• pegas

    Po dnesnim dnu kdy jsem letmo procital nektere prispevky a koukal na fotky sem lehce znechucen…nekteri lidi nemaj rozumny hranice ci trocha zdraveho mysleni…ve fotkach je egoist zprava,zleva,zesho­ra,zespoda + dalsich 20 pohledu..ve vlaknu uz nam litaj i zenska prirozeni,muzske analy,atd…posledni dobou sou rozumna vlakna znehodnocovano,fot­ky nemaji kvalita vypovidaci ani vzhledovou…kdyz ctu prispevky po nekom kdo ma v profilu rok 2007 a nic nerikajici prezdivku tak me to taky lehce stve pac nevim s kym mam tu cest…tezce to tady upada…bohuzel… mozna by byla dobra nejaka inovace,znamkovani prispevku,kvality atd…ci jaky mate nazor,napad?

    0 0
    • Zlatka  

      NAPROSTOs Tebou souhlasím… Měla bych spousty nápadů ale zde nejdou aplikovat. Tohoto fóra je v tomto stavu bohužel škoda.

      0 0
    • v3d  

      Souhlas, ale…

      Vem si, že tohle je ve výsledku docela úzce zaměřený fórum. Když chce nováček poradit, tak je mnohdy odkázanej do historie, kde už se to řešilo, a některý věci už jsou tak nějak nezajímavý. Myslim ale, že věci o kterých píšeš (zdravim Adama a jeho XTR s novým pozadím:) )jsou spíš jednotlivosti.

      Na druhou stranu je tu totiž pořád spousta kvalitních threadů (viz. Čemba, srazy, technický novinky apod.) Je to o lidech jako všude jinde, no.

      0 0
      • v3d  

        Ikdyž je fakt, že nepamatuju ty zlatý B-F časy:(

        0 0
        • enjoy  

          zadny zlaty B-F casy nebyly… teda pokud nemyslis,ze jsem tu byl ja:-))

          0 0
      • Zlatka  

        Jenže by to chtělo vše rozdělit a to by šlo pouze pomocí jiných nástrojů než toto fórum poskytuje. Třeba PHP/BB atd. Je to pak moc pracné na správcování, ale dosti přehledné a účelné.. Admina bychom museli dobře zaplatit.

        0 0
        • Blade  

          Kdybysme zpoplatnili to péčko, co sem někteří vkládají, tak by se jistě nějaký chechtáky vybraly :-) Né, promiň, už budu hodnej ;-)

          0 0
          • Zlatka  

            Jste na mně pořád hnusní, ale vůbec mi to nevadí…:-D Dnes jsem měla dobrou náladu, zítra jí mít nebudu, pozítří to snad bude lepší… Nejvíce mne rozhodí ale pouze déšť.

            0 0
            • Blade  

              Nechtěl sem být hnusnej, ale tohle byla nahrávka na smeč ;-) Já si dal dneska 40 kiláků v lese v té průtrži mračen. Bezva sem si vyvětral hlavu, příjemná změna… Akorát nevim, kdo to bude všechno prát, sušit, čistit a mazat :o)

              0 0
            • kudlanka32  

              hnusni? copak se ti nelibi, mejch 18 zelenych chapadylek, 613 pohyblivych panozek a 24 oci?

              teda, ale to kilo bakterii co sebou porad tahas to musi byt krasa na pohled:)))

              0 0
              • Opice  

                Seš ale krasavec ! :-*

                Já třebááá dost hodně bohužel nesnáším DEMENTní lidi.

                Házej do klecí odpadky a čekaj jestli to sežeru.

                0 0
                • kudlanka32  

                  :))

                  no oni dokonce ten odpad vozej uz i do televize a bezdratove to pak distribuujou…vsude samy haldy odpadu nejlip v nekolika prohnilych vrstvach, casto je i nova vec odpadem uz od vyroby.....

                  0 0
    • Dumbo  

      ja myslim že sa to tu moc rieši, ved je to len forum a vela zvas sa face to face aj tak nikdy nestretne tak o co ide ? :-) toto forum už davno nieje len o odbornych radach čo a ako nastaviť spojazdniť na biku a podobne, je to o zivotnom style, sex k zivotu patri, zalezi len natom kto je do akej miery konzervativny… mna osobne fotky nahatých chlapov nepoburili… :-D Nie ! niesom gay !

      0 0
      • pegas  

        to bych prave s tebou nesouhlasil…myslim ze tohle neni jen obyc.forum…rada lidi se zna i mimo toto forum…a nejde o to ze se tu objevi lechtiva fotka-rad se kouknu na zenu, zasmeju se chlapovi,ale proc proboha musim otevrit treti,ctvrtou,…atd. fotku a tam poskakuje nejaky nahaty ucho ..to uz snad neni normalni..

        0 0
      • pegas  

        a jeste jedna vec..pokud se tady objevi nejaky ftipalek,tak prave anonymita mu umoznuje delat takovy kousky…me treba stve kdyz nema nekdo vyplneny profil…rad poznam novy lidi.kdyz jedu na kole tak kdyz mijim jineho bikera tak ho treba poznam z fotek,z profilu a vim o koho de…

        0 0
    • dancing dog  

      Jsem poslední, kdo by se k tomuto měl vyjadřovat, nicméně mě tu nic nepohoršilo, ikdyž ne vše i mě přijde „chutný“ a vhodný..nicméně, kdyby mě něco znechutilo a otrávilo, tak to přejdu a nevšímám si toho ..a hlavně rozčileně nereaguju… je to forum, ne „filosofská historie“

      0 0
    • chupas  

      prestoze uz jsem ty nechutny vlakna taky cely procetl a vykoukal, reakce na normalni cykloproblem je porad dobra, presna. ja si nestezuju. s mym problemem forum pomohlo za par minut. pro extremni pripady si hodim vlakno do blokovanych a sbohem. mit moznost „nejak“ hodnotit vlakno a prispevky by mozna stalo za uvahu. tezko ale rict jestli to bude mit smysl. pekna vlakna staci dat do oblibenych

      0 0
    • Splinter  

      Jeah bič, momentálně mi vadí jeden adam, kámo:-D

      0 0
    • pegas  

      tak dalsi vocas, kterej zaplacava fotky…

      0 0
      • wroum  

        ale notak… nevim co ti na ty fotce tak vadi? vadi ti ze nekdo dal fotku svejch nohou po vykonu? boze muj.....

        0 0
        • kudlanka32  

          jo at koukne vytahnout svy haxny…sem zvedavej jaky budou lepsi.....hihi

          patri to sem uplne stejne jako sroubky na potravinarsky vaze:)))

          0 0
        • pegas  

          to sem vzal jen nahodne..ale tebe bavi koukat na nejakou manicku jak si foti 23 oblicej?..fotka totalne bez vyznamu?

          0 0
          • wroum  

            me to je jedno, pokud me to nezajima, tak na to nekoukam, navic podle me je tady spousta fotek o naprostym hovne a nijak to nekomentuju. treba fotky typu tesne pred vrcholem a tam upocenej zarudlej jantar na trekingu v lese… proc by me to melo zajimat? co je na tom zajimavyho… a presto tu je podobnejch fotek jak sracek a kupodivu nikdo nic nerekne.

            0 0
            • pegas  

              castecne mas pravdu..ostatnich fotek podobneho typu je zde dost,ale prece jen aspon maj aspon nejakou hodnotu pro toho kdo to fotil ci pro par lidi co vi kde to je nebo o jaky usek treba jde..fotky ukazatelu,ces­ticek,vyjezdu,fo­tek pred vrcholem,atd nejsou nejak fascinujici ale patri sem…ale jak rikas sracek je zde i presto dost..ale spis vic nez ta fotka(y) me sere ten komentar toho saska,kterej je tam vklada..a naschval jich tam da jeste vic…viz minule s tema svetlama,atd…

              0 0
              • saab  

                Myslím, že se úplně zbytečně necháváš vytáčet, čímž toho „šaška“ potěšíš mnohem víc, než když zůstaneš v klidu. Úplně nejúčinnější zbraň je přejít na jeho notu. Myslím tím, že začneš na jeho komentář reagovat stejným tónem a jazykem, jako onen „šašek“.

                Vcelku mě až překvapilo, když se tu začaly řešit věci typu přirození, ale když si uvědomíš, že je to veřejné fórum, tak s tím musíš počítat.. Když tady budeš jen prskat, že to je úpadek, tak budeš mít jen ty tu špatnou náladu a ti šaškové se tím budou bavit..

                Osobně když narazím na nějaké z těchto vláken, tak si jich prostě nevšímám.. Taky ale je otázka, co všechno tě dokáže naštvat.. Spíš bych se být tebou „rozčiloval“ nad tím, že se tu řeší koupě ojetých aut.. Vlákna o přirozeních jsou vlákna pro pobavení, pro odlehčení. Jak tu již spoustu lidí psalo – odpoutání se od věčných dotazů zda je lepší Sram, nebo Shimano…

                0 0
          • weekend warrior  

            co to je 23obličej?

            0 0
    • Volf  

      Chodil jsem už na starý forum a taky se to tam řešilo. Je tady takový to zdravý jádro / ikdyž někteří mizí jako třeba Padlista / a ti drží laťku docela vysoko / nechci všechny jmenovcat abych někoho nenaštval / a pak se ti sem o prázdninách nacpe spousta lojzů co se chtějí pobavit. Musí se to vydržet, protože toto forum je geniální. Jinak recept na debilitu je na ni nereagovat. Oni za čas zmizí a věř že vím o čem mluvím. O úpadku B-F se fakt mluví co pamatuju a vždycky se to ustálo a udrželo si ty skalní. Jinak jakýkoliv známkování, blokování nebo řízení diskuzí by vedlo ke konci B-F. Je potřeba to nechat, protože B-F má silnou samočistící schopnost a většina lidiček tady je O.K.

      0 0
      • Misiak  

        tak nejak, obcas kuknem slovenske forum.mtbiker.sk co je moderovane forum a pride mi to tam nudne, bez nejakej iskry. BFko je v tomto jedinecne, nikto nic nemaze, neblokuje,… zmena na phpbb alebo ine alebo nebodaj moderovanie by bol krok vedla.

        0 0
        • Krys  

          Zdravím Blavu. Nechystáš sa čiste náhodou zajtra na camille.sk/ra­cafest ?

          0 0
          • Misiak  

            cau praha. dnes poobede (dufam) odchadzam oproti dazdivemu masochizmu v podobe orientacnych pretekov dvojic www.bike-adventure.cz do noveho mesta na morave. tohorocna prva a posledna ucast na zavodoch (bieda). tak drz palce nech neprsi :)

            0 0
            • Krys  

              No jo, pršať by nemuselo. To by som celý pobyt v Bratislave asi prechlastal. Tak si teda držme palce a hlavne sa nestrať.

              0 0
              • Misiak  

                nejak to snad s kolegom ukocirujeme, orientujeme sa uz par rockov. horsie to bude s fyzickou :o) tak jo, ked sa niekedy objavis zase v blave tak daj vediet.

                0 0
                • Krys  

                  Jasne. Pravdepodobne budeme v Blave prenajímať byt, takže tam asi začnem chodiť častejšie ako doteraz. Najprv ale musím niekoho zohnať.

                  0 0
                  • Misiak  

                    kde a za kolko?

                    0 0
                    • Krys  

                      Pri technopole na Rovniankovej. V cene ešte nemám jasno, vôbec nemám prehľad o cenách v Blave, bude to chcieť ešte konzultáciu. Tipujem, že čistá ryža by mohla byť medzi 12 až 16 a k tomu ešte energie (je to 3+1).

                      Nebodaj hľadáš podnájom?

                      0 0
                      • Misiak  

                        pomaly sa rozhliadam po niecom-na nejake 2–3 roky, ale chcem to skor niekde v raci-paci sa mi tam a je to kusok od lesa. 3+1 je pre mna s drahou zbytocnost chcelo by to skor nejaku garzonku, mozno 2izb…

                        0 0
                        • Krys  

                          Jasné, toto je skôr pre rodinu s deťmi.

                          Áno, Rača je pre bajkera v Bratislave ideálne miesto.

