• riven

Co si myslíte o tomto kole za 69990kč? Má tady někdo zkušenosti s karbonovejma Cubama. Zajímali by mě jízdní vlatnosti a tmumení nerovností, jestli Cuby jsou pohodlný a pěkně žehlej nerovnosti nebo jsou tuhý jak kámen.

A jezdil tady někdo vidlici Rock Shox RS-1?

odkaz:

http://www.cube.eu/…ashred-2015/

0 0
    • SOBYS  

Raději bych šel do Cube Super HPC Pro 29, ušetříš 5tis., budeš mít lepší rám a osazení je dobrý taky.

0 0
    • Muf_Bike  

Nevim ale pri pohledu na ten RS me napadaji dve veci 1) kde ma ta vidle doraz jestlize pomalu ctvrtinu blokuje upinak (mozna to jen dela fotka) a 2) vidli mazes resp.nohy a i kdyz olej otres stejne tan zustane a behem vyjizdky se ti na nem chyta bordel a asi bych i veril tomu ze by mohl celkem snadno navstivit kotouc nebo trneny vzhledem k „blizkosti“. Ale to je jen muj pohled nikdy jsem ji nejel ani nemel v rukach

0 0
      • SOBYS  

Mám nějaký zkušenosti s obrácenou vidlicí a problémy, které píšeš jsem neměl, funguje to dobře. Podle mě je největší nevýhodou RS1 cena a potřeba speciálního náboje, není možné použít starší výplety.

0 0
    • Azmir  

Myslím že kdyby tam místo RS-1 byla třeba reba, tak je cena úplně jinde. Jkao neříkám že ta vidle je špatná, ale možná bych se podíval po klasické vidli a za yt prachy pak třeba dosáhneš i lepšího osazení.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.