• Petr_67

    Potřeboval bych poradit, za kolik lze prodat mé kolo. Obracím se tedy na Vás jako odborníky. Je to 5 roků stará Merida Crossway Special Edition s vybavením XT a nášlapnými pedály.

    http://www.aukro.cz/…edition.html

    Zatím ji mám za 9500, ale nemám žádné nabídky. Je to moc? Původní cena byla kolem 25000 kč. Díky za rady.

    0 0
    • scalar  

      Kolo vypadá pěkně, je dobře vybavené. Uvedl bych ještě model vidlice, tohle kolo koupí ten, kdo tomu rozumí a vidlice ho zajímá.

      Rozhodně bych ale dal aktuální foto, pokud tam dáš 5 let staré fotky z doby, kdy bylo kolo nové, nečekej, že se Ti ozve někdo při smyslech.

      Na Aukru bych odstranil podmínku osobního odběru, omezuješ si tím okruh zájemců (zas tak zajímavá nabídka, aby pro to jel někdo přes půl republiky to není) a kolo není problém poslat poštou (do 200,– Kč).

      0 0
      • Petr_67  

        scalar: Díky, to že se dá kolo poslat poštou jsem nevěděl. Nedovedu si ale představit, jak takové kolo zabalit. nebo se to dá poslat jen tak?

        0 0
        • xshreck  

          sundáš kola, seženeš krabici ( v nějakém cyklo obchodě by se snad mohla dát sehnat přímo na kolo…), povolíš řídítka a dáš do strany a můžeš poslat.

          0 0
    • oddie  

      Velikost tam nikde nevidím…

      0 0
    • blaza84  

      Cena jde bohužel strašně rychle dolů a i za dobře vybavené kolo dostaneš dost málo. Já prodával Pells Razzer elite, původní cena 27000,–, bylo staré dva roky, najeto tak 2000 km a prodal jsem ho za 13000,– a taky mu nic nebylo, krom nějakých drobných kosmetických záležitostí. Zkoušel jsem prvně za víc, ale nikdo to nebyl ochoten dát. Musíš přemýšlet tak, že kolo za 25tis ti na konci sezony ve výprodeji stojí 20tis, jednou se na něm projedeš a už je jeho cena 15tis – a to se pořád bavíme o novém kole.

      0 0
    • xshreck  

      Napiš víc info, velikost rámu, co to má za sebou atd.

      A ostatní mi poraďte, za kolik bych to měl vzít :-) sháníme jendo kolo pro taťku/bratra, tohle vypadá pěkně.

      Pro ně chci něco aspoň v deorku, do 14000 (nové). Nepospíchá se na to, ale pokud je tohle dobrá nabídka proč po tom nesáhnout.

      Kazeta a řetěz jsou v jakém stavu? :) Prodává se tak, jak je na obrázku? (tacho, světla…)

      0 0
      • Petr_67  

        Tachometr k tomu není, je úplně nový a chci si ho nechat na další kolo. Světlo po domluvě. Rám je velice pevný, ten je po umytí jako nový.Ráfky nejsou nijak naražené, pneumatiky úplně nové Maxiss Overdrive. Kolo má najeto tak do 10000, řetěz jsem 2× měnil, ale za kazetu bych ruku do ohně nedal. Možná ji bude třeba vyměnit. Ostatní součástky jsou v dobrém stavu a odpovídají kvalitě sady XT (brzdové páky jsou LX).Co bude nutné vyměnit tak to jsou pěnové rukojetě na řídítkách. Jsou silně opotřebované. Náboje apod jsou XT, tam je jistota kvality. Je to cross, takže žádné velké terény za sebou nemá, jen silnice a občas polní cesty. Dále je vyměněn představec-je tam pevný Ritchey (velmi lehký). Rovněž sedlovka je pevná-původní se ukroutila. Rám je spíše pro větší postavu-pro mně se svými 174 cm je moc velký a proto kolo vlastně prodávám.

        Tak a teď to zkopíruju a hodím na Aukro :-)

        0 0
        • xshreck  

          tak pěkné to je :-) nějaká investice do toho asi taky půjde. Kdyby šla cena dolů ( řekněme k těm 7000) tak bych to možná vzal.

          Má to 24 nebo 27 rychlostí?

          0 0
          • Petr_67  

            Je tam devítikolečko XT – takže 27.

            Investice nebudou drastické-omotávky a možná kazeta. Určitě řetěz. to je tak všechno:-) Sedlovka je tam zkrácená, takže jestli jsi obr tak i tu. Odkud jsi?

            A ta cena: 7000 je málo, to bych spíš ještě počkal, jestli se někdo neozve. Anebo přistoupit na kompromis.

            0 0
            • xshreck  

              Uvidíme. Pokud se nikdo neozve – můžem se zkusit domluvit :-) kdyžtak mi písni na email, měl bych ho tu mít v profilu

              0 0
    • JSt  

      vzdal jsi to uz definitivne?

      0 0
    • hrajem  

      Jen doplnim :) … Me zde cenu kola odhadli na 2500 max a prodal jsem ho na aukru od koruny za 5100 vcetne posty :) … Zalezi na tom, jak aukci podas – je rozdil kdyz napises „Kolo ma najeto 10 000“ a kdyz napises „Kolo ma najeto jen 10 000“ ;-)…

      Taky jsem si aukci propagoval tak ze jsem psal e-mail s pripravenym textem (reklama na aukci mou) vsem lidem co prihazovali na nejake obdobne kolo v jinych aukcich..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.