Decathlon Race 900 Team Edition

5 nepřečtených
  • xcmaniax

    Kluci, je na tomhle kole vůbec něco špatně za ty peníze? Zdá se, že je něco skladem. Osazení skoro bere dech – třeba komplet bezdrát XX1 AXS… neviděl jsem naživo, tak asi nebude na pohled tak „sexy“ jako Top značky, ale to asi nevadí:-) Do výběru se dostal Canyon a Pro Caliber 9.8. Dát na Rockridera dopředu 180mm kotouč, nějakou teleskopku a přijde mi to skoro jako dream bike :-D Máte to tu někdo?

    0 0
    • jonti  

      Měl jsem ho objednané, později jsem objednávku zrušil. Nezdálo se mi na osazení:

      1. není to full. Je to lehké HT, kromě jízdy do kopce je to vždy nevýhoda. Pro mě to bylo rozhodující. Když ale chceš HT, rám je velmi dobrý.
      2. výplety – těžké a spolehlivost nábojů taky nejistá. 24 drátů předního kola nebudí důvěru.
      3. pláště – spíš odolné než lehké
      4. řidítka – řidítkům pod 170g nevěřím
      5. nemá teleskopickou sedlovku
      6. brzdy – dobré recenze, nízká hmotnost, ale žádné přímé zkušenosti. Navíc jsou na DOTku.
      0 0
    • xcmaniax  

      Díky. Rám je za mě OK, ten Trek je asi pohodlnější díky tomu jejich kloubu. Co se komponentů týká, měla by to být kopie toho čím jezdí svěťák, ale bůhví jak to přesně je. Kola my tak těžká nepřišla, určitě jsou lehčí, ale ne moc na kolech „za kilo“. Brzd a řidítek bych se trochu bál, na druhou stranu asi průběžně řešitelné. Když kouknu na top S-works co je na XX1 AXS a je samozřejmě líp osazený, tak stojí 292 tis, ta cena Decathlonu mi prostě přijde dobrej úlet.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.