal u fullu.

    Jako adepty pro nový kolo jsem vybral Specialized Pitch a Norco Fluid LT. Cenově by se měli pohybovat kolem 50tisic. A chtěl bych aby se na nich dali realizovat 50 km vyjíždky po Brdech ale taky přepodkládám, že se jim nevysypou čepy hned po prvním náskoku do schodů /vážim 70kg/. Minulej rok tu b­yl celekem oblí­benej Reign, a­le během sezó­ny začali při­bívat stížnos­ti na krátkou­ životnost če­pů.

    Moc mě zajímá jestli někdo z Vás uvedené biky jezdí a může k nim něco říct. nejde ani tak o ceny komponentů jako především o jízdní vlastnosti /pružení/. Prostě bych chtěl njakýho lehkýho fulla, RB enduro a podobný jsem z podezření na velkou hmostnost zavrhl.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.