• jack

MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST Z ROZEBRÁNÍM TOHOTO DUALU.UŽ MI TO NĚJAK NECHCE ŘADIT A VYPADÁ TO,ŽE TO JE PRÁVĚ ŘAZENÍM.NEVÍM JESTLI TAM LZE VYMĚNOT NĚJAKOU MALOU ČÁST A,ŽE BY TO ZASE BYLO OK.

0 0
    • Vilém  

Nahradni dily tezko sezenes,Shimano je nedodava. Takze leda rozebrat, vycistit, namazat, slozit. Jsi si jisty tim, ze to dela razeni?

0 0
      • jack  

jo asi to to řazení bude.je tam nové lanko nová kazeta i řetěz a vše je promazané.nemáte někdo nějakej plánek jak to ve vnitř vypadá.dík.

0 0
        • Cerberos  

bohužel plánek nemám ale rozebýrali jsme kámošovi dualy LX a pokud si budeš dávat pozor jak tam co je nandyný tak to složíš následně bez problémů .. já to neviděl jak to rozebíral a stejnak sem to dal dohromady .. prostě vše na sebe pasuje takže neni problém .. prostě jen pomalu rozebírat a koukat se na to co děláš

0 0
        • Vilém  

A bowden? Vetsinou to dela ten, nebo koncovky bowdenu.

0 0
    • miki  

Plánek najdeš na stránkách Shimano přímo u výrobku v Pdf

0 0
    • Venda  

Řazením to nebude. Vždy když mi to přestane řadit, tak jen vyměním bovden a je klid, chodí jak po másle. Kdyby to bylo řazením, tak to stejně neopravíš.

0 0
    • roud  

Mam doma komplet dualy XT na nahradní díly kdyby byl zájem bude to za babku :O)

0 0
      • roud  

Ještě ne´mám sice plánek XT ale mám XTR třeba to k něčemu pomůže klidně pošlu…

0 0
        • jack  

jo jestli ten plánek máš tak ho prosím pošli na 45644564@seznam­.c.ohledně těch náhradních dílů se když tak ozvu.zatím zdar.

0 0
          • roud  

pošlu to odpoledne ted sem na notasu a nemam to u sebe…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.