• cíca

    Začíná se pomalu ochlazovat a tak přemýšlím o nové bundě na kolo. Jenže mám trochu problém s velikostí. Přes hrudník 115cm, pas 90cm.Poraďte mi prosím výrobce ,který vyrábí něco co by mi padlo. Většina výrobců končí tak na 107cm přes hrudník a to se mi zdá málo.Můžete přihodit i nějaký odkaz, nebo vaše zkušenosti.Dík.

    0 0
    • TheIF  

      eshop.kalas.cz/de­fault.asp?ids=5&id­m=7 3XL ne ? teda až na ten pas, to budeš muset přibrat.

      0 0
    • Verte  

      Řeším přesně to samé. Abych se do toho dostal a mohl natáhnout ruce musí to být XXL . Pak je mi to ale dole děsně volný a dlouhý a rukávy mám plus 15 cm. Nejsem prostě typ chrt. A co místo klasické bundy mrknout na něco jako rozepínací mikina v neprofukové a nepromokavé úpravě? Ženuška si koupila krásnou bundu Regatta s ledvinkou v kapse. Na mě samozřejmě už nebyla vhodná velikost.

      0 0
    • Hynas  

      Hmmm, tak jsem zase dostal další důkaz, že má postava zkrátka není konfekčního typu…no nic, nakoupím bundy ve více velikostech a posešívám je podle mé postavičky :o)

      0 0
    • kankrlicek  

      Měl jsem dobré zkušenosti s Tessuti sport. Jednal jsem s nima v Žamberku a byli ochotni i změřit postavu a nechat ušít. Zkus je.

      0 0
    • pz-km  

      uz sem se lekl, ze s mojema mirama 180/113/92 jsem jediny nekonfekcni na tomto foru ;) zkus v brne www.mhsport.cz, kamos mam od nich veci na miru za stejnou cenu jak konfekcni…

      0 0
      • cíca  

        Ty nejsi nekonfekční. Ty jsi prostě kus chlapa jako já .Nechápu jak může mít chlap přes hrudník míň ,než já v pase.

        0 0
        • pz-km  

          doporucuji se podivat treba do protialkoholicke lecebny na nejtezsi stavy a prozris :)

          jinak ono se postupne u nekterych vyrobcu zavadi nove „velikostni normy“ – treba to, ze se populace prodluzuje, zkracuji se koncetiny, holkam rostou misto pacicek obri noziska jak chlapum…

          stejne za vsechno muzou hormonama napichane a smesema krmena kurata – a jelikoz ja sem je jakozto puvodem venkovam vyrustajici v komunistickem raji nezazil, tak sem v kolektivu s pouhym metrem osmdesat vzdy nejmensi a (nejvypasenejsi) :)

          p.s. nejlepsi kurata meli v belgii – s hovezima hormonama, pekne stavnate …

          0 0
    • jonys  

      Mám Sensor Parachute,cena asi 1300,–. Skvěle prodyšná,nepro­foukne,elegan­tní design (dá se vzít i na vycházku bez kola),dobrá skladnost(nacpu do kapsy dresu),lehká,rip­stopová.

      0 0
      • Lister  

        no já nevím, já mám vestu Parachute a ten střih je takový moc hrtí, ale já jsem se do ní ještě dostal :o)

        0 0
    • tachmude  

      Máte někdo bundu NW-CELEK NO-WIND od Progressu?Uvažuji o koupi tak se ptám.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.