• Jakub_mt

    Zdravím,

    v poslednej dobe uvažujem o výmene svojho MTB CTM a keďže mám v pláne sa venovať najmä cestnej cyklistike (sem-tam les a lesné cesty), po dlhom a náročnom uvažovaní som sa rozhodol pre nejaký cross. Keďže sa považujem za začiatočníka, nechcem do bicyklu vraziť príliž veľkú sumu, pretože nechcem niečo, čo nevyužijem. Stanovil som si teda strop 400€ (10 700 Kč).

    Niečo som si už prečítal a z toho mi jasne vyplynulo, že Merida je dobrá voľba. Zvažujem teda Meridu Crossway TFS 300-V Sport (2007), prípadne Crossway TFS 100-D z ročníku 2008 u ktorej vidím ako dosť veľké plus kot. brzdy (aj keď iba mechanické). Prípadne som pozeral aj nejaké Specialized, ale už si nepamätám konkrétne modely a momentálne majú odstávku :).

    Otázka teda znie: Meridu (ak áno, ktorú)? Alebo radšej nejaký Specialized? Prípadne niečo celkom iné, v mojej cenovej hladine?

    Vďaka.

    0 0
    • DaSnail  

      shimano M415 imho niesu dobré brzdy

      0 0
      • Esi  

        To je pravda ještě jsem neviděl dobré mechanické kotoučovky, to je jenom pro zlost, to raději Véčka. Já jezdím na krosovém kole Author Mission a spokojenost, ale to je mimo rozpočet :-(

        0 0
        • DaSnail  

          si toho asi ešte moc nevidel… 8o)

          0 0
        • Smazaný účet  

          a co třřeba BB5 nebo BB7? Jezdím teď winZip a taky spokojenost, jenom každý kotoučovky je třeba zajet. Lepší dražší mechaniky, než levný hydry.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.