• c0d3r

    Ahoj, jake mate zkusenosti s touto znackou??

    jde mi o komponenty na kolo i obleceni.. proste vse s cim mate zkusenosti od DB…

    zakladam toto tema, protoze jsem slysel na jejich komponenty celkem spinu (ze je to sracka) … a vzhledem k jejich cenam me to celkem prekvapuje.. sam od nich nic nemam ale nektere veci se mi libi a koupil bych je (lec ten nazor me odrazuje)

    diky

    0 0
    • Nimrod  

      měl jsem pedály na průmyslech, po roce jemný vakl. kamarád měl zadní nábu a také chytla celkem brzy vakl… takže bych řekl, že zatěsnění bude mizerný

      druhý kamarád měl oceláka od nich, prdnul, ale to tehdá skoro všechny rámy od da bomb

      nevím, třeba to za těch pár let všechno vychytali… :-)

      0 0
    • Vilém  

      No hlavne ten dovozce je tragickej:( V pondeli jsem tam byl pro kabelaz tachometru a zasobeni a vedomosti dovozce, si predstavuju trochu jinak.

      0 0
    • FairyTale  

      Mel sem od nich pedály, staly cca 800 na prumyslu, po roce jemný vakl ale jinak byly totalne nesmrtelne, nekolikrat jsem vzal na dh trati parez sam letel prez riditka ale pedaly furt rovne.

      Ted mam od nich rám. Viz. profilová fotka a naprosta spokojenost, je to prvni ram co se mi nezlomil driv jak za rok na pul. Co se tyka dovozce tak traficke, nakupuju na crc.com ram sem koupil o 6 tis levnejc nez v cr a spokojenost.

      0 0
    • Log1ck  

      Mam od nich gripy. Sice sou docela tvrdý a nevydržej moc, ale zase sou s lebkama a je na nich nápis „holy shit“, což nedostatky myslim docela kompenzuje :-D Ale jak sou na tom další komponenty to netušim.

      0 0
    • c0d3r  

      diky za nazory … ja jsem od nich videl pekny krataky na bike.. a taky sedlo bych chtel koupit.. tka premyslim jeslti do toho jit nebo ne podle toho co pisete se to dost kurvi vsechno..

      0 0
      • goofy  

        Mam DaBom DaChariot (je to vlastne preznacene velo) a vali se mi ted doma pod stolem.. Tak kdybys chtel :o)

        Jinak sem vozil jeste i predstavec a vsechno be problemu. Ted mam naby, ale mam je kratce, tak nemuzu soudit. Ale prej uz se celkem zlepsili v tomhle smeru. kazdopadne cvrci pekne :o)

        0 0
        • c0d3r  

          sedlo vypada luxusne, jen by se vubec k memu kolu nehodilo :-) skoda..

          mam spis v oku DaBomb DA DA

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.