Continental Mountain King II ProTection

9 nepřečtených
  • scota

    Jezdíte někdo tento plášť? Uvažuji ho nasadit na přední kolo vzadu bude Aggressor. Určení pro jarní traily a AM.

    0 0
    • scota  

      Nikdo nemá žádné porovnání třeba s Maxxis?

      0 0
    • scota  

      Tak proti Tomahawku je tam úspora hmotnosti cca 70g

      0 0
    • Ludweek  

      Oživím forum, jaro se blíží, plášťě jsou sjeté a uvažuji koupit kombo Conti Cross King 2,3 dozadu a Conti Mountain King II 2,3 dopředu. S Cross Kingem mám zkušenosti, dobrá guma, minimum defektů ve verzi protection. Ale rád bych slyšel něco o zkušenostech s tím Mountain Kingem. Je pomalejší než Nobby Nic ve stejné šíři? Právě ten bych chtěl nahradit, ale překvapivě na ten Mountain King není moc recenzí a když, tak na starší verze. Mě to připadá dopředu jako docela dobrá guma, která by zbytečně nebrzdila na silnici, ale v terénu slušný. Btw. váha vypadá u MK ještě líp, než u NN…

      0 0
      • scota  

        Za mne je MK velmi dobrý univerzální plášť, který se navíc velmi dobře čistí a velké figury jsou méně choulostivé na poškození a protection ochrana také funguje dobře. Menší počet hran je při brzdění je mírně znát (trochu hůře brzdí) např. proti Rekonu od Maxxis.

        0 0
      • kadlec  

        Me stvalo, jak continentaly propoustej mliko, tak jsem presel na tufo a spokojenost po vsech strankach. Drzej, netecou, najezd velkej.

        0 0
        • scota  

          Mne nikdy nic neteklo naopak na ráfky Dt Swiss šlo nahodit bezduše velmi lehko.

          0 0
          • Ludweek  

            Díky za komenty, já to vozím na důchodce s dušema… :-)

            A právě s Cross Kingem, který už je fest sjetý, jsem za celou tu dobu píchnul jen jednou a to byl ještě ostrý trn z nějakého stroje při žních, takže za mě dobrý a určitě lepší, než Schwalbe Snake Skin a pod., taky jsem kolem metráku, takže úplný šlupky, to už aby se jeden bál, jestli dojede, nebo ne.

            Jen teda nerad slyším o tom brždění, protože od většího a hrubšího pláště bych čekal naopak brždění lepší. Tedy je to horší než třeba Nobby Nic? Právě s kolem a výbavou tak 120kg, potřebuju aby to brzdilo…

            1 0
      • trpaslik72  

        Já jezdim dlouhodobě vpředu Cross King + vzadu Race King. Na denní ježdění pro mě oblíbená kombinace. Loni na 1000 miles jsem raději trochu přitvrdil a dal dozadu Cross King + dopředu Mountain King. A vlastně nemůžu říct křivýho slova. Vezl jsem verze ProTection. Na bezduších to i s naloženým kolem jelo slušně a vůbec nebyl problém s gripem jak nahoru, tak dolů.

        Bohužel s Nobby Nicem přímo srovnání nemám.

        1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.