• Cercena

    Kdo ví z hlavy rozměry ložisek v zadní nábě. Výměna by měla bejt častejší než-li jednou za tři roky !! Tak trochu je mam volná a chci je měnit a než středv rozeberu rad bych koupil nová a nasledně vyměnil. Díky

    0 0
    • Petronen22  

      rozmer tet uz nevim ale stali me na zadek vsechny tri 180kc

      0 0
    • MARIN  

      do orechu je 608 do naboje uz si nepamatuju

      0 0
      • MARIN  

        takze orech 1ks 608 2RS, rozmery 8/22–7

        naboj 2ks 6001 2RS, rozmery 12/28–8

        0 0
    • jecnak  

      Z jisteho duvodu pridal Mavic na svoje kola expansivni konusy, tedy i moznost loziska seridit. Tzn. pokud nepridrhavaji a jdou seridit nevidim nejmensi duvod k vymene.

      0 0
      • Cercena  

        Ahoj, měl bych na Tebe jeden malý dotaz. Měnil jsem si ložiska na Mavic cross ridech a zadní nába při jízdě z kopce mi jako by zadrhává řekl ybch ře je asi moc utažená ale ted jde o to jestli v maticích což si nemyslím ale pak asi v konusech. jak víš z jedné strany je v ose imbus díra na dotažení či povoelní . ted jde o to jaky je zavít a kam se utahuje a povoluje. Myslíš že je to klasika závit do prava utahnout na druhou stranu povolit?Díky za radu Jirka

        0 0
        • Vilém  

          Co ti zadrhava? naba nebo orech? Pokud orech, tak nezapomnel jsi tam dat tu podlozku? Zavit se utahuje klasicky, doprava dotahujes, doleva povolujes. Konusy tam zadne nejsou.

          0 0
        • jecnak  

          Takhle to do sebe pasuje. http://www.bajk.cz/data/clanek.asp…

          Podle me jsi zapomnel podlozku do orechu. Samotna vule v orechu se vymezit neda.

          0 0
    • Cercena  

      No mimo jiné zadní kolo tak trochu plavalo a myslel jsem že by mohli bejt ložiska tak trochu vyčvachtané tak jsem je chtěl vyměnit.Uvidíme jak to pojede.

      Tak v manualu je psáno že by se měli za nějakou dobu měnit,tak jsem je už dneska koupil(mimo jiné jsem je tam měl 4 roky!) dvě malé SKF za 200 kč a veliké za 107kč.sundání proběhlo v pohodě ale jak jsem to dával dohromady tak jsem si přehodil jednu podložku mezi ložikamav ořechu .takže jak jsem to utahoval cvrčej stuha a kliky s etočili na obě strany!! no nakonec jsem na to přišel a je vše OK.Závidim lidem co mají na kolo dílničku. dělat vše na chodbě v paneláku neni to pravé ořechové.:-)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.