• cat

    Botky budou na pedaly Cbros Mallet, takze neco s mekkou podrazkou. Nechci ale vylozene sjezdovy boty, melo by se vnich dat slapat klidne celej den.

    0 0
    • Pavlos  

      Urco nejake turisticke a vybirat spis podle toho jak ti padne botka na nohu

      0 0
    • pitos  

      Na mallety používám už dva roky tyto je z měkčí gumy takže bota slušně drží a přitom podrážka je zpevněna takže dlouhé vyjížďky jsou v pohodě.Jsou to celkem levné boty do kterých byl šel klidně znovu.

      0 0
      • Kubiczech  

        Jak je to s větráním? Uvažuju o něčem podobném co cat, ale tohle mě docela odrazuje. Nedovedu si představit dlouhou letní vyjížďku v nečem jako skate kecky. Děkuji za odpověď.

        0 0
        • pitos  

          Větrání není problém,nic hrozného a ani nic extra prodyšného…takový průměr.Ve vedru celodenní vyjížďka úplně bez problémů…jak jsem psal,jezdím je dva roky a klidně bych si je pořídil znova.

          0 0
      • cat  

        Klidne bych sel do drazsich. Neco podobnyho bude od 661 http://www.sixsixone.com/…661Bike.aspx?…

        Na to vetrani jsem se chtel taky zeptat, ale nejvic pujde asi o tuhost podrazky…

         
        0 0
        • pitos  

          Nevím jak budou fungovat ty za víc pessos ale ty exustar jsou celkem v pohodě boty.Co se týče toho odvětrátí tak jsem kdysi vozil závodní tretry a ty byly výborně odvětrané ale stačilo trochu bláta nebo vody a ponožky byla hned moké.Tyto botky jsou prodyšné asi jako průměrné turistické tretry,mají síťku bo boku ve předu.

          Klasické turistické tretry bych k těmto pedálům nebral,nebyl by využit jejich potenciál..

          0 0
          • pitos  

            tuhost podrážžky je dobrá…při srovnání s taiwai boty si budeš připadat jak baletka:)

            0 0
        • Sandrushe  

          Trosku tohle tema vykopu, at nezakladam novy thread – uz druhou sezonu uvazuju o novych tretrach, moje spesly jsou hrozne chrti, tzn. tuhost podrazky silena a to uz nechci. Tyhle botky me docela zaujaly, jednak proto, ze by se v nich mohlo i dobre chodit, kdyz tlacim bike, pak proto, ze pravdepodobne nejsou kozene, a taky proto, ze je maji i v moji velikosti.

          Ma s nima nekdo vlastni zkusenost? Skejtove boty nosim bezne, a pravda v lete ve vedrech to s vetranim neni uplne idealni, jsou ty bikove resene uplne stejne jako klasicke skejtove?

          Mate nejaky jiny typ na naslapne tretry s mekci podrazkou, nechrtim vzhledem :), nekozene a v malych velikostech a cenove max. do 2000–2500,–?

          Predem mockrat diky,

          0 0
    • mathasek  

      Trošku se přiživim, ať nezakládám další topic. Mohli byste mi doporučit tretry 49 bo 50? :D existuje vubec něco takovýho? A hlavně levný :D nebudu dávat za blbý boty 4litry :D

      0 0
    • Kubiczech  

      Jestli ti nedělá problémy objednávka ze zahraničí, tak alternativou k 661 mohou být třeba Adidas Berm. Dneska jsem taky na sicklines.com viděl nějaké nové Vansky…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.