• pegal

    muze mi dat nekdo recenzi na tento odev? .. uvazuji o tom ze bych si ji poridil, ale nikdy sem ji nezkousel .. takze potrebuji poradit .. myslim si ze byto mohlo fungovat .. dres by se nevytahoval nahoru, sle by neskrtily apod. .. nevim, treba melu hovna ..

    dekuji .. :)

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Sem ji vozil na časovky a nedovedu si představit v tom jezdit i normálně místo klasickýho dresu. Člověk je v tom upnutej, přilejhá to na tělo, nemá to pořádný kapsy nebo vubec žádný, když chci na malou tak se musim slíkat nebo riskuju že se ten zip dole roztrhne (je vysoko). je to z hladký látky takže žádnej příjemnej matroš jak sou z toho šitý dresy, nesaje to. Pochopil bych to na časovku a nebo třeba cyklokros, kde může klasickej dres vadit když se nahazuje kolo na záda, může se zaháknout atd. Ale na normální ježdění moc ne, toť muj názor.

      0 0
    • petebike  

      presne jako Brouk pytlik, taky mam jednu, mel sem ji parkrat na casovce a nebo XC, kde jedes kratkou dobu, moc to nedycha takze na nornalni jezdeni to neni :-(

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Přesně jak popisují ti nade mnou. Je to jenom na krátké ježdění. Žádné kapsy, uplé. Měl jsem to jenom jednou na časovce a od té doby se mi to válí doma ve skříni a čeká na další časovku… ;))

      0 0
    • pegal  

      diky!!

      dekuji za nazory a usetrene penize ..

      0 0
    • pegal  

      a jeste me tak napadlo kdyby to bylo tak dobry tak by to asi vozili vsichni .. :)

      0 0
      • petebike  

        na XC poharu ji ma dost lidi… videl sem ji i na maratonech, treba ta moje ma pridelany kapsy na zakazku, takze by to taky slo, ale nevetra :-(

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Taky znám jednoho, co si do toho všil kapsu na zip. Já bych ji tam udělal taky, ale jelikož není moje, ale od klubu, tak by to asi nebylo dobré… ;))

          0 0
          • petebike  

            ja si ji nechal doobednat primo u Kalase, jinak to neslo, navic sef chtel aby sme je meli, ja rekl ze bez kapsy je to pro me nesmysl… takze tam mam dve a t ostaci, stejne ji moc nevozim :-)

            0 0
    • Rychlej turista  

      Podle toho, jak vidím, kdy to lidi oblíkají, tak je to asi jen na krátké speciální poježdění, jako jsou časovky a tak. Vždycky jsem se divil, že mi na bednu chybí něco tak kolem minuty, ale při té mojí turistice, bez kombinézy, bez kapky, bez časovkářského speciálu nebo aspoň hrazdy, jen na obyčejném kole se třemi převodníky a vlajícím dresem se není co divit :-D Takže pokud jezdíš časovky, máš na ně kolo a ambice, tak určitě :)

      0 0
      • Jaroslávek  

        Při shlédnutí té fotky se mi vybavil jeden otazníček a to vliv cyklistiky na svaly na rukách. Mě se např. zdá, že mám vršek (od pasu nahoru) jak chcípáček. Tvůj názor ? (Nemyslím jestli jsem nebo nejsem chcípáček, ale všééóóbecně.)

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Já si to ani nemyslím. Moje ruce jsou jak pádla a na kole nevím co s nimi. Jsou to nejen ruce, ale celý vrch těla. I když bych to nečekal, tak do kopců mi to i přes tyto „handicapy“ jede docela dobře. Ale snažím se, aby mi to nepřerotlo, protože kdo má pak za to dýchat v kopcích … ;))

          0 0
        • Rychlej turista  

          Ta fotka je z loňského MR amatérů v Mostě a v té době jsem na bajku v terénu ještě moc nejezdil, takže ty ruce to byla opravdu tragédie. Ale po letošku jsem je v terénu tak nějak samovolně vylepšil :-D

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.