Central Bike ve Stodulkach (PHA), maji nove Schwalbe!

29 nepřečtených
  • Archer

    Zdravim,

    Prosim, nepovazujte to za reklamni spam :)

    Dneska jsem navstivil jeden cerstvy cykloobchod ve Stodulkach (maji otevreno od zacaku roka), a divil se, ze maji velky vyber Schwalbe, a mezi nimi i novy Racing Ralph Triple Compound, v provedeni SnakeSkin, a taky Nobby Nic se SnakeSkin. Meli taky Little Albert, Smart Sam, Fast Fred.

    Maji taky hodne jinych komponentu, kola, dilnu a servis.

    Mozno pro te, kdo bydli ve Stodulkach (m.Hurka, Luka, Luziny, etc.) to bude zajimave.

    Adresa: Harmonicka 1384 (jsou to novy baraki za Kauflandem), tel: 603820074.

    Odnesl jsem si domu Nobby Nic 2.25 SnakeSkin a RR 2.25 SnakeSkin, staly me 1039kc (za kus) :)

    0 0
    • Krys  

      Dik, dobre vediet. Mam to na par minut chodze. Dnes som sice nechal tisicku na Vrsovickej, ale nieco na nakup sa este najde. :)

      0 0
    • McBlacky  

      za kolik RR triple compound?

      0 0
      • McBlacky  

        dobrý už jsem se naučil číst :)

        0 0
        • Archer  

          Otazka byla spravna :) 1039 stal RR Triple SnakeSkin. RR Triple (obycejny) zrovna ne meli, zkus mu zavolat, mozno neco na sklade ma, nebo rekne kdy bude.

          0 0
    • Darkson  

      chtěl jsem si tam zajet, ale vzhledem k tomu, že k obchodu jede jeden autobus jednou zapůl hodiny a jednalo by se o 2–3hodinový výlet, objednal jsem komponent přes net…

      0 0
      • termit  

        byl jsem se tam podivat a vypada to, aspon pro me, docela zajimave…blizsi cyklokram se servisem asi neni, tak jsem si tam domluvil predsezonni udrzbu a uvidime…dela tam servisak ze smichoffbike, tak sam doufam, ze se osvedci a nebudu muset tahat kolo po oblibenych avsak vzdalenych destinacich jako je cykloadam apod.

        btw. zbozi zatim na krame moc nema, ale prej navazi…asi je to hodne cerstva zalezitost…

        0 0
        • Darkson  

          já myslim, že se jedná o bývalý Smichoffbike

          0 0
          • termit  

            na strankach to tak ma napsane, ale bavil jsem se s tim klukem a rikal, ze se nepohodl s lidma ze smichoffbike a trhnul se…

            btw. jeste link, kdyby to nekoho zajimalo… www.centralbike.cz/index.php?…

            0 0
            • Krys  

              Sranda, na ortofotomape Harmonicka ulica este neexistuje (mapy.cz).

              0 0
        • Krys  

          Ak byvas v tych koncinach, tak jeden cyklo/lyzo obchod/servis je na zastavke metra Luziny.

          0 0
          • termit  

            diky za tip…zkusem se podivat i tam…ale jsem z hurky a o kousek bliz by i v tomto pripade byl ten central bike…ale jak rikam…otestuju a uvidime, jake budou zkusenosti…

            0 0
    • karliner  

      no, je to hezký, ale otvírací doba 9–18 na Sodůlkách je tak maximálně pro nějaký studenty…

      0 0
      • termit  

        nevim do jakych servisu chodis, ale ze bych narazil jinde na otviracky do pulnoci, to bych tvrdit nechtel…muzu porovnat s cykloadam, crabcycles, kola na statku a progresscykles u branika…

        tim nechci rict, ze mi to extra vyhovuje, ale pri dobry vuli to tesne pred zavirackou stihnu…jedinej den tam ma delsi a to asi ctvrtek…byl bych pro to, aby si v servise prispali a delali do osmi vecer, ale zas chapu, ze malokdo chce makat po vecerech…

        0 0
        • termit  

          kua koukam, ze jsem nekterym cyklokramum dost upravil jmena…timto se jim omlouvam… :) je na me jeste brzy…

          0 0
        • karliner  

          Ke Štěrbovi nebo do Radotína. Ta otvíračka do šesti ve většině shopů je pro mě nepochopitelná – proč mají otevřeno od 9 do 18 a ne třeba od 10 do 19… Nikdy jsem si nevšiml, že by dopoledne bikeshopy praskaly ve švech… Ale je to jejich věc.

          0 0
          • termit  

            tam asi nejde jen o lidi nakupujici, ale i o to, ze mechanici delaji pres den a ne po nocich…ale jestli bude referendum, tak budu hlasovat o posunuti otviracek :)

            radotin je prima, ale nech si tam kolo na servis a vracej se domu busem…nechci se nejak zastavat toho kramu na stodulkach, ale nekolika jedincum z blizkeho okoli (jako me:) muze dost usnadnit zivot prave v pripadech, ze tam kolo musis na den dva nechat…ale porad jeste nevim, jak moc sikovnej tam ten servisak je…poreferuju nekdy o vikendu :)

            0 0
          • termit  

            ja mel prave treba oblibenej cykloadam, ale od doby co tam nejsem na koleji je to pro me dost blbe resitelny…nejen dostat se tam vcas, ale i jet hodinu na kole tam, nechat tam kolo a hodinu jet sockou domu a dalsi den opacnej postup pro vyzvednuti kola…to je fakt na houby…

            0 0
          • Krys  

            3 minuty chodze od baraku mam cykloservis, ktory vyuzijem len v pripade, ze mam tu trpezlivost pockat do soboty. Prave kvoli otvaracim hodinam chodim ale castejsie do Radotina, ktory mam 10 km od baraku. Samozrejme autom.

            0 0
            • termit  

              tak to chapu…to neni idealni situace…ja se svoji pracovni dobou tech 5 minut pred sestou muzu byt v kramu…vetsinou…

              0 0
              • Krys  

                Samozrejme, ked potrebujem kupit nejaku drobnost, tak pri praci mam dva cyklo obchody, a vyuzivam aj ten pri baraku. Len tie servisne zasahy su operativne trochu komplikovanejsie. :) Aspon ma to motivuje nebyt lenivy a opravit si sam co sa da. Centrovat koleso este neviem, to som musel odviezt do Radotina.

                0 0
                • termit  

                  no sem tam na svy kolo taky sahnu…ale jsou veci, ke kterym mam na kole uctu…jako vidlice nebo hydra…a na ty saham vyjma promazani nebo nastaveni velmi nerad…zrovna ted se mi na lx hydre prestal vracet pistek a to je ta situace, kdy to necham rad na cloveku znalem, pac doma rozebirat trmen, nebo ho spis davat dohromady a plnit brzdu olejem me moc nelaka…kdyby na tom pak nevisel muj zivot, tak bych to i zkusil, ale… :-p

                  0 0
          • Jarous1  

            ZPM sport ve Sparu v Hostivaři má otevřeno až do 21:00, i o víkendech… Servis zas tak ozkoušený nemám, byl jsem tam jen jednou a to ještě s prkotinou…

            0 0
      • bam  

        Ve stredu ma do 8 a v sobotu tam je taky. To je ale problem skoro vsech obchodu, bank atd. ze maj do 6 a vetsina lidi to nestiha..

        0 0
    • Krys  

      Tak som tam nedávno bol. Problémy so zadným kolesom. Keď som pre bajk prišiel, mal som okrem nového kolesa aj nový bowden k prehadzovačke, vyrovnanú patku a perfektne nastavenú prehadzovačku. Ako som už inde spomínal, radí to lepšie, ako keď bola nová.

      0 0
    • Kinetic  

      Na čase a vzdálenosti mi až tak nezáleží. Vždyť Praha je malá… Ale poraďte kde nechat servisovat Canyona Nerve XC 3? Ono je to vlastně fuk, komponenty jsou stejný jako na každym jinym kole..

      Jde spíš o to, kde jsou pečliví a zároveň mě nezruinujou? Jo, a má cenu si nechat servisovat kolo po prvních 200km, nebo když to jezdí (brzdí, řadí – oboje si pošteluju sám, i tlumí) tak je to zbytečný?

       

      Dík.

      0 0
    • palkac  

      jj, tenhle cykloservis je fakt fajn.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.