Chranič zadni stavby SETLAZ v Brně

6 nepřečtených
  • Slash

    Zdravim, poradi pls někdo, kde v Brně sehnat chranič zadni stavby od firmy SETLAZ? Ten s těma zapletanejma hlinikovejma vlaknama, ne kombinace neopren vlakno, jen vlakno, je to tenhle

    http://www.tandem-bike.cz/…etlaz-gd-107

    popřipadě, kdyby měli i ty barevne, vubec bych se nezlobil

    0 0
    • XC-biker1  

      Nějak si nedovedu představit v čem to je jako lepší ? Píšou tam proti přeseknuti neoprenu, ale ještě se mi fakt nikdy nestalo že by mi řetěz přesekl neopren :) Myslím že postačí nějaký obyč zesílený za poloviční cenu ;)

      0 0
      • Slash  

        No, jeden už doma je, sehnal ho tata,a le měli posledni. Donre je to v tom, že to jednak hezky vypada a taky něco vydrži, mam na kole neopren od BBB a už teď vypada o dost huř než ten SETLAZ ktery ma na kole tatin a to jezdime jen spolu. Nevadi mi dat za něj vic peněz když vydrži vic.

        0 0
    • psot  

      nechci zakládat nové vlákno, tak se zkusím zeptat zde, hlavně Trekařů. Hodně se mi zamlouvá originální chránič zadní stavby Trek, který je od prodeje na některých modelech (vím konkrétně o top-fuel). Potřeboval bych jej sehnat, ale nebyl jsem úspěšný, neměl byste někdo radu ?

      (foto je z vystaveného kusu v YOGI)

      0 0
      • jIrI___  

        Jo, ten jsem se taky snažil někde najít, ale bezúspěšně. Možná by nebylo marné poptat se u Brettonu.

        0 0
      • tonik666  

        Kdybyste vystačili s padnoucím neoprenem, tak tenhle z Chainu je super. Padne pěkně natěsno a dobře vypadá. Předtím jsem měl nějaký noname a nedá se to srovnat.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.