Celoodpružené kolo cca 40 000 Kč + -

7 nepřečtených
  • Kolcmen

Zdarec, chci přejít z HARDTAILU na CELOPÉRO. Mám rockrider 520 a to kolo mi drží už pěknejch pár let, cca 7 a pořád jako nový. Jen spotřební součástky byly měněny a mám na tom najeto několik desítek tisíc km.

Teď pokukuju po kole:

„Rockrider AM 100 s“ jelikož v této cenové kategorii mi přijde asi jako nejlepší volba. Chci si to vyzkoušet a pokud mi to bude vyhovovat tak v budoucnu přejdu na něco lepšího.

Ale momentálně bych rád nějaká doporučení na kola v této cenové kategorii. Možná se totiž mýlím a rockrider není nejlepší volba. Díky za odpovědi.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Baf13  

Záleží co máš v plánu jezdit. Pokud by stačily nižší zdvihy, tak za mě je lepší volba Radon Skeen Trail AL 7.0

https://www.bike-discount.de/…trail-al-7.0

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      1 0
    • indet  

Na co to kolo chceš? Na sjezdy, nebo na pohodlnou jizdu nahoru dolu a obcas nejaky trail. Pro XC , mataton jsou idealni zdvihy 100–120mm – kola jsou lehci univerzální, trail neboli DC kola 120–140mm jiz trochu těžší klla, ale porad pouzitelna i pro cestu nahoru, ale kolo s benefitem smerem dolu. A nakonec kola na sjezdy 140 a vice. Jinak nevim kolik meris, ale tenhle Canyon za 36tKc z outletu neni zy ty prachy spatny https://www.canyon.com/…-5/3155.html?…

0 0
    • Kolcmen  

Hele měřím 185 a tudíž velikost rámu spíš XL, jinak nepotřebuju nějak hrotit traily, sem tam nějakej trail, jinak klasicky nějakej výjezd a lesní cestou dolů apod.

0 0
    • Kolcmen  

A hlavně, mám rád vzpřímenou pozici na kole, na tom starým jsem byl ohlej skoro jak na silničce a už mě to pěkně štvalo. Jinak zatím dikec za tipy

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz