CONTINENTAL Double Fighter III 29x2.0 Sport drát

4 nepřečtené
  • Daa001

    Zdravím,

    má někdo zkušenosti s pláštěmi CONTINENTAL Double Fighter III 29×2.0 Sport drát?

    Zatím jsem nikde nenarazil na žádnou recenzi. Zajímalo by mně schopnosti za různých podmínek a cca. životnost při jízdě v lehčím terénu a na asfaltu cca 50/50 %.

    Díky

    0 0
    • team_daddy  

      Abych to vytáhl trochu nahoru, tak se přidávám, se stejnou otázkou. Uvažuju nad nima na příští sezónu, kterou asi opět :-( strávím především s dětma na cyklostezkách či polňačkách.

      0 0
    • Jakobo  

      Napisu sem svuj novy postreh s plastema.

      Dostal jsem zdarma plaste 26" x 1.9", je to ta verze III a minuly patek jsem je hodil na kolo do prace. Pri zataceni se chovaji dost podivne. V prvni chvili jsem myslel, ze je neco z rizenim a ze se protaci predstavec na sloupku.

      Pokud jedu rovne a nepatrne zatocim tak plast klade velmi neznatelny odpor, ale pokud zatocim vic tak odpor proti dalsimu otoceni nebo narovnani prudce naroste a je to dost neprijemne. Dnes jsem se cestou do prace dival na plast a vsiml si, ze profil je podobny tupemu trojuhelniku. Pri jizde rovne je kontakt s vozovkou minimalni, ale uz pri mirnem naklonu se naraz dostane velka plocha do kontaktu s vozovkou a prudce se zvysi odpor proti dalsimu otaceni riditkama.

      Mam dost siroke rafky kolem 30 mm, pokud to ma nejaky negativni vliv a s uzsima problem nebude netusim.

      No jako na zkousku dobre, asi na nich ted pres leto pojezdim a rovnou uvidim, zda se to po nejakych km zlepsi, ale asi se vratim zpet k Marathonum, ktere na tom kole do prace jsou nejlepsi volbou. Citely projev (jsou oble), vysoka ochrana proti defektum, akorat spatna adheze na mokrem asfaltu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.