• kolda

    ahoj,

    nepodarilo se mi dat dohromady tym na Bystricku 24h.

    nechtel by nekdo jet 2clennou stafetu, pripadne pokud je misto ve 4clenne, tak bych se pridal.

    termin akce 26 – 27.6.

    0 0
    • petryk  

      Tak zkus solo, bude nas tam dost, zazemi udelame ;)

      0 0
    • funkatron  

      napisal som mail

      0 0
    • šlapatko  

      Ahoj,jdu si postěžovat:-(.Chtěl jsem jet sólo a už měsíc bojuju sám se sebou.Začalo to zánětem močáku,dále se připojily problémy se zažíváním a nyní bojuju s angínou.Mám najeto pouhých 2000km a zvažuju jestli startovat nebo ne.Srdce říká určitě startuj,hlava volí nejezdi.Fakt to nechápu, takhle jsem se nikdy nesesypal:-(.

      0 0
      • MJ24  

        startovat!!! dyť na to máš ještě skoro 2 měsíce to se dáš do kupy, a pokud ne tak možnost nestartovat řeš třeba týden před startem pokud to bude pořád špatné. Co se týče kilometrů já mám 800 před sebou zkouškové a určitě plánuju jet!

        0 0
        • šlapatko  

          Štvou mě ty antibiotika.2000km je dost málo.K tomuto datu mělo být minimálně 4000km.

          0 0
          • MJ24  

            já neměl nikdy víc jak 2500 a i tak jsem třeba těch 360km za 24h ukroutil, hlavně že si to člověk užije, jelikož jsem loni vynechal tak se těším jaksviňa :)

            0 0
            • šlapatko  

              Minulý rok jsem jel prvně a dost mě to natchlo.Je to srdcovka, nejspíš se tam potkáme:-)

              0 0
              • MJ24  

                já jsem jel 4 ročníky, ale loni kvůli Bc. jsem vynechal. Jak ale jednou začneš jezdit tyhle závody tak tě to chytne a nepustí, anebo už na něj vživotě nepojedeš.

                0 0
                • šlapatko  

                  Mě to chytlo:-). Samo že nejedu na výsledek, ale rád si nakládám.24 je paráda proti maratonům.nikam se nehoníš a máš moře času:-)Nevíš do kdy musí být zaplacené startovné?

                  0 0
                  • MJ24  

                    uf, to jsem ještě neřešil snad to má ještě čas

                    0 0
                  • Chiron  

                    Startovné je do 1.6. za 700kč, pak už to bude za 850kč na osobu. Triko je plus 200kč a k tomu záloha na čip 500kč. Ale nejsem si jistý jak je to s tou zálohou, jestli při platbě nebo až na místě.

                    0 0
                    • Jenda_T  

                      při registraci přes net chtějí, co jsem tam počítal, jen starovné a popř. za triko, kolik se má platit vždycky vyplivne vyplněný přihlašovací formulář, dá to i číslo účtu a VS.

                      0 0
    • kolda  

      tak nikomu se nechce??

      0 0
    • jIrI___  

      Mohl by mi někdo stručně a jasně popsat, jak to na 24 chodí? Trošku si pohrávám s myšlenkou sehnat 2–3 lidi a zkusit si zrovna Bystřičku (mám ji pár km od baráku) objet v teamu. Je to v podstatě na každého průměrně 6 h jízdy, což relativně není nijak extra moc. Jeli bysme samozřejmě naprosto bez ambicí, jen přežít :). A hlavně zkusit si zažít a užít tu atmosféru, která na takových závodech panuje. Věřím, že je to něco naprosto jiného než na klasických maratonech. Nikdy jsem se o akce tohodle typu nezajímal, takže netuším, jak to na nich chodí. Prostě chtěl bych takový výpis věcí, které potřebuju. Nějaký stan nebo celtu, spacák, karimatku na přespání, nářadí, základní náhradní díly, to mi je jasné. Ale už nevím takové ty věci, které můžou nováčka překvapit :)

      0 0
      • šlapatko  

        Vem dost hader, kolo, popřípadě pár náhradních dílů, světlo , dobrou náladu a hurá na start.Minulý rok jsem jel prvně a tahal jsem zbytečně moc věcí.Letos jen postavím stan, nasmažím pár palačinek s nutelou a tradá na start:-) Zbytek jídla a pití opstará pořadatel.V týmu máš výhodu pomoci od kolegů.Ber to tak, je to jen delší vyjížďka a hlavně fajn atmosféra.Když to výjde pojedu sólo, zatím jsem marod.

        0 0
        • jIrI___  

          Jo, jídlo a pití. Není potřeba nosit nic velkého říkáš. Funguje tam nějaký stánek s občerstvením i přes noc?

          0 0
          • šlapatko  

            Občerstvovačka je otevřená 24/h.Vapka taktéž.Navíc vem jen to co ti chutná a všechny hadry co máš doma.Je super mít se dočeho převlést.Výhodou je montážní stojan na případné opravy.Nebudou li sračky jako minulý rok, nemá se co ******.Mě kolo fungovalo po celou dobu a jel jsem sám.

