• Jitka 81

Zdravím :-), chtěla bych se poradit ohledně opory hlavy do croozer r.v. 2009. Loni jsme ještě jezdili s miminkovníkem, vše bylo ok. Letos jsme zkoušeli zatím jednu vyjížďku. Máme dovnitř ušitý polštár, ale jsme milovníky terénu a nelíbí se mi, jak se tam malýmu kejvá hlava (i přes opružení, které je do terénu fakt super). Dočetla jsem se, že do croozeru 2009 se vložka pro starší děti nevyrábí. Ale doporučuje se vložka Chariot BABY SUPPORTER (10–20 měsíců). Máte, prosím, někdo zkušenost? Díky :-) Jitka

0 0
    • Ruprt2  

Já měl původní ještě ten kulatý supporter z chariota do croozera.

A abyl docela blbý.

Když jsem pak viděl ten „nový typ“, tak mi přijde na oko o moc lepší. A navíc se teď dělá i do croozera.

Na tvém místě bych si pořídil normálně oporu hlavy pro croozer a zkusil to nějak nabastlit (to je podle mě ta horší varianta) nebo se vydal cestou něčeho takového

0 0
      • Jitka 81  

Díky za reakci :-). Něco podobného už mám, ale když to srovnám s oporou hlavy, kterou má např. http://www.biketunel.cz/…y-supporter/, tak mi to přijde nesrovnatelné. Uvidíme, ještě to zvážím ;-).

0 0
        • Ruprt2  

Podpora bude lepší, to jo, ale taky to dítě může víc štvát.

Pokud trváš na té hlavě tak můžeš zkusit kolem hlavy ještě přidělat nějaký šulek nebo stočenou deku, nebo stočený velký polštář. Tak jsem to dělal, když děcka usnuli, zastavit, vycpat a zpomalit.

Ono to chce hlavně jet rychlostí a terénem podle možností a schopností dítěte. A ty se rychle zvyšují.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.