• Zlobitko  

      Mas tam nefunkcny odkaz, hn.ihned.cz/3–20520390-halfords-500000_d-32

      0 0
    • Smazaný účet  

      no, vážně by mě zajímalo, co nabídne. nevím co se od toho dá čekat. „nabídka od amatéry po profesionály“ a eště společně s autodílama ve mně vyvolává pocit že to bude akorát další supermarket kde seženu levnou masovku. je tu někdo kdo ty prodejny zná z británie?

      0 0
      • McBlacky  

        uvidíme. v UK maj třeba GT a Konu

        0 0
      • ddd - andy  

        Nebude trvat dlouho a budu Te informovat detailne.. :-)

        0 0
      • Smazaný účet  

        a když se podívám na halfords.com tak ve mně ten pocit sílí. nabídka komponentů převažuje nabídku teska jen o nášlapné pedály a zapletená kola, komponenty jako brzdy, kazety etc. nemaj. celý kola taky nic moc, omezuje se na levný řady, vrcholem je tak GT i-drive za 900 liber.

        0 0
        • Hnoj  

          Mno co jsem se díval na ty jejich stránky, tak maj úplný prd, dost pochybuju, že v zemi která je tak prolezlá eshopama, který si s ofiko cen dovozců dělaj leda srandu má šanci tohle e-tesco.

          0 0
      • Forx  

        …myslim, ze si trafil – nic moc, tunajsi bikeri Halfords pouzivaju ako synonymum smejdu…

        0 0
      • Vilém  

        Kamos delal pul roku servisaka v anglii a moc vabne o teto firme nemluvil.Neco ve stylu gigasportu,akorat jen s kolama

        0 0
    • Tomcat  

      Co to je 8–0 To je zase další béda trávníček ne?

      0 0
    • JancA  

      necekala bych vubec nic.Predloni, kdyz jsem tam byla makat, jsem si koupila prave v takovym obchode s autodilama nakou znacku Raleigh asi za 100 liber.Na Raleighu tam jezdi kazdej:),hrozna plecka, vsichni maj plecky. Za rok jsem si radsi pribalila do kufru svoje kolo a velka vyhra:).Raleigh vydrzel mesic lehkyho jezdeni a zacal se rozpadat.Nejvtip­nejsi byly umelohmotny kliky,jedna odpadla a nedalo se to uz vratit.

      0 0
    • jokr  

      Tak včera měli otvírat. Nebyl jste tam už někdo? Zajímalo by mě, jestli má cenu se tam podívat.

      0 0
    • poiko  

      kdeže to má být? odkaz nefunguje:(

      0 0
      • Haddock  

        tak ja tam byl dnes v pruhonicich – ani jsem nevedel, ze tam je. Rano tam skakal nejakej kluk na dirtu a byla tam spoustu hezkych holek ;) Jinak v prizemi maji veci na auto a kola v 1. patre. Znacky: Carrera (levny hypermarket trida), nejake apache se slevou 20% (tankawate nebo tak nejak), nekolik kusu GT a Kona – prevazne s levnyma komponentama a cenove tak 10–20k. Jinak nejaky prilby, plaste, duse, montpaky a tak dal, prevazne vlastni znacky. Dle myho neco mezi oddelenim kol v Tescu a Gigasportu…

        0 0
    • ddd - andy  

      Taaakze.. chvili jsem tu nebyl a to proto, ze jsem pomahal s rozjizdenim Halfords v CR.

      Ted uz je prodejna otevrena a zacina se rozjizdet vsemi smery a sluzbami. Podle me tam nemuzet prijit a podle sortimnetu jak tu nekdo napsal, rict, ze je to neco mezi mezi oddelenim v Tescu a Gigasportu (GT I-drive XCR 5 jsem v Gigasportu natoz v Tescu nevidel.. :-) A pokud se to nekomu bude opravdu tak zdat(preci jen treba celoodpruzeny kolo za 8tis to evokuje), tak ten hlavni rozdil, je ve sluzbach! Asi tezko prijdete do Gigasportu nebo jinyho retailovyho retezce s kolem zakoupenym jinde, na servis. Na serizeni saltru, centrovani, odvzdusnovani kotoucovek se asi prodavaci v Tescu nebudou tvarit moc valne.

      Nechci tu psat zadny PR clanky a samozrejme ze muzete rict, ze jsem zahackovanej od Halfords (preci jen me plati ;-) ale to podstatny co ja na tom vidim, jsou lidi ktery tu pracujou, jejich pristup a sluzby Halfords ktery muze nabidnout. A o co jde? Dostat biky mezi lidi! Ukousnout treba trochu z fotbalu a celou rodinku posadit na kolo – a nemusi preci mit kazdej bika za 20tis. kdyz na nej vleze jen parkrat za rok. Co vy na to? :-)

      0 0
      • Tomcat  

        Takze poskytuj sluzby i na kola ktere neprodali?

        Ji nak souhlas bylo by dobre aby neco supermarketoveho delalo osvetu.

        0 0
      • Smazaný účet  

        že o to samý se pokouší béda trávníček. ;o)

        0 0
      • pajasimi  

        fundovaný pracovníky bych ocenil v případě, že by servis byl hotovej v nějakým rozumným čase, ideálně třeba na počkání nebo do druhýho dne:) jinak nemám důvod zříkat se pana Jiřičky:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.