• maxtn

    Omlouvám se všem,ohledně světel,světýlek a blikaček tu už bylo řečeno hafo.Dost mě ty noční na kole chytly a chci si ještě pořídit dobrou čelovku.Uvažuji o silvě LX 5W ! LED(cca 3500,–).O Ljedničce byly napsány romány,ale o LX nic,přitom sehnat se dá v jednom obchodě na moravě,ale samo že pouze na závazn.objedn.Tak se ptám,viděl jste to někdo v akci?Jěště uvažuji o PrincetonTe­cApex(3W) – prý lepší zpracování a odolnost proti vodě,…ale těch 5W mě láká…Díky předem za názory.

    0 0
    • Mamut  

      Mam Princeton Apex. Dokonala celovka. Mysleli na kazdu blbost, fakt vychytana. Ale nechaj si ju doviezt z USA, v CR za nu chcu doslova 2× tolko.

      0 0
      • ivaneck  

        S tim se neda nez souhlasit :o) Mam taky Apexe a je to bomba. Sviti moc pekne a hlavne ma elektronickou regulaci, takze sviti do vybiti baterek a taky si poradi s nabijecima. Ma indikator nabiti baterek a vypada fakt dobre. Chvili mi ale trvalo, nez jsem prisel na to, ze ta cartridge s baterkama se otvira tou prezkou na pasku.

        Kupoval jsem ji z eBaye a s postovnym to prislo na 1920 cca, v krame nabizeji za 3000 (celkem rozdil :)) Docela sranda byla, ze mi prisel balik z USA, listonoska ho nechala pred domem v kyblu (nemame jeste schranku) celej den :o)

        0 0
    • MiniMax  

      Nějak to uslo,pro mě aktuální téma, tak to oživím. Jezdíte s tím někdo? Zkušenost?

      0 0
      • Mamut  

        Na slavnom nocnom BF v brdoch pred 5 tyzdnami som bikoval s Apexom a parada. Na starte som patril vykonovo k priemeru (ale plne postacujucemu), v cieli som bol spickove svetlo. Eleltronicka regulacia je super vec, ostatnym to pomaly chcipalo. A to som maximalny vykon 3W Luxeon skoro ani nepouzil. Myslim, ze pri rozumnom setreni by som s tym mohol bikovat celu noc (na zaciatku septembra, na vianoce su noci predsa len dlhsie).

        Neporovnavaj vykon svetla podla prvych 5 minut pri novych baterkach. Porovnavaj ako to bude svietit po 3 hodinach. Apex stale rovnako silno.

        0 0
    • reidy  

      Já mám Silvu L1 a je super, + na řídítkách 2× poziční let a jezdím dost v noci. Samozřejmá je i elektronická regulace. Provoz na 4 tužkové, pro dlouhýýýýý provoz do batohu zásobník na 4 monočlánky. LX jede pouze na akumulátor. ( malá nevýhoda ? ) Nebylo by na škodu si někde v kamenném ochdodě vyzkoušet a obě „ohmatat“ Kupoval jsem Silvu přímo u f. Vavrys v Luhačovicích

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse