• DEIV00

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, existuje nějaký cyklozájezd, na kterém však nejsou žádné organizované výlety, že každý může vyrazit kam chce a kdy chce?

    Takže vlastně klasický pobytový zájezd s tím že by se vezly kola s sebou. A nejlépe doprava autobusem.

    Předem děkuji za odpověď (pokud nějaká bude) :)

    0 0
    • wladis  

      Co takhle zkusit najit zajezd o ktery mas zajem a primo v cestovce se domluvit?

      0 0
    • Singlespeed  

      To jsou skoro všechny cyklozájezdy. Kromě těch, kde se s doprovodem přepravuješ pořád dále, jako je třeba Cesta Velkých Alp.

      Na běžném cyklozájezdě (byl jsem s Alpinou, Kudrnou, Kalouskem a Cyklotourem) jsi ubytován s ostatními, ale program si můžeš udělat jaký chceš. Tak to dělám už několik let. Jen se vždy snažím vrátit do večeře, aby mi to kolegové nesežrali nebo řeknu kuchaři, ať mi porci odloží. Člověk může i vyrazit individuálně do terénu a vrátit se do kempu třeba za dva nebo tři dny, jen je třeba uvědomit vedoucího zájezdu, aby tě nehledali.

      0 0
      • Muf_Bike  

        Hm to mě nikdy nenapadlo, že se to takhle pořádá. Ještě by to chtělo mít kam odložit mladou :D No můžu si nechat zdát. Už tak mě doma vída spíš " náhodou" kdyby mě neviděla ani na dovolené asi bych kolo už nikdy nenašel a ji taky ne :(

        0 0
        • Singlespeed  

          Na to jsou ideálni kombinované kolo/pěší turistika zájezdy s Alpinou. Ty můžeš bajkovat dle libosti a mladá může s pěšákama jezdit lanovkama a popocházet po horách pěšky.

          0 0
          • Singlespeed  

            Obden s ní půjdeš pěšky a bude to alespoň částečně zachráněné :-)

            0 0
        • manas.pete  

          Tak zkus „kololoď“ v Chorvatsku. Ty můžeš kolovat (silnici nebo i bajka), mladá se bude opalovat a koupat v moři, večer romantické procházky přístavními městečky. Jezdím s AGM Travel (dělá to i Geotour), nemá to chybu. Bydlí se na lodi, každý den jiný ostrov, povinná je snídaně a večeře, program i trasy si volí každý individuálně (lze samozřejmě využít i služeb delegáta/tky).

          0 0
    • day by day  

      My jezdime uz patou sezonu vzdy v zari na ostrov Elba, odjezd ze Zlina Busem, prives na kola, ubytovani v karavenech po 4, pristi rok by tam uz mely byt mobilhomy, strava vlastni…je to na plazi u more a kazdy si dela svuj vlastni program, skvele na silnicku i na bike. Kemp je v Marina di Campo, kde ma polovinu pronajatou Victoria, zarizuje to jeden manik pres CK na vlastni agenturu se skupinovou slevou. Nekdy to vychazelo i v terminu kdy tam byva triatlonovy Elbaman-Ironman a zavody historickych aut od porsche, lamborghini, ferari…skvela podivana a dovolena k tomu :-) pristi rok to mozna vyjde na Elbamana opet, no uvidime, co domluvime :-)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce