Deore CS-M6100 - cvakání na konkrétním pastorku

10 nepřečtených
  • rss11

    Dobrý den,

    mám nové kolo a asi po 15 km mi při měnění rychlosti začalo cvakat z přehazovačky (možná kazety nebo řetězu, nejde to poznat. Prostě tam někde dole :-D ) na 16z. pastorku. Cvaká mi tam ovšem pouze když přehazuju z většího na menší. Z 18z. → 16z. začne cvakat a pak když přehodím na 14z. tak jakoby trhne. Když měním rychlosti naopak, tedy z menšího kolečka na větší tak je vše bez problému a plynulé.

    Máte nějaké doporučení co tam poštelovat? Děkuji

    Na garančku se mi to posílat nechce, ja to kupoval z eshopu a mám to přes pul republiky, už tak ta krabice došla pomlácená.

    A ještě dodám, že to cvaká po celou dobu šlapání.

    0 0
    • DaD  

      Začal bych s ujištěním, že je rovná patka šaltru. Pokud toto není jasné, tak nemá cenu řešit cokoliv ostatního.

      0 0
    • marek_K2  

      A skusal si trochu potocit nastavovacim koleckom na packe radenia? Mozno bude stacit malo jednym alebo druhym smerom, skusaj postupne po 1/4 otocke, to koliesko ma zarezy takze si vies aj ratat kolko si ktorym smerom potocil.

      Ak by si skumal bliszie samotnu prehadzovacku tak sa nezlakni ze vyzera ze mas ohnute ramienko do strany a urcite ho nenarovnavaj, ma to tak byt.

      Na garancku je aj tak dobre niekam bajk zobrat tak po 100km , vyplet si zvykne sadnut, aj lanka. Ale v podstate okrem vypletu si sikovnejsi clovek dosteluje vsetko sam s pomocou ruk a sady imbusov. Na vyplet to chce uz skusenosti.

      0 0
      • rss11  

        Díky, zkusil jsem to ale zdálo se mi to ještě horší, tak jsem to vrátil do původního stavu.

        No asi budu posílat zpět prodejci…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.