Zdravím
plánuju tuto vidlici, ale bohužel jsem nikde ani na stránkách výrobce nenalezl informace o její celkové délce (myšleno od korunky k nohám (k ose)), potřeboval bych to vědět kvůli případné geometrii na mém rámu. Díky moc za případnou odpověď.
Zdravím
plánuju tuto vidlici, ale bohužel jsem nikde ani na stránkách výrobce nenalezl informace o její celkové délce (myšleno od korunky k nohám (k ose)), potřeboval bych to vědět kvůli případné geometrii na mém rámu. Díky moc za případnou odpověď.
Duro na 130 sem nikde nenašel, ale většina 130mm vidlí bejvá kolem 510mm. Velkej rozdíl tam podle mě nebude..
dík za reakci, myslel jsem tuto http://www.kupkolo.cz/…-2009_z4542/
Jasný, chtěl sem říct, že její vejšku sem nikde nenašel :) Ale kromě manitou koukám, že je to všechno tak těch 508–510:
Na jaky uziti to zamyslis?
Na freeride, ale nic extrémního, je pravda že názory na tyhle vidle se hodně různí…a já si potřebuju udělat svůj :D
Dobra, udelej si svuj:)
Tak až ji dostaneš, doporučuji vylít ven vazelínu, překopat na olej, pořádně všechno namazat a vyndat ven elastomery,či co to tam je. Pak je to celkem pěkná vidle,ale až sedneš na nějakou Marzocchi, tak pochopíš,proč je tak haněna. Sám jsem ji vozil nějakou dobu, teď mám Drop Off 150mm z Itálie a to je panečku něco jiného…sehnal jsem ji za cenu Dura, sice jetou,ale sehnal :)
Hodně štěstí s Durem, ať slouží :)