• deekay

Ma nekdo tyhle brzdy? Zajimalo by me jak v realu vypada ta barva Storm Grey, na nakych fotkach je sediva, na nakych domodra… Potrebuju aby mi barva sedla k cernemu ramu s cervenyma drobnostma a pokud ty brzdy budou spis modre, nez sede tak je to naprd :(

0 0
    • mr.antik  

mám x.7 řazení a je taková šedomodrá.

0 0
      • deekay  

Dik, to je nemile. Opet jsou v nasem bananistanu k dispozici jen v teto barve, pritom na webu avidu a na ebay v US jsou jak cerne tak bile…

0 0
        • mr.antik  

ta fotka co máš docela odpovídá. Jinak ta barva se mi nelíbí, je to u sramu krok zpět.

Nicméně existuje leštící varianta – risknout to lehce zbrousit a přeleštit do přírodního hliníku :-))

Sám jsem to zvažoval, když jsem viděl svoje červené…

0 0
          • deekay  

No me by se libila ale jen na urcite barve kola, rozhodne neni univerazlni. meli to udelat sedive jako bylo drive X9 razeni, nebo jako shimano SLX, to jde pak ke vsemu skoro :-/

Lestit nebudu, to se mi nevyplati, mam jeste rozjednane jedny cerne SL verzi sundanou ze spesla, ale vyjde to o dost draz a jeste budu muset kratit hadici :-/

0 0
    • h4nz3k  

Mrkni ke mě do profilu, mělo by to být ono… je taková šedomodrá, ani jednio ani druhý…

0 0
      • deekay  

Diky, to je presne co sem potreboval videt… k tomu modremu RB to pekne sedne, ale k memu ramu ne :( Skoda. Rozhodne diky moc.

0 0
    • M13  

Mám je na svém kole, můžeš se podívat do profilu, jestli máš zájem tak se mi ozvi na email, můžu vyfotit kvalitněji.

0 0
    • dua  

Má je segra a mě příjdou jakože fakt šedý

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.