            0 0
            • jIrI___  

              Taky si říkám, že se v podstatě nemá co pokazit. Holt když se jede ve čtyřce. Teď už jen sehnat ty lidi, kteří nebudou bláhově prahnout po vítězství :-D

              0 0
        • martin_bakov  

          Jako laka me to zkusit si 24hod. jenze si pak predstavim jak me bude bolet zadek ze sedla a hned me na ten zavod prejde chut. Fakt to nemuze bejt zdravy sedet si tak dlouho na peru :) Zvlast kdyz jsme jeste tak mladi ;) !

          0 0
          • jIrI___  

            Lofase si musíš přizdvihnout. A jako žádoucí vedlejší účinek uděláš dojem na přítomné dámy :-)). Teda pokud nebudeš mít volné kraťasy.

            0 0
          • Rychlej turista  

            Dej pevnou vidli a moc toho nenasedíš :-D

            0 0
          • šlapatko  

            Jel jsem sám a prdel nebolela.Unavíš se celkově a nějakou prdel neřešíš:-)

            0 0
      • Chiron  

        Já už loni uvažoval že bych Bystřičku zkusil. Taky to mám tady kousek. Ale nakonec sem usoudil, že 24h by byla pro mě asi celkem vražda. Tak sem se nakonec jel jen nachvíli se podívat jak se tam mučí ostatní. Navíc jet to ve dvojku by byl už asi fakt masakr, kdyby sme chtěli jet na výsledek. Jinak nějaké pravidla jak závod probíhá mají v pravidlech na webu.

        0 0
        • jIrI___  

          Jet singl, to by mě ani nenapadlo :-D. Dvojka by šla, pokud bych měl něco najeto. A při čtverce bych se ani moc nemusel trápit i když bych neměl najeto nic :).

          0 0
          • Chiron  

            Jn ve čtyřce by to mohla být pohoda, i když to už pak zas každý valí na krev aby zajel co nejlepší čas :)

            0 0
          • šlapatko  

            Je to super závod.Pokecáš s novými lidmi a když chceš můžeš i závodit.Je rozdíl jet na bednu, nebo jen tak napohodu.Druhou variantu si užiješ více.Čtverkaři jedoucí na umístění, jedou neskutečnou kudlu.Střídají se co kolo.Pohodáři klidně co 2–3 kola.To si pak více odpočineš.Má taktika je nikam se nehonit a jen tak zvesela kroutit nohama.Minulý rok jsem odpadl prošitý s bolavými koleny.Jsem blbec v noci vyměnil tretry za zimní, kde mám nejspíš jinak nadstavené kufry.

            0 0
            • McBlacky  

              většinou se střídá po 2 kolech ve 4ce. ale kudla neskutečná to je :)

              0 0
              • šlapatko  

                Když jsem vás minulý rok viděl, jak se honíte. Byl jsem rád že jedu sám:-)

                0 0
      • Jenda_T  

        letos to jedu taky poprvé, možná jsem blázen (respektive mnozí mne za něj považují v mém okolí), ale celkem se těším. Co tak o závodě vím, to je z článku Rychlého turisty a zatím se nato celkem těším. No co, pokud vytuhnu tak vytuhnu, aspoň prožiji, věřím, hezký víkend.

        0 0
        • šlapatko  

          Je to ůplně jiný závod.Vpodstatě jen tak pohodově kroužíš:-).Klasické závody mě už moc nelákají.Člověk si stoupne na start, pár hodin jede nadoraz a v cíli je rád že se nepoblil.Jediné závody co mě pozitivně poznamenaly jsou beskyd tour a drásal.Ještě chci jet Sudety

          0 0
          • Jenda_T  

            právě se nato těším, na to kroužení, budu muset ještě pořešit nějaké světlo. No já to letos ještě moc na jiné závody nevidím, jen jsem si říkal golema v Blansku a pak nějaké naše místní závody. Ještě uvidím co se vyklube.

            0 0
      • kolda  

        tak strucne :

        taktiku si stanovite sami. ve 4ce se toci cca co 2 kola, pocitej s tim, ze jedes „jen“ 6 hod, ale naplno.

        ke konci muze nekdo odpoadnout, tak se muze stahnout sestava..

        zazitek – parada, jak pro jezdce,tak pro doprovod. porad se projizdi cilem/startem,tzn. neujedes na x hodin pryc jak na maratonu. je zajimavy sledovat soupere, jak si vedou. na trati je pohoda, zadny spunty jak na masovkach. zvlastni kouzlo ma jizda v noci.

        vybava – jak uz bylo receno, co nejvic obleceni, dobry jsou 2× tretry. nahradni dily – lanka, desticky, retez,plaste, po lonske zkusenosti spolujezdce i nahradni patka. nikdy nevis..

        dale stan, teply spacak

        jidlo – obcerstvovacka je, vem si svoje tratovky, ja si beru svuj iontak, ty zminovany palacinky jsou taky fajn :)

        vic info o pravidlech najdes na netu.

        ja jsem byl vloni poprve a parada, uplne me to nadchlo.

        0 0
        • mm  

          pro obcerstveni si musim sam, jