Dotaz na ráfky, asi fakt kavčí...

13 nepřečtených
  • dancing dog

    Ahoj, předem se extrémně omlouvám, upozorňuju, že jsem fakt kavka, zvláště, co se silniček týče, nicméně se optám- je možný použít ráfky z crossu nebo treku na silničce. Asi určitě ne, ale proč ne? Není to stejný rozměr? Ještě 1× sorry.

    dog

    0 0
    • kubad  

      je záleží ale jak je máš široké, na 17mm celkem bez problémů dáš 23mm silniční pláště, na 19mm už je to horší, ale jde to :-)

      průměr je stejný, jen ta šířka může být problém

      0 0
    • dancing dog  

      Díky za reakce. Kluci eště jeden lamí dotaz- fakt se omlouvám, ale tomu fakt prd rozumim, dá se na nábě vyměnit ořech Campy za Shimano a pokud jo, kolik by to koštovalo? Nevim, jestli se sežene Campa osmikolečko …om­louvám se i za pohodlnost, samozřejmě že zapátrám, já jen kdyby to měl někdo v hlavě…zatím vše jen hypoteticky…

      0 0
      • Hnoj  

        Tak to nám napřed musíš říct, co je to za náboje :-)

        0 0
        • dancing dog  

          Jo, jasně, asi to byl zbytešnej dotaz, jak tak koukám, sem fakt mimo- nába Campa Veloce, to asi nepude, co? .-)

          osmikolo sem už na netu našel, ale je to record za 11OO…eště se podívám…

          0 0
          • Hnoj  

            No, na Campu kola se dají sehnat i Shimano ořechy, takže předpokládám, že přehodit to půjde, ale cena ořechu je vyšší než cena tý record kazety… Ta se IMHO dá sehnat určitě i levněji.

            0 0
            • dancing dog  

              No, snad jo, nechci do toho moc investovat, je to pokus o po dlouhý době o silničku na starym ramu- měnim jen kola, za pevny aby mě unesly, výhodná koupě, ale je tam žel taK campa, tak budu pátrat po campa 8kolečku…a nemusí to zrovna bejt record .-)

              Díky moc za reakce..já sem obecně lama, servisuju si sam fakt jen úplný základy- jen na MTB a crossu, silnička je pole neorané, ale chci se do toho pomalu dostat…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.