                          0 0
      • Jogador  

        Jo, pudlisty je škoda. A taky si pamatuju, že o úpadku bf se tu psalo už hodněkrát, ale když se někdo zeptá na něco o kolech, tak se na něj všichni pustí, že je to v historii, ikdyž sory Kibic, ale většinou se od té doby toho dost změnilo. Zbytečně vytlačujem bikový příspěvky, a pak nám tu zbidou na řešení čárky, auta a Bikra jak Psa:)

        0 0
      • Jogador  

        Jinak je vážně škoda, že období Pádlisty, Enjoye a dalších už je pod drnem…

        0 0
    • MITY  
      1. Nebylo by špatný, zřídit tady na B-F chat, klasickej jednoduchej, kldině se smajlíkama a aspoň by se nezakládali bezmyšlenkový thready a offtopic.
      2. Kontakt a vetší prezentace adminů. Vůbec nvm kdo je admin bike fora. Větší komunikace adminů s uživateli.
      3. Vylepšit bazar, když nám ten starej dobrej dementně zpoplatnili.
      4. Třeba vymakat ty profily; víc těch kolonek atd.
      5. Ale jinak jsem rád, že tohle B-F máme!!!! Bez toho bych se doma nudil a nemohl se dívat na zajímavý technický fotky a články a stejně tak na legrační fotky a články…/viz ty kejty spidermana/
      0 0
      • wroum  

        1 – vzdyt tohle uz je takovej polochat 2 – admin je jen jeden (zaplatpanbuh) a pokud je potreba ci je mu adresovan dotaz, tak reaguje predpisove a jinak to tu nechava zit, za coz mu velkej DIK 3 – bazar tu je a IMHO mel by byt jen podruzna funkce pro kompletni nabidku 4 – stejne to nikoho nedonuti je vyplnit a i ted ti nikdo nebrani si tam napsat cokoliv navic 5 – aspon v necem souhlas, i kdyz zrovna tebou zminovana fotka mi prijde uplne OK, narozdil o jinych :-)

        0 0
    • Kubiczech  

      Nevim, jestli to uz neni receno, ale me posledni dobou vadi nesmyslny spory, hadky ci jak to nazvat, ktery konci vetou: „Stejne ten tvuj Apache stoji za hovno.“ Off topic mi nevadi, je to proste odlehceni s nulovou informacni hodnotou… (: …a par dobrej threadu, ze kterych se neco dozvim a naucim tu nekolik je a snad vzdycky bude.

      0 0
      • pegas  

        Stejne ten tvuj Apache stoji za hovno…bohuzel je zde rada lidi ktera sezrala cely svet a aniz by s veci prisli nejak do kontaktu a udelali si zkusenost,tak placaj takovy nesmysly..

        0 0
    • femal  

      podle me tu chybi recenze kol a komponentu… resp. nechybi, ale je tam toho tak malo, ze to nema smysl…

      0 0
      • nooski  

        To ale lidi ty recenze taky musí psát. A pak je problém i s objektivitou.

        0 0
      • Jane  

        jenže je problém s čím současné komponenty porovnávat – přeci jen nekupuju kliky a podobné věci každej měsíc…

        0 0
    • Lucke  

      ja tu mam raky rok 2007..a to su taky spatny??..a kdyz tady vsichni tak navrhuji..ja jdu bokem..:).......zda se mne ze se to tu uz resilo..aale…proc by tu nemohl byt chat ?:)......at si to prectou admini…:D

      0 0
      • Lucke  

        mno a ted to tu ctu poradne.....a uz se to tu resi......nic!uz mlcim!!!!:D:D:D

        0 0
    • ferda  

      Abych pravdu rekl, moc sem nepisu, jen ctu a to uz mam registraci nejaky ten patek.

      Jsou veci ktere mi vadi, ale ani jedne jsem si zatim na foru nevsiml.

      1. Ponozky do sandalu
      2. Igelitove tasky k prenaseni vseho mozneho
      3. Lyzarska(sustka) bunda pres oblek
      4. Cyklista bez helmy
      0 0
    • pegas  

      nemuzete si ty psejky,zbrane,atd strkat nekam do vlakna at nezasirate katogorie fotek?

      0 0
      • KubaBajk  

        …opravdu čumím,člověk přileze z práce a vykoukne ne něj mrak čoklů,koček a krab..??? Docela to nechápu a u některých lidí mě to docela překvapilo. Nemile.

