• XC-biker1

    Tak jsem dneska narazil na stránkách RB na ten novej rám RB CRR.Docela mě překvapila váha,myslel jsem že bude lehčí :(,ve veliskosti XL ma 1750g bez IST (integrovane sedlovky).Už se těším až uvidim nákěj tady na BF :)

    0 0
    • roud  

      Bílá mu bude slušet a ta váha neni tak strašná k normálnímu rámu si přičti ještě sedlovku a objímku a ještě to je velikost XL :O)

      0 0
    • yetti  

      Na udaje o hmotnosti z jejich stranek bych moc nedal. Chtel jsem pred rokem koupit CR1300 a kdyz mi ho v obchode zvazili, tak mel samotny ram ve velikosti M 1,6kg. Vubec netusim podle ceho ty hmotnosti delaji a docela by me zajimalo kolik vazi v realu takovy CRX treba ve velikosti L.

      0 0
      • ddd - andy  

        Co se ti na strankach nezda? Tech 1,6kg sedi…

        cr1300

        S – 1 400g, M – 1 540, L – 1 580g, XL – 1690, XXL – 1 800g. Rámy jsou váženy ve standartním provedení ( adaptér na kotoučovou brzdu ), s konečnou povrchovou úpravou ( barva + bezbarvý lak ), s adaptérem na přehazovačku a s kovovými logy RB, celoodpružené rámy bez tlumiče.

        tech 100g bych tipoval barvu..

        0 0
        • yetti  

          Tak uz to asi upravili, protoze pred tim rokem, kdyz jsem to zjistoval, tak vyrobce tvrdil mnohem optimistictejsi udaj. Ted uz jim to nesedi jen o 60g coz povazuju za celkem seriozni udaj a omlouvam se za mystifikaci

          0 0
        • Pavel100  

          CR1300 váží 1575g v provedení jen na kot. brzdu (váha s miskama (pouze) hl. složení, včetně patky a sedlové objímky)

          0 0
      • Luma  

        CRX v L váží 1900g,barva black pirate.

        0 0
        • silnicar  

          CRX velikost L včetně sedlové objímky, patky pro šaltr a nalisovaných misek hlavového složení(ne kompletního hl. složení!) v provedení pouze na kot. brzdu 1910g

          0 0
          • KAPLIS  

            Vždycky je důležité s čím vším ten rám vážíte! Když ho máte na prodejně, tak už má většinou zalisované misky řízení, kovová loga, vložku v sedlovce atd. Potom můžou vznikat ty rozdíly ve váze. Platí to asi u všech výrobců. Pozor na katalogové váhy všeobecně. Známí (gramař) se strašně rozčiloval kolik váží jeho nový silniční rám a chtěl ho vrátit, protože to neodpovídalo katalogu. Chtěl místo toho jiný (katalogově lehčí). Když mu ho hodily na váhu zjistil, že je ještě o 150g těžší než ten první. Takže sklopil uši vzal a ten první…

            0 0
            • kubad  

              jj všichni výrobci s váhou rámů strašně kecají a spousta lidi tady na fóru by se divila kolik má jejich ram dopravdy :-)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.