DEMA FATRANSKY MTB MARATON 2008

4 nepřečtené
  • St1c

    31.5.2008 Straňavy pri Žiline. 3. ročník pokračovanie CYKLOSUMMITU Všetky informácie nájdete na našej web stránke www.cyklo-pozitiv.sk v prípade poruchy na wdr.sk/cyklopo­zitiv/

    Chalani z klubu usporaduvaju uz treti rocnik, tak ak to niekto mate blizko(a ak aj nemate) tak si pridte vyskusat. Je to sice treti rocnik, ale kompletne sa zmenila trat kvoli ochranarom. Novu trat predstavuju 4 nadherne kopce, cast trate predstavuje aj usek dalsieho zavodu sprint polom – ktory sa jazdi az v septembri.

    Pre ludi z okolia : trat ide ciastocne po trati Okolo Martinskych Holi, slape sa na polom(vyzivny to kopec), zjazdik do Vrutok, maly okruh smerom na martinky a spat hore na polom.

    „Najtvrdsia“ trat 52km, prevysenie cca 2100m su aj lahsie varianty pre menej zdatnych a deti:D:D kategorii je dost, v ponuke je aj kategoria Elite.

    0 0
    • St1c  

      trosku to tu ozivim, predsa len je necele 3 tyzdne pred akciou…

      na sele boli aj letaciky v taskach:D

      0 0
      • lizar  

        Zdarec, už o tom přemýšlím od Helfštýna ale uvydíme. Bohužel se ozvalo koleno a tak uvydíme jak dlouho budu mimo provoz ale snad do týdne bude vše o. k. Protože mě děsně baví marathony co mají zajímavé stoupání a není to moc masová akce, což všechno splnuje jen to je 4 hodiny cesty ale tam u Vás při Žilině je krásně a mám tam aj známe tak uvydíme jak to bude.

        Jinak prosím tě kolik to tak jezdí cca bikerů a bikerek? Díky a kolu zdar.

        0 0
        • St1c  

          no zatial je prihlasenych 170 ludi,ocakava sa maximalne nejakych 300 – oproti helfstinu sice nic moc, ale aspon nemusim 3 hodiny nikoho obiehat:D

          a v tej podobe ako je trat teraz sa ide prvy krat, posledne dva rocniky sa sli v inej lokalite…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.