CykloŽitný - a „efektivnost“ bránění se šedivému dovozu?

7 nepřečtených
  • Tomcat

    Chtěl jsem se podívat po nové vidli od RS a jestli na skladě už je SRAM 07, protože pan Žitný patří narozdíl od jednoho hrobaře „velkéhoM“ je lepší dovozce. Už jsem od něj něco měl prubnout rovnou jeho eshop. Ale na jaho eshop je potřeba lustrace…

    No vím, že už tu jednou bylo, že nerad dělá servis na vidlice, které neprodal (OEM), ale co jsem zjistil na stránkách je dost nešťastné řešení jak se bránit šedivému dovozu. www.quickshop.cz/zitny/ je jen pro registrované.

    A diskuzi na jeho stránkách je :

    Michal Jura 07.02.2007 14:51:15 www.cyklozitny.cz Po zkušenosti z minulých let jsme upustili od zveřejňování maloobchodních cen na našich internetových stránkách. Je to zejména kvůli konfrontaci se zbožím, dováženým ze šedého trhu. pavel 07.02.2007 09:48:38 To je diskuse na hovno , když se na nic neodpovídá a o ničem nediskutuje . Taky by jste u položek měli mít ceny , na katalogy se můžu podívat na domovskejch stránkéch značek

    Bohužel je to trefné, když něco kupuji chci vědět trochu reálnější údaje pro uskutečnění obchodu, tedy cena, skladem, datum dodání, barva-verze na skladě atd… ten zbytek je v katalogu. Pokud to bude jen o emailové komunikaci, nebo lustrační registraci abych zjistil, že mi nic slušného nenabízejí je to až zbytečné a podle mě mohou eshop pro koncové zákazníky zavřít. Možná že naopak tento přístup bude spíš potencionálního zákazníka směřovat k šedivce, nebo ke konkurenci.

    Váš názor na takovou regulaci prodeje a „efektivnost“ bránění se šedivému dovozu?

    0 0
    • kubad  

      Už sem se tam taky pěkně na___l když tohle zavedly. Aspoň možnost stáhnout si celkový ceník by se hodila. Tímto opatřením pro mě jejich web přestal existovat a informace hledám jinde.

      0 0
    • Páník  

      jo jo,taky sem se cca pred 14 dny dotazoval v diskuzi a odpoved nikde…tak to zkusim na tom mejlu,treba budu mit vetsi uspech:)

      0 0
      • Tomcat  

        …tak to zkusim na tom mejluto je vono a proc je jich doprošovat a zkouset na mailu kdyz někde ta informace na eshopu je. Řika se tomu konkurenčnní prostředí, není jediný co tohle zdoží nabízí, hraje si na tajemný hrad v Karpatech hmm ta du jinam.

        0 0
    • Extremist  

      Na hovno pristup… :-(

      0 0
    • rass  

      trosku problem s razenim:)))

      aneb jak to nedelat

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.