• milan1

    Protože vidím, že původní thread se nakonec plní budu reagovat ale zde, a ne hned a okamžitě. Původní thread je zatím k dispozici pro vstupní příspěvky. Nebudu hlásat své pravdy ale společně se všemi zůčastněnými se pokusíme dosáhnout shody v názorech. Kdo nemapíše svůj vstupní příspěvek nebude moci do diskuze zde zasahovat.

    0 0
    • JMT  

      boze muj, proc zakladas asi stopadesaty tema kuly naky pos*any citlivosti ?

      0 0
      • assassin  

        a dyt je to sumak ne? ve foru je tisic temat o vetsich kokotinach… kdyz se mi to nelibi tak to nectu… nemusi se hned z toho delat konflikt.

        0 0
        • milan1  

          Nechtěl jsem odpovídat aby se to nezasíralo ale původní thread si stačí přečíst a odpověď je jasná. Sám jsem si tam zakázal vstup, mám tam stejná práva jako kdokoliv jiný, tedy jeden příspěvek.

          0 0
          • Matts.  

            Ty sa mi vidíš ako zákonodárca. Čítal som ten prvý dlhý príspevok, tak ti poviem, s Pánom Bohom.

            0 0
            • milan1  

              No a je to tady :-(

              0 0
              • Matts.  

                čakal si, že ťa niekto bude chváliť. Zo svojvôle si budeš diktovať podmienky, že len jeden príspevok a iné hovadiny. Čo si ty kantor v škole?

                0 0
                • assassin  

                  ale tak do toho threadu nemusis prispivat… ja to vidim tak ze milan chce udelat technicke prispevky ktere se budou zabyvat jen tim problemem.. kdyby to tam nezamkl… tak treba tys tam napsal spanom bohom atd… a pripadne nekdo kdo by v budoucnu dal vyhledat „citlivost“ nasel by ten thread, ale misto info o tom co ho zajima tak by tam nasel napadani, posuzovani psychickeho stavu jednoho a dalsiho atd…

                  tak kdyz te takove thready nezajimaji, cti a prispivej do ostatnich kvuli kterym na b-f chodis a nenech se rozhodit tema co ti nejakym zpusobem vadi…

                  me zas zajima technika … tak si ctu thready o technice, a nepisu treba do threadu o hurikove ze bych si o ni ani kolo neoprel, do threadu o jezdeni po silnici ze to je z meho pohledu kokotina atd. chapes??

                  0 0
                  • Splinter  

                    Splinter

                    0 0
                  • milan1  

                    Neznám už lepší potvrzení svých slov, že lidi vlastně připravuji o „jejich svobodu projevu“ a oni prostě „musí“ vstupovat všude a ovládat vše i když je to vlastně nezajímá.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.