• Mr.Dan

    Po velmi vydařeném článku na téma „jak se prosmýknout na kole jednou z nejucpanějších tepen Prahy a přežít to a tvářit se šťastně“ http://prahounakole.cz/…-a-anglicka/ přispěchal náš oblíbenec Vráťa Filler s naprosto přelomovým článkem o ježdění na magistrále na kole. http://prahounakole.cz/…-magistrale/

    Nevím, zda mu jízda mezi tisíci smrdutejma výfukama přijde příjemná nebo dokonce zdravá – já třeba přes město volím trasy naopak s co nejméně auty a nejmenším provozem, třebaže si trochu zajedu, klidně i mimo Prahu – nicméně doufám, že si tento geniální příspěvěk přečte co nejvíc Auto*maťáků a dojde následně k přirozený selekci cykloteroristů a asociálních cykloaktivistů. Jen lituju ty řidiče, jimž skončej pod kolama…

    0 0
    • Vilém  

      Asi chce mit taky kolo na poulicni lampe.

      0 0
    • jecnak  

      Nad jizdou po magistrale bych se nijak nepozastavoval, v tom problem nevidim. Sam jsem po kratkych usecich obcas jel a nebo nekoho videl, ale zplodit takove veledilo o doslova PRDU, to fakt nechapu, kde na to ten clovek bere cas. Zvlast nakresy odku kam seskocit z obrubniku a kde jet, to mi fakt hlava nebere. To fakt nekoho svepravneho zajima a cte to?

      Zajimalo by me, jak by se autor popasoval nasim vikendovym jezdenim po Parizi a treba kruhacem u Vitezneho oblouku. Zrejme by vznikla stostrankova studie.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Na to kašli, radši nám sepiš report z Francie :)))

        0 0
      • JSt  

        jizda po magistrale je uplne cajk. cim vic aut tim vic vpohode. jen ten navod je jaksi lichy. kdo se na magistralu odvazi, nejspis nepotrebuje navod a kdo se tam boji, navod ho ve strachu akorat utvrdi. ;-)

        0 0
        • Petr L2  

          Jednou a je to hodně dávno sem si střihnul večerní magistrálu na bruslích, jel jsem z Pekařky do Bunkru, dalo se to, ale už bych to nikdy neopakoval. Kdo se dobrovolně pouští mezi auta v takovém provozu nemůže být normální.

          0 0
      • tromboonen  

        Tak tam jsem se bal i v aute, docela hodne… ale zas jak jsou Frantici za volantem prasata, tak na cyklistu (pokud si jej stihnou vsimnout) jsou opatrni, ne?

        0 0
      • šimlos  

        Dřepí v neziskovce,takže času na tyhle blbiny má dost :-)

        0 0
    • tromboonen  

      Tak zase pise si o tom svuj blok, neni militantni, ma cim travit cas… kdyby jej travil trollenim tady, tak to treba bude horsi, a navic by se jiste naslo dost nasranejch soudruhu, co by jej a ostatni chteli presvedcovat o sve pravde a vznikaly by z toho zase nejake megavlakna.. :)

      0 0
    • JendaH  

      Nevím, zda mu jízda mezi tisíci smrdutejma výfukama přijde příjemná nebo dokonce zdravá

      Zdravá ne, příjemná… no nevím, když to porovnám s alternativami, kde je zase spousta chodců a semafory, tak ta Magistrála docela jde. Navíc pro mě je to 17 minut po magistrále vs. 25–30 mimo.

      s co nejméně auty a nejmenším provozem

      Já mám většinou větší problém s chodci než s auty, po magistrále se vyhnu neprůjezdným cyklochodníkům na Nuseláku, kostkám na Karlově, lidem na Václaváku a Republice.

      0 0
      • hovanec  

        Koukám, že v Praze na to chodci taky dlabou. Ta barva na zemi a namalované kolo je tam pro srandu. :D Prostě ty 2/3 chodníku někomu nestačí.

        0 0
    • hovanec  

      Ty voe, to je kaskadér! Možná se dočkáme i dalšího článku, otázka jestli ho stihne dopsat. :)

      0 0
      • Martin  

        aby pak nebyl kromě Bouchalova poháru vyhlášen i Fillerův pohár.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.