• Dudys27

    Dobrý den, jaké máte zkušenosti s časopisy o cyklo nejlépe v CZ jazyce, který by jste doporučili ? Plánuji předplatné. Četl jsem o Velu nebo 53×11

    0 0
    • JETR  

      Ahoj jestli silníční tak 53×11.Je v něm něco o trénování o probíhajících závodech recenze kol odebírám ho již 5 let a jsem spokojen…

      0 0
    • novas752  

      Záleží, co cheš.

      53×11 je o silniční cyklistice a víc „závodní“

      Velo je o MTB a víc „nezávodní“, odebírám ho 3 roky a jsem spokojenej.

      dál je od V-pressu ještě Cykloturistika, ale to netušim jak vypadá.

      Pak je pár dalších (který moc neznám) :D

      A potom různý online magazíny – třeba Enduro Mag (což neni v ČJ) + různý český stránky – např mtbs.cz, bikeandride.cz .

      0 0
    • Petr L2  

      Z papírových je asi nejzajímavější Cykloservis, ostatní jsou spíš na úrovni livestyle magazínů

      0 0
    • black.horse  

      V minulosti jsem kupoval snad všechno co bylo Velo, Cykloturistika, Cykloservis, 53×11, Dirtbike, Mountain bike(český klon), ale po čase jsem zjistil, že v době internetu tam nebyla prakticky kloudná a nová informace. Vše jsem buď už věděl dříve z jiných zdrojů a nebo ještě u řady recenzí a názorově subjektivních věcí jsem nesouhlasil či si přímo klepal na čelo. Nevím proč, ale mám i takový dojem, že se to hlavně postupně v čase za těch X-let zkazilo. Už 2–3roky nekupuju nic a jsem tak nějak šťastnější:-)

      0 0
      • Tomcat  

        K tomuhle se připojuji opravdu hodnotného a exkluzivního obsahu v tištěných mediích je naprosté minimum které neobhájí cenu.

        0 0
    • Redjuu  

      Přítelkyně mi předplatila BIKE+peloton a to je těžka amatéřina. Články nezajímavé, opakující se a s neuvěřitelným množstvím překlepů a nesrozumitelných vět. Oproti tomu Velo je úplně jiná liga, to čtu moc rád. Jen musím koupit tak každé druhé, abych to stíhal přečíst :-)

      0 0
    • Nimrod  

      naposledy jsem si koupil čaposis s kolama asi před 9 lety a to byl dirtbiker. do ty doby mi prošlo pod rukama několik ročníků vel, pelotonů, cykloservisů… a když na to přijde, otevřu stejně jen bike peloton bulletin, který jsem dostal. škoda, že jich mám jen několik

      0 0
    • Paja.V  

      Odebírám elektronickou verzi 53×11 a mít to ve čtečce všech přenosných zařízení i PC je fajn…hlavně ve volných chvílích. Dá se tam najít zajímavý rozhovor, hezké foto, nějaký ten test a docela rád se zpětně ještě pošťourám třeba ve statistikách etap TdF. Kup si třeba jedno číslo a uvidíš, jestli tě to zaujme nebo ne.

      0 0
    • scoty  

      Nedávno se mi dostal do ruky slovenský Biker a mile mně překvapil..

      0 0
      • Sindy  

        Jo, toho odebírám už asi 2,5 roku a je jednoznačně nejlepší ze všech časopisů o bikach…

        0 0
      • lazza  

        Biker – stejna zkusenost. Predplatny na rok za 7 cisel je tusim tri sta pade. Cast clanku je preklad z MTB UK (kalifornsky zlatokopecky traily z dob Zlaty horecky), cast je vlastnich – clanky o ceskych/slo­venskych vyrobcich (mirne vlastenecky) a slovenskych/obcas ceskych trasach/trailech (Rychleby). Docela rozsahly a duveryhodny (alespon na prvni pohled) srovnavaci testy (vidle, helmy, nepromok sortky, brzdy.. ), na druhou stranu dost komercne ladeny clanky a radoby recenze. Clanky o mene znamych zn. na nasem trhu – Banshee, Evil, Nicolai atd. Za me dobry.

        0 0
    • X-biker  

      Taky Biker SK takovy enduro allM casak ideal předplatné až do schránky ;-)

      0 0
    • Paja.V  

      Obsah nového čísla, které bude v prodeji zítra (nebo ELEKTRONICKY už teď), vypadá docela ZAJÍMAVĚ :-)

      0 0
    • SloM  

      Nemáte někdo prosím časopis Cykloservis č. 3. Jde mi pouze o to co píšou ohledně amuletu. Třeba přes SZ. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.