• Mug

    Ahoj. Používá to někdo? Jaký s tím máte zkušenosti? Preventivně to má prý životnost jen tři měsíce.

    www.imexpo.cz/index.php?…&

    Nebo je lepší ten tmel NoTubes z MaxCursoru?

    Anketa: Vozím?

    0x
    0%
    1x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • Mug  

      Takže nikdo nic. Tak to budu asi první co to otestuje.

      0 0
    • Archer  

      Jak dopadlo to testovani? ;)

      0 0
      • Mug  

        Aplikace do UST bez problémů.Zatím jsem nedefektil, ale příští pondělí už možná poreferuju. Jak moc (ne)účinný to je a zda se to vůbec vyplatí.

        0 0
    • navikin  

      Absolutně jsem nepochopil vztah té tvé ankety a původního dotazu. Ale, latex Doc Blue jsem začal používat do Geax TNT, zdá se mi o něco lepší zamezení úniku vzduchu celým povrchem pláště než originál Geax. Cenově je to stejný, bohužel ale má horší aplikaci (musím sundat kus pláště z ráfku), geax pit stop magnum tam včetně nafouknutí nacpu z natlakované lahvičky ventilkem. Nerozebiratelné galuskové ventilky Mavic v UST ráfcích a jejich zalepování latexem (a tím i zhoršování fce při pumpováníXvypou­štění tlaku) to je zatím to jediné co mi vadí.

      0 0
      • Mug  

        Máš pravdu anketa je asi nesmysl. Jen mě zajímalo zda to někdo používá preventivně jako ochranu proti průpichu. Zarazila mě ta expirace. U NoTubes tmelu tam je ta perioda podstatně delší. Z toho zalepování ventilků mám taky strach. Někde jsem četl, že doporučují to namazat vazelínou pro snazší demontáž. Já to neudělal a možná budu nemile překvapenej. Snad to z toho pak dostanu.

        0 0
        • navikin  

          Ventilky r rámu vyšroubuješ určitě, mně vadí jak se pak ta drobnost co ve ventilku uzavírá/otevírá průchod vzduchu blbě pohybuje. Při pumpování se to nedovírá tlakem z pláště (a i po skončení pumpování tomu musím pomoct k uzavření…), ta tyčka jako zůstává viset v tom těle toho ventilku, … Jinak ale rychlý defekty stejně jako (samozřejmě) procvaknutí a utržení ventilku od duše letos neznám… Díky Vám ó TNT a latexi všelijakého původu. PS k respiraci mám stejnej názor 130,–Kč každý tři měsíce do každýho pláště – ach jo!

          0 0
          • navikin  

            samozřejmě že: „z ráfku“

            0 0
          • Mug  

            respiraci ty to i vdechuješ :-)) Co to způsobuje dobrou náladu?

            0 0
          • Mug  

            No já to tam jen dal. Zatím jsme to ani znovu nedofukoval. Tak uvidím, ale asi budu mít stejný obtíže. Další věc je co to udělá po těch třech měsících a jak to z toho pak dostanu. Nerad bych kvůli tomu kupoval nový ventilky i pláště :-((

            0 0
            • navikin  

              Nové kupovat nebudeš muset ani pláště, ani ty ventilky.

              0 0
              • Mug  

                Tak jsem předvčírem dofukoval a jezdil. Ventilky šly vpohodě. Ani z nich po smáčknutí nic nelítalo. Ještě by mě zajíamlo na jekém principu to funguje. Má to v sobě nějaké hrudky (tedy to nějak tu dírku ucpe) a na vzduchu to zvulkanizuje (ale zdálo se mi, že vcelku pomalu, na to aby to zabránilo úplnému úniku vzduchu).

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.