Cyklotrasy v Súľovských skalách

5 nepřečtených
  • slavco

    Radi by sme Vás pozvali na obnovené cyklotrasy v oblasti Súľovských vrchov. Vďaka Slovenskému cykloklubu z Piešťan, ktorý získal od Ministerstva školstva dotáciu na obnovu cyklotrás na Slovensku, bolo možné vymeniť poškodené smerové tabuľky, ktoré sa za 9 rokov zmenili na nepoznanie. Aj trasy AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly vedú vo veľkej miere po vyznačených cykloturistických trasách.

    SCK CYKLO TOUR Súľov

    0 0
    • rock  

      Včera mi jako každý rok přišla brožurka s přihláškou na bikemaraton. Je to velmi milá pozornost pro účastníky, takže díky. Sice už přihlášený jsem, ale alespoň jsem se s krásných fotek zase o něco víc natěšil a snad už letos konečně protrhnu smůlu, která mne tam u vás provází :-)

      0 0
      • JaroRybar  

        Tiež čakám brožurku s materiálmi, už len kvôli zvedavosti. Prihlásený už som a tiež čakám na lepší výsledok v preteku.

        Už sme boli na tréningu na trase 50 km dña 3.5.2009. Paráda, pošlem z iného počítača fotky.

        0 0
    • climber  

      Díky za zprávu. Směrové tabulky již opravdu potřebovali vyměnit. Většina z nich byla ulámaná, asi zábava místních blbů. Sice jako téměř lokální patriot (tchýně v Žilině) značení nepotřebuji (za ty leta už jsem si to najezdil), ale je potěšující si přečíst, že se zase něco udělalo pro cyklistiku. Jinak pro ostatní, přesně jak píše slavco, cyklostezky v oblasti Súlova nejsou žádné placky pro rodinky s dětmi.

      0 0
    • Vilém  

      Byl jsem tam pred dvema lety, priroda a okoli nadherny. Ale to znaceni uz tehda bylo skoro vsechno zniceny. Jeho obnovu proto jen vitam a budu drzet palce, at vydrzi co nejdyl.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.