Co vyladit nedřív na Specialized FSR XC Comp 2009

16 nepřečtených
  • http://www.bradsky.cz/…-p-1781.html

co byste vyměnili nejdřív, s rozpočtem do 5k, co by se vyplatilo vyměnit ještě jako nové, nebo počkat až se to ojede, tím pádem klesne cena i nových např. xt doplnků a tunit až pak? díky za názory.

0 0
    • gargamel  

vidlici

0 0
      •  

o.k. kterou by jsi doporučil?

přiznám se, že mě vidle za ty prachy jako první nenapadla, viděl jsem to na představec, přesmykač, řazení, kazetu…

0 0
        • gargamel  

Nějakou vzduchovou. Do 5tis třebas Epicon, pokud bys prodal stávající tak by ses cenově vešel třebas do Reby. Více ovhodných vidlicích dohledáš v historii.

Kazetu a řazení atd bych řešil až při opotřebení a nutné výměně.

0 0
    • okm  

Vidli.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jIrI___  

Vidlici nebo kliky.

0 0
    • mastihuba  

bych rozpočet navýšil o 10kk a poohlídnul se po něčem o řadu vejš, takhle těch 10kk v tom utopíš stejně. Když todle + 5kk tak vyměnit toru za epikona, ušetříš půl kila na váze a zbytek ojezdi tak jak je. výměna klik, představce, kazety, řazení… je fakt hloupá investice.

0 0
    • okm  

Když tak na to koukám, tak vem rovnou tohle.

http://www.bradsky.cz/…-p-1778.html

0 0
      •  

jj, na to jsem se chtěl před chvílí zeptat, jestli se vyplatí připlatit si toho bůra a tato vidle mi to zlepší víc než epicon za 5k a nebo zůstat při tom původním a vyměnit jen vidli. U toho experta vidím výrazně lepší akorát brzdy.

0 0
        • gargamel  

Ta vidle je taky o poznání lepší. Takže za 5tis navíc, máš lepší brzdy a vidli…

0 0
          •  

Je to tak, teď jsem na to koukal, půl kila se ušetří a navíc lepší výbava. Když si zvyknu na bílé sedlo (snad se „neušpiní“ ježděním prdelí sem a tam), není co řešit. Díky vše, za podnětné příspěvky.

0 0
          • Hejdik  

No a nakonec i ten barevnej design je heščéší:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.