Doporučte/koupím levný computer pro 29" bike

11 nepřečtených
  • fkc

    Zdravím!

    Dejte mi prosím tip na nějaký levný, spolehlivý cyklocomputer…Musí splňovat hlavní kritérium, že půjde nastavit obvod 29" kola, tj. cca 2310…bohužel, můj starý CATEYE nesedí o 2cm =/

    Nečekám žádné zázračné funkce, bezdrát, tepy atd. Hlavně, aby to nabídlo průměrnou rychlost a měřilo to přesně…díky moc

    Případně, jestli se chcete někdo zbavit starého compjůtru, klidně ho odkoupím (Brno a okolí). Díky za radu, příp. nabídky…

     
    0 0
    • Marccoo  

      Blackburn Delphi 4.0

      0 0
    • Hejdik  

      Otázka je co je to levný?Na trhu je toho hafo,stačí si dát cenovej strop,zajít do obchodu a tam říct,že chci computer na 29"kola a vybrat si.Všchny ti za podobnou cenu nabídnou víceméně stejné funkce.

      0 0
    • Žulda  

      Sigma BC906

      0 0
    • RH+1  

      Zdravím,já používám na mích dvou 29" Cateye Strada koupil jsem ho na netu za cca 900 kč a + jedna kabeláž na druhýho bajka cca 450kč.Jsou tam 2 obvody kol a funguje mi již 12000 km bez výměny bat.

      Osobně ale doporučuji bezkabel.Do toho půjdu letos od Ježicha na oba bajky-kabely sou na prd.Ale jak chceš…

      0 0
      • t29  

        Brácha má drátovou Stradu Cadence a je maximálně spokojený – daleko víc než já s bezdrátovou Sigmou 1606L DTS (už několik vláken řešilo rušení signálu blikačkama atd atd).

        Kdybych se rozhodoval znovu, bral bych taky drátovou Stradu.

        0 0
      • keo  

        Mám strada wireless bezdrát,funguje bez problémů i z Al představce,nechytá rušení z Vn vedení,zatím spokojenost.U Ca­teye mají bezdráty vychytané.

        0 0
    • Meduza  

      Totok

      Bez legrace. Mam ho (jeho predchudce) cca 3 roky a bez jakehokoliv problemu (puvodni baterie, najeto-namereno tak zhruba 30–40.000 km). A meri i teplotu a startuje sam.

      Osobne si koupim dva do zasoby :)

      Dokonce jsem si kvuli tobe dal tu praci a zkusil prestelovat obvod kola a nenarazil jsem na zadne omezeni (zkusil jsem i 2900 mm)

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.