Chain Reaction Cycles poradit, jak dál

25 nepřečtených
  • BB

    Prosím o radu kolegy, kteří mají zkušenost s uvedeným britským e shopem. Na základě pozitivních zkušeností na b-f jsem si objednal zboží. Nechal jsem default zásilkovou společnost, což je Parcelforce Worlwidw. Zdoží odeslali z Británie a nyní leží někde u českého delivery agenta ve skladu, kvůli nedoručitelné adrese. Což je samozřejmě blbost, zadal jsem adresu správnou. Výpis z tracku zásilky: 18–03–2008 08:34 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Parcel in warehouse 17–03–2008 08:14 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Parcel in warehouse 14–03–2008 08:30 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Parcel in warehouse 13–03–2008 08:51 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Parcel in warehouse 12–03–2008 07:57 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Parcel in warehouse 12–03–2008 06:14 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Insuffuicient / ncorrect address 12–03–2008 00:38 Delivery Agent – CZECH REPUBLIC Arrived at destination country 10–03–2008 21:15 Delivery Agent – GERMANY Left origin country 07–03–2008 00:53 International Hub Export item accepted into network 07–03–2008 00:32 International Hub Arrived at outward Office of Exchange

    Telefón e shop nebere, tam je automat. Na mail odpověděla nějaká Sharah, že se mám optat místní pošty. Česká pošta mi řekla, že společnost Parcelforce neznají. A jsem v p* . Poraďte jak na to. Mě napadá udělat si seznam všech doručovacích firem v ČR a ptát se jich, zda jsou delivery agentem Parceforce. Ale když jsem viděl, jak špatně chápali můj dotaz na ČP, tak se mi do toho moc nechce. A malou prosbičku, všichni, kdo chcete napsat, že jsem ***** a že nemám nakupovat přes net a navíc v Británii, tak mě prosím nedrážděte, já už to vím.

    0 0
    • kubad  

      vozí jím to nějaké no náme firma u nás. Spoj se s společností přes kterou to bylo posláno Parcelforce a tam ti řeknou na koho se u nás obrátit. Jinak to doručování je takové na levačku u mě byl už párktát mezi 5–6 večer :-(

      0 0
    • BB  

      takže pro informaci, googlovat, googlovat a zase goooglovat. Dal jsem vyhledat zásilkové služby, stránky pouze česty. Plivlo to řadu odkazů, ale na centrum.cz byl seznam firem. U prvních dvou jsem nenašel možnost hledání zásilky, ale u třetí ano, zadal jsem číslo, které mi poslala Sarah z CH.R.C. a světe div se, číslo poznal. Je to společnost GLS www.gls-czech.com . Velmi slušně se omluvili, zjistili, že na balíku je pouze křestní jméno a zítra doručí.

      0 0
    • assassin  

      me doma nezastihli, tak nalepili na schranku papir s tel.cislem, zavolal sem tam a domluvil s kuryrem opetovne predani… ten papi mam jeste doma, zkusim z nej neco vycist…

      0 0
    • Bebe  

      Zkusil bych zavolat na společnost GLS: www.gls-czech.com/ Je to jejich partner tak je docela možný že to mají oni.

      0 0
      • BB  

        chlapi jste suproví, úplně si sipu popel na hlavu, že jsem v zoufalství nejprve použil b-f a až potom googloval, nicméně moc dík

        0 0
      • Bebe  

        Kurňa, tu zpravu jsem měl rozepsanou dlouho a byl jsi nakonec rychlejší :-)

        0 0
    • Kubas.1  

      Sorry že se budu ptát, když je toho plno v historii, ale mám v tom furt trochu bordel :-(

      1. platba? mám účet u KB, normální kartu, pak tu tzv. virtuální kartu,

      Paypal nemám. asi mám použít tu virtuální kartu, že?

      1. doručení – česká pošta, nebo něco na způsob PPL? kdyby to bylo

      PPL, tak bych to asi musel poslat na jinou adresu, a jiný jméno, protože když sem ve škole, nemám šanci si to vyzvednout :-(

      0 0
      • maajkee  

        Vozí to gls, normálně ti chlap zavolá a domluví se s tebou kdy ti to má dovíst, nebo si to můžeš vyzvednout na nejbližším depu.

        A na aktivaci paypalu je uplný prd, tak si to zařiď a rovnou můžeš kupovat i přes ebay.

        0 0
        • Kubas.1  

          ok, dík. Ten Paypal si myslim, že je zbytečnej, zas tak často nic nekupuju…sem právě myslel, že na tyhle obchody je ta „virtuální karta“ …tzn. když budu platit kartou, tak mám tam vyplnit tu normální, nebo tu virtuální?

          0 0
          • bruco  

            Virtualnu.

            0 0
          • kubad  

            pokud ti to veme virtualní použij radši tu, ale je to jedno.

            doporučení menší zasilky českou poštou, větší balíčky GLS.

            mě nikdy nevolal někdy dojel dopoledne, někdy pozdě odpoledne, pokud tě náhodou nezastihne je celkem porod se k zboží dostat, ale tohle může být rozdílné podl eřidiče a místa, takže radši vol adresu kde pořád někdo je je to jistota.

            0 0
            • Kubas.1  

              supr, dík moc

              0 0
            • maajkee  

              Mně volá vždycky, máš tam zadaný správně telefonní číslo na chainu?

              0 0
            • Kubas.1  

              jinak když říkáš, že menší zásilky řeší pošta, tak DH krunýř bude spíš asi ta větší zásilka, že…

              0 0
            • Jenda  

              hele me vezli do italie z CRC kolo UPS a po tom co mi nechali listek jsem jim volal jestli by mi mohl ridic zavolat az to poveze priste ze do 10 min tam nekdo bude a ty kreteni mi rekli ze to neni soucasti jejich kontraktu. Takze UPS povazujte za dojebane, misto 20 centu za sms radsi pojede dvakrat nebo trikrat do ****** kde bydlim :-)

              No musel jsem si na to vzit pul dne dovolenou :-(

              0 0
          • maajkee  

            Tak provozování paypalu nic nestojí, takže je jedno jestli nakupuješ často nebo nečasto, každopádně na ebay se hodí.

            0 0
            • Kubas.1  

              teď se dívám, že Paypal je zatím stejně mimo…muselo by mě byt 18

              0 0
          • Fuzzy666  

            taky platím u chainreaction tou virtualni od kb. z výběru karet vyberu mastercard, pac pod tu to asi spadá, vyplníš to 16– ti ciferný číslo, datum kdy končí platnost karty, trojmístný kod, adresu a je to. Problém sem měl s touhle kartou u eshopu wiggle, tam to porad hlasilo chybu, asi po desatým opakování jsem to vzdal, a zaplatil u nich přes terminal worldpay – maji v nabidce, je to vpodstate to samy, akorat te to presmeruje na jinou stranku, tam uz to tu kartu vzalo v pohode.

            0 0
    • Kubas.1  

      ještě mám jeden dotaz – při tom doručení bude potřeba nějakej podpis, nebo je to v podstatě jedno, co tam bude napsaný za jméno, a kdo to převezme?

      0 0
      • maajkee  

        je to jedno.

        0 0
        • Kubas.1  

          tudíž by nebyl problém napsat to na sebe, ale kdybych potom neměl možnost byt doma, tak až bude volat ten dopravce, tak mu říct jestli by to nemohl hodit jinam? (bylo by to ve stejné obci, jenom o kus dál)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.