Cane Creek 110 - výměna ložisek

6 nepřečtených
  • bluma

Pořídil jsem tohle hlavko, ještě ho nemám na kole, ale jak jsou ty dlouhé zimní večery, tak si s tím hraju a zjišťuju, že nejdou z misek vyndat ložiska. Teď je to jedno, ale až to začne zlobit, co s tim, když to nepůjde vyměnit? Nebo je to tak super hlava že si vystačí s jedním ložiskem na věčné časy a nikdy jinak?

Máte někdo zkušenost?

Co mám na rámu nějaky FSA, tam jdou ložiska vydělat úplně lehce prstíkem… Tak nevim… Vyhazovat hlavko za 4 litry třeba po roce ježdění jen proto že jsou ložiska v háji a jiný tam dát nemůžu mi přijde moc smutný :-(

0 0
    • bluma  

Tak názor na ČEMBU tu má každej, ale odpovědět na technický dotaz ne a ne…

0 0
      • kubad  

To je takovy problem si to najit na strankach vyrobce?

Meji tam rozepsane hlavovky pokud najdes u loziska cislo melo by to jit objednat a vymenit.

0 0
        • bluma  

Samozřejmě jsem hledal všude možně, včetně výrobce, a BF jsem zvolil jako poslední možnost. Ty máš Chris Kinga, ne? Tam je to údajně taky napeveno, ložisko v misce.

0 0
          • kubad  

King ma tak dlouhou zaruku na loziska ze je to fuk, jo sou tam nafest, ale to je jedno kdyz sezenes nove neni to problem vyklepnout a nalisovat.

Jinak mam pocit ze sem to na strankach CC videl ty rozpady na dily.

0 0
            • bluma  

Toto je právě 110, ta má údajně záruku 110 let. Ty levnější se daj samozřejmě rozdělat jednoduše, to vím. Jen je to moje první drahá hlava, tak mě to vyděsilo, jestli to půjde teoreticky vyměnit. Díky za vysvětlení, jsem nečekal že ložiska můžou fakt tak hodně vydržet.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.