• hompmo

    Nazdárek…můžete prosím doporučit dětské kolo ve velikosti „16“…díky moc za tipy a rady:-)

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0
    • vpa007  

      Zdar,

      diskuzí na téma 16" dětský kolo tu jsou mraky (tipuji, žes do nich nakoukl ;-))… no a v těch posledních panuje obecná shoda, že nejlepší volbou aktuálně je Early Rider Belter 16… pro něj hovoří to, že to je jedno z mála dětských kol, který něvznikly sekládáním či jen zmenšením dospěláckejch komponent… proto má taky super váhu 5,6kg a naprosto luxusní zůstatkovou hodnotu pro dalš prodej.

      Sám jej nemám, ale kdybych už pro děcka neměl Agang Capo 16, tak nelituju peněz a vrazím to do toho. Hogw.

      0 0
      • Kouba_2005  

        „nejlepší volba“ … to sis trošku zapřeháněl :-) Finančně rozhodně ne. Každej nemá v úmyslu vrazit do kola na cca. 2 roky tolik peněz, byť je sebelepší.

        0 0
        • oddie  

          Vzhledem k tomu, jak si tahle kola drží cenu, je ta celková ztráta po prodeji dále za ty dva roky nakonec dost možná menší než u výše linkovaného ingotu, který ztratí na ceně podstatně více…

          0 0
          • nitraq  

            A nějakej hlupák to prodává pod cenou – Belter 16 za šestku.

            0 0
            • oddie  

              Tak celkem každého věc, za kolik inzeruje, podle mě by se v sezóně prodal za víc, nicméně ten ingot za původně 5,5 bude prodatelný dál za 2,5, takže je to nastejno… Akorát Spešly se prodají o něco dráž – vlastní zkušenost 3,5. Zbytek nic moc.

              0 0
        • Atilla  

          Jenže na tom při prodeji skoro netratíš. Stačí se podívat jak se pohybují třeba kola od spešlu na bazarech. Když se ti povede koupit v akci, tak ho za 2 sezony prodáš o 800kč levněji. Malé se víc líbil fialový spešl, tak jsem ho vzal. Váží 8,1kg a ještě to nějakýma blbostma o něco srazím

          0 0
          • Kouba_2005  

            No uvidíme, jestli má tazatel zájem koupit dětský kolo za 9000,– Každej si pod pojmem „nejlepší volba“ představuje něco jinýho a pořizovací cena bude jistě pro mnoho lidí důležitým kriteriem. Tady se ale evidentně schází jen horních 10000, aspoň teda podle řečí.

            0 0
            • Atilla  

              Nezadal cenový limit, takže nikomu nemůžeš mít za zlé, že sem dal asi nejlepší kolo na trhu.

              0 0
            • oddie  

              Ono je spíš docela směšný, když si papínek „musí“ koupit karbon, co ztratí na ceně dvacet jen přivezením z krámu, a za dva roky to „musí“ obměnit, protože už to není IN model, ale děcko odbyde šíleným krámem, hlavně aby to bylo levný, protože to je přeci „jenom“ na dva roky… A vrchol je, když děcku není ochoten koupit ani slušný boty, i to je bohužel leckdy vidět, kolo vem nakonec čert.

              0 0
              • gerrard  

                Zas nedelej ze vsech ostatnich kol sroty. Taky bych mel problem dat za detske kolo takove penize treba pro holku, ktera moc nejezdi a za celou zivotnost se projede nekolikrat kolem baraku. To bych ji radsi dopral kolo od Patika s 3 rychlostnim nexusem nebo uplne zakladni funkcni kolo. Belter vypada hezky a ma super vahu, ale opravdu to vyuziji a oceni male deti co se motaji kolem baraku? Tem je to jedno, to vic resi jejich rodice nez oni.

                0 0
                • Atilla  

                  Můžu ti s čistým svědomím říct, že drobná holčička ocení i 8kg místo 11kg. Už jen když ho má zvednout ze země. Taky bych nechtěl jezdit na kole co váži 65kg.

                  0 0
                  • gerrard  

                    Muzu ti s uplne stejne cistym svedomim rict, ze ty deti to neresi a je jim to jedno. :) A specialne pro mou princeznu je dulezitejsi barva, kosik na riditkach pro plysaka a zvonek a ted nove chce i computer at ji tam skacou cisilka jako brachovi nez to kolik to vazi. Nizka vaha je fajn ale zas bych z toho nedelal modlu.

                    0 0
                    • Atilla  

                      To je zajímavé, že když si u nás děti hrají nakonec skončí u toho nejlehčího s nejnižším rámem stejně jako to bylo s odrážedlem. Kovové těžké jebky leží na chodníku a všichni chtěli jezdit na earlyrider. A to nemluvím o tom, když si malá 3km od baráku vzpomene, že vlastně nechce jet a máš to táhnout v ruce. Koukám, že tvůj mladý má natuněná kola. Když jim váha nevadí, tak by mu v klidu stačila nějaká malá ukrajina. Jezdilo by se mu na tom úplně stejně jako na tom cube.