        0 0
        • Jirik123  

          ten krab je nahodou super. ostatni je nuda.

          0 0
        • pegas  

          no asi tak..mozna bych pochopil kdyby tam bylo neco peknyho,zajima­vyho,ojedinely­ho…ale samej prasopes:-(..pokud se tim chce nekdo pochlupit tak at si to hodi do vlakna,kazdej si ho muze bloknout…ted je ve fotkach opravdu sama *********..

          0 0
          • hribik A1  

            takato psychopatia sa tu opakuje v pravidelnych mesacnych intervaloch. asi to tu patri k miestnemu folkloru…

            0 0
        • Opice  

          Krab je dobrej, taky jsem jednoho měla. Byl zticha, a mohla jsem ho lechtat na bříšku aniž by mne klepýtkem štípnul. Jo a funěl u toho :-) No je to tam jako ve zvěřinci a já zrovna chtěla ukázat jak má vypadat pořádný „bodypainting“ umění.. Vykoupat se v barvě :-D Takže žádný kozy, ikdyž jen trošku.. Mrkněte zde: sweb.cz/opickaC­T/Bodypaintin­g/

          0 0
    • pasek  

      prijde mi ze je to fajn ze se tu nic neblokuje nemaze atd. at si kazdej pise a cte co chce. …pac kde je ta hranice co je vhodny a co nevhodny? spousta lidi si sem chodi pro informace ale taky vobcas precist maky ty drby :-D

      0 0
      • hribik A1  

        to je pravda, a suhlasim s tym aby neblokovane ostalo. bohuzial to niekedy okato objavi iste vlastnosti urcitych ludi (vratane mna). ale o to lepsie…

        0 0
    • Radek Broz  

      Víš co udělej? Mrkni na jakýkoliv jiný fórum nebo do diskuzí pod články na nějakym většim webu. Zjistíš, že je to tu vlastně dost fajn.

      0 0
      • pegas  

        jo to souhlas..jinde je to aso dost horsi…jen me tady prijde ze je to nadost uzavrena komunita aby se tady vyskytl nejakej ychtyl..ale jak je videt vzdy se nekdo najde..

        0 0
        • cat  

          To tu chces mit jako v konzerve porad ti stejni? Zakaz regisraci a chcipne to tu.
          Pribyvaji sem porad novy lidi a presto se forum drzi- zadnej spamer etc., kdyz mas dotaz- najde se par jedincu, kteri ti kvalitne poradi. Imho vic me vadi 30× fotka ruznych svetel nez nahych…napr. bikerek. No mozna to bude tim vekem:)

          0 0
          • pegas  

            ale kdo tady mluvi o zakazu registrace??…jen by se mohli dodrzovat pravidla ktery jsou tady dany,nic vic.....imho ja se rad podivam na 30 fotek svetel i na 30 nahych bajkerek..klidne i na kaktus pokud bude peknej nebo zvlastni…ale kdyz tam je 10 stejnej prasopes nebo puska tak je to vo hov…

            0 0
    • Splinter  

      No mám pocit že to tu jde od 10 k 5ti…

      0 0
    • McBlacky  

      podle mne ok. pořád se to mění. bud se přizpůsobíš nebo… ale plakat že to upadá, do toho bych spíš nešel.

      že by to tady někdy bylo eňo ňůňo tak to si nepamatuju

      0 0
      • pegas  

        pamatuju jeste stary forum…co se tyce fora, tak nejak tam byl zaklad fakt veci o kole+ nejakej dred na odlehceni, co se tyce uzivatelu tak to bylo takovy lepsi,pratelstejsi( tod jen muj nazor)..koukni ted- v kazdym druhym dredu se diskuze zvrhne nekam kam nema- viz treba. dred o milanovi kde 19letej fousek neco zalozi aby se bavil…kazdej druhej profil je nevyplnenej a anonymni, coz dava uzivatelum pocit svobody slova, presahujici hranice normalniho(slus­neho) chovani…a ty huraakce ve fotkach radsi uz nekomentuju..milion psu,pusek..jeste chybi kaktusy,znamky a bude na foru vse:-)

        0 0
        • McBlacky  

          jasný ale nemá to řešení. s nárustem uživatelů tohle prostě přijde. A uzavřít skupinu není řešení

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.