• Chaos86

Dobrý den,

Rád bych pořídil celoodpružené kolo na trail/enduro takového univerzála.

Mám pár tipů

ROCK MACHINE Blizzard TRL 70–29

Giant Trance X 29 2 XL Metallic Black M24

Děkuji za rady.

????

0 0
    • Chaos86  

Děkuji za všechny rady a doporučení.

0 0
      • Tomcat  

Náhodný generátor odkazů opět zasahuje a ani se netrefí do typu kola.

2 0
        • blackboy007  

hledá trail/enduro moje kola jsou trailová enduro kola mají zdvihy 160 mm a více

0 1
          • novas752  

120/100/100/100…

Ale jó, dobrá reklama na mojekolo. Dobrý den chtěl bych enduro. Dobrý den máme tu hezký xcčka.

1 0
            • TK75  

To je spíš antireklama…nevím jak ostatní ale ja uz nikdy na mojekolo nekliknu protože mi je generátor zprotivil

0 0
              • jeniiiik  

Hele celou dobu jsem se snažil přijít na to, co je to za mamlasa a nepřišel jsem na to.

0 0
          • Tomcat  

Já zapomněl to sou ty zkušenosti jak ste psal z desetiletého jezdění HT Kellyse.

0 0
      • Lišák  

Ten dámský Liv tam máš proč?

1 0
      • Azmir  

Liv jsou mimochodem dámská kola, ale možná víš o zakladateli něco, co sem, nenapsal :)

2 0
      • jeniiiik  

To je dement toto. :D :D

0 0
    • Tomcat  

Ty kola moc enduro nejsou a výprodejové minulé modely jen za fakt výhodnou a nízkou cenu.

https://www.yt-industries.com/…ikes/jeffsy/ na hranici je tohle.

Nebo https://www.bike-discount.de/…o-160-170mm/?…

Ten cenový limit je na lehký enduro je na hraně . RockMachině se vyhnout , ono ta neviditelná ruka trhu možná tu firmu vyřeší…

Jinak nevíme jak jste velkej, kolik vážíte ani váš skill.

0 0
    • esmo  

https://www.canyon.com/…-5/3814.html?…

Ale je to docela těžítko, jako univerzál mě to kolo nebaví, tahám ho jen do parku.

Víc jako univerzál by se mi osobně líbil tento, ještě k tomu v lehké slevě:

https://www.canyon.com/…-7/3168.html?…

1 0
    • Chaos86  

Moje výška 188 celkem hraniční, občas nevím jestli L nebo XL

Na Canyon stránce mě doporučili L ale to každý výrobce bude trochu jinde.

Váha 83.

A asi jsem se trochu spletl, enduro je asi lehčí sjezd, asi lepší specifikace trail a all mountain prostě aby se dali hezky projet lesní traily občas nějakej park a na požraní nějakého kopce a km.

Takový fajn univerzál..ne­počítám že budu skákat nějaké hrozne rampy atd..

Skill je takový že jsme měl Hardtail a rád bych teď přešel na celoodllruzene ko­lo.

0 0
      • kejda  

Tak jestli doposud hardtail, tak bych vynechal tohle „nepočítám že budu skákat nějaké hrozne rampy atd..“, skákat asi nebudeš vůbec a ideální volba bude rychlý a hravý trailbike se zdvihem do 140 mm. Navíc máš docela dobrou váhu, takže si s tím případně můžeš i skočit, když budeš mít odvahu a chuť, beze strachu, že ti rupne rám…

1 0
      • Azmir  

188 cm je fakt hraniční, to budeš u každého výrobce jinde.

Rock machine bych se asi vyhnul, nic zajímavého nenabízí, ani cenu. Pokud trance, tak bez X, ale nevím jestli ho ještě někde seženeš v akci. Dal se nedávno koupit nový v nejvyšší verzi za 1800 eur – koukni kdyžtak do vlákna tady https://bike-forum.cz/…inych-veci-5 a pravidelně ho sleduj, aneb vzal bych to, co se pokud možno ještě objeví v nějaké akci.

Pokud netrváš na novém, zvážil bych bazar – můžeš koupit klidně zánovní kolo za zlomek ceny. Ve výsledku by ti asi „stačilo“ něco takového ale ber to spíš jako příklad, krasavec to úplně není a levnější už taky byl. Spíš ať máš představu, co se dá za podobné peníze koupit.

0 0
      • esmo  

Mám 190 a na svém XL Spectralu jsem takovej jakože mezi L a XL. Ty určitě běž do L u Canyona.

Ten Neuron co jsem ti posílal, je podle mě rozumná volba.

0 0
        • Esi  

Nezkoušel jsi někde Lux Trail? Stále váhám s velikosti L by mělo být do 192 cm já mám 190cm

0 0
    • Chaos86  

Děkuju za všechny, postřehy. Asi zkusím ten Canyon, jen se trošku bojím toho jak to při je v krabici, jak je to s případným servisem atd. Přece jenom ten nákup bude z Německa co jsem pochopil.

Ještě jsem natrefil na toto kolo co si myslíte? NORCO Sight A3 SRAM Grey/Grey 29

Hezký den

0 0
      • MJ24  

Dopravy v krabici bych se nebál, bral jsem tak 4 canyony a dva Radony a vždy bez problémů. Jediný problém je když, přesně nevíš co chceš ohledně velikosti a celkově geometrie.

0 0
      • esmo  

Norco je osazením bída.

Sestavení Canyonu je blbuvzdorný, mají to vymakaný tak, aby to zvládl každý.

Servis si můžeš následně dělat kde chceš.

2 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      • Tatut  

Canyonu jezdi po ČR tak 20 000.. a všem to přišlo v krabici z Německa. Kde vidíš problem?

1 0
    • Chaos86  

Přátelé koupil jsem Canyona neuron 7 a je to super kolo jen trošku těžší..

Děkuju všem za rady a energii

0 0
      • Azmir  

Krasavec, ať to sviští.

0 0
      • theedge  

Tak bacha na tu vapku …

0 0
        • Chaos86  

Vapkou nemejt vid, jenom hadicí.

0 1
          • theedge  

Nejlepší je hadice a jemný smetáček. Pozor smetáček nezapalat od řetězu a pak s tím nepotřít kotouče :-)

0 0
            • adam320  

Jo jo, zlata wapka:)))

2 0
              • theedge  

No vapka asi ne. Smetacek je nej, jen u toho clovek musi pouzit tech par bunek v mozku …

0 1
                • wilda81  

No smetacek asi ne. Vapka je nej, jen u toho clovek musi pouzit tech par bunek v mozku …

2 0
                  • theedge  

Asi zbytecna debata :-) Na BF at clovek napise cokoliv tak z principu hned nekdo oponuje ze to naprosto zasadne neni pravda …

Ale samozrejme si svoje kolo vapkuj, mas na to plny pravo :-)

0 2
                    • adam320  

Hele ja se svou reakci pokousel pouze o vtip a Wilda bych rekl, ze mel uplne stejnej zamer. No vysledek jsou dva pobaveni a jeden vztahovacnej ukrivdenec Hadej kdo je kdo

Na zaver otazka: ty bunky jsi zacal pouzivat uz pred nebo az potom cos rozmazal mazivo z retezu po kotoucich?

PS: opet vtip, snad Ti nepraskne cevka:)

0 0
    • dik  

za tu cenu dle me pecka https://www.mojekolo.cz/…-ocean-blue/

1 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.