• kedyr

    Když se něco slíbí, má se to splnit. Já jsem slíbil kamarádovi že mu sem umístím fotky Favoritky, kterou má ve sklepě a zeptám se tady, zda by se to dalo zpeněžit. Za mne je to spíš určené pro sběratele historických bicyklů. Komponenty? Obnova bude nutná. Přehazování Campagnolo, jinak nevím, Favorit. Tak bych poprosil zdejší odborníky a znalce, nebo zájemce?? Má to vůbec smysl? Děkuji.

    0 0
    • kubad  

      :D

      vcelku pěkný kousek, nějakou tisícovku v tomto stavu by asi dostat mohl stav je bohužel dost bídný.

      Celkové renovace se ale finančně nevyplatí

      0 0
    • Alojs01  

      Zpenezit se to urcite da, cenu bych odhadoval z jednotkach tisic (do 5)…:-)

      0 0
    • Tomcat  

      Vlákno starým favoritkám tu je a docela frekventované.

      Ano je to pro sběratele s velkou mírou entuziasmu k značce či modelu. Těch kol je ještě moc a to i těch nenapadených kutilem a v lepším stavu než tohle. Rozhodně extrémní vzácnost to není takže nečekat cyklistickou obdobu „MB1000 nebo MBX za melouna“ tedy desetitisíce v případě kola.

      Rozhodně to není týmový kus stavěný na zakazku jen s logem F. Ale konfekce tedy to kolo nebylo zázrak ani když bylo nové , jenže kdo před rokem 89 bežně mohl mít něco pořádného…

      Máto cenu to si musíte spočítat Vy. Jak jste zdatný servisák, jak máte přítup k dílům, jestli Vám to nalakuje nebo nechromuje a za kolik.

      Tohle je kdyby a tak by.

      0 0
      • Vilém  

        Konfekce osazena Campou a galuskama, ructovka.

        0 0
      • Aww  

        Pardon, pokud dobře vidím, tenhle rám není konfekce, ale F1V (sedlovka bude 26,2mm?). Od toho se odvíjí i zbytek.

        Campa není původní. Stav nepůsobí tak zle, hodnotu to určitě má, ideálně i takhle v původní barvě.

        0 0
        • Tomcat  

          F1V pozdeji TV jako V = výroba, později TV jako tovární výroba. Kolo F1 TV bylo určeno pro vývoz, i omezený domácí prodej, např. přes Jízdní kola – Šicí stroje – Střelivo, nebo TUZEX. Ale i tak se jedná o konfekci, né kolo stavěné pro týmy. Tedy asi jako Š120L, proti GLX… ne okruháč to nebyl.

          Osobně my nesedí naletovaný dzžák pumpy pod horní trubkou ané podle sedlové. za F1Vx bych ruku do ohne nedal.

          0 0
          • Tomcat  

            Jinak to může být exportní F12 nikoliv F1

            0 0
          • Aww  

            Koukám, že až na ten držák pumpy je to vlastně stejné jako obrázek z katalogu u F1(T)V na veloczechoslovakia. On tam původně snad byl řešený objímkou, takže to beru jako reálnou modifikaci původního majitele – ale jinak je to až na tu Campu opravdu stejné.

            Pravda, je to nějaká menší série a ne závodní kolo (já nějak automaticky zaměnil „konfekce“ za něco jako F8), ale (podobně jako třeba 120GLS) to, ještě k tomu v původním laku, hodnotu už má.

            0 0
    • Kos_CZ  

      Jednu takovou Favoritku mám taky – nechal jsme jí předělat na 105 a mám ji doma jako cyklotrenažer s Kicker Core. Pro tohle využití perfektní.

      0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      At to posttne do FB skupiny Bickle favorit Rokycany https://www.facebook.com/…330087346105

      Tahle zelena je žádana, jeste se zachovalym lakem a linkovanim. Nemyslim ze to je uplna konfekce ale z fotek neni moc videt.

      0 0
    • psbiker  

      Tohle nebude úplně tuctový kousek.

      0 0
    • mr.garisson  

      Kousek je to hezký, ale práce za renovaci zaplatí maximálně někdo, kdo k tomu má opravdu sentimentální vztah. Za mě třeba do dražby, ať si to vezme někdo, kdo o to fakt stojí, cena se pak určí sama.

      0 0
    • kedyr  

      Děkuji všem kolegům bikerům za postřehy a rady. Předám je kamarádovi a tímto jsem svůj slib splnil. Další krok už nechám na něm. Přeji všem ať vždy ve zdraví dojedou k cíli a pokud je cílem cesta, řádně si to užili, minimálně tak jako já letos na jihu Moravy. :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.