                      0 0
                      • gerrard  

                        Ja ten Cube schvalne zvazim, ale myslim ze to taky nic moc lehkeho nebude :) a rozhodne ty kola co maji moje deti nepovazuju za vytunena a ani jsem je az do 24 nikdy nevazil a vahu i ted krome vahy co se toci moc neresim. A stejne co jsem psal Oddiemu, ja to chapu a nic proti tomu co pisete nemam a nechci se s vama dohadovat, protoze taky svym detem rad koupim funkcni veci, jen si proste nemyslim, ze ta vaha je naprosto zasadni parametr. Porad si myslim, ze kdyz koupis slusne fungujici detske kolo, ktere je i on neco tezsi, tak neudelas chybu a detem neublizis. Zduraznuju funkcni :) ne mrdku s Tesca. :)

                        0 0
                • oddie  

                  Využije a ocení to právě drobnější, méně šikovné a méně talentované dítě, které na tom třeba i najede prd, ale aspoň se s tím popasuje, kdežto s tím těžkým krámem si neporadí vůbec.

                  0 0
                  • gerrard  

                    Ja se tu nechci dohadovat a presvedcovat se navzajem, me se ty kola taky liby a nic proti nim nemam a chapu, ze jim takove kola kupujete. Jenom proste mam ten pohled na zaklade svych zkusenosti jiny a chapu, ze si spousta lidi tu investici do maleho detskeho kola sami pred sebou neobhaji. A sam mam osobni zkusenost, ze na „obycejne“, ale udrzovane 16" spokejene jezdily dve deti a nic jim nechybelo. Protoze kdyz uz na tom kole jedes tou detskou rychlosti po rovine po hladke ceste, tak ta vaha uz neni tak zasadni faktor, teda aspon z meho pohledu :). Porad se totiz bavim o detech mezi 3 a 5 lety.

                    0 0
                    • Atilla  

                      Tak asi je to o tom jak hodně kdo jezdí. Malá skoro každý den od března do října na kole do školky a ze školky cca 5km+ že se jedeme projet. Když někdo jde s dítětem na kolo 4× za rok tak mu je asi jedno že dítě zvedá o třetinu své váhy navíc. Co malá zkoušela od známe kolo nějakou 11kg + tak když jsem viděl jak to nemůže pomalu postavit, tak jsem rád za to že má 8kg a kdyby měla 5, tak líp.

                      0 0
                    • oddie  

                      V pohodě. Já zas mám zkušenost, že jsem koupil bazarového Spešla Hotrock 16, kluk si s ním neporadil a byl z něj nešťastnej, tak Hotrock letěl, místo něj jsem pořídil Belter a na tom to trvalo jen asi hodinku zkoušení, a bylo to v pohodě. A stejná zkušenost byla i s dětmi, co jsme jim to půjčili, třeba na táboře. Když už se pak na tom Belteru naučil a trochu otrkal, nakonec se zvládl rozjet i na té těžké neforemné mrše, ale rozdíl, jak se s tím pere, byl velmi výmluvný. Pokud máte talentované dítě, které v 3,5 letech s prstem v nose jezdí na 20", jak tu je občas vidět, tak gratuluji, nicméně drtivá většina dětí je na tom úplně jinak. A pro ně je to pak rozdíl třeba roka, kdy vůbec zvládnou jezdit – samozřejmě, úplně prd se stane, když dítě začne jezdit o rok později, ale když samo chce, ale s tím krámem se nepopasuje, proč mu to neumožnit, zvláště když ta celková cena za to je beztak zhruba srovnatelná, viz výše.

                      0 0
                      • gerrard  

                        Mozna je to i o tom na cem ty deti zacinaji. Moje obe zacinaly na 12 a na 16 uz umely a problem nemely a to holka neni nakolo zadna sikula a jeste toho nenajezdi moc. Pokud se uci uz vetsi na 16, tak je lepsi kolo urcite vitana pomoc. A cpat decka na zbytecne velka kola to nedelam , kdyz je dost kol co jim budou akorat, tak neni potreba je za kazdou cenu cpat na neco s vetsima kolama na cem maji problem dosahnout na riditka a kdyz chteji zatocit, tak si je vyrvavaji z ruky. Decka to musi hlavne bavit a musi si to uzivat a kazde dokaze ve stejnem veku neco jineho a ne kazde kolo krome beltera je ***** z krtka :).

                        0 0
            • zdenal8  

              Tak hlavně tazatel kolo sháněl předloni. Takže už ho nejspíš prodává a shání 20. Jestli už ji nemá. Někdo chtěl udělat reklamu na kola amulet a vyhrabal starý téma.

              0 0
              • vpa007  

                Zásah, potopená… teď jsem si všiml, že jsem se nechal vyprovokovat na 2 roky starý příspěvek :-)

                Ale i tak to nějakej přínos mělo, aspoň se vyměnily názory v nekonečný diskuzi na téma váha dětskýho kola ;-)

                0 0
              • Kouba_2005  

                A jo, to jsem si ani nevšiml.

                0 0
    • Tecka  

      Přihřeju si svoji polívčičku: pokud by jsi/jste chtěl, mám tady připraven na odprodej Specialized Hotrock 16" – modrý. Váha cca 8,6 kg včetně blatníků a stojanu. Funkčně bez chyb, jen provozní oděrky. Kupoval jsem ho už jetý klukovi, a celkem rychle jsme přešli na 20". Představa o ceně je 2500kč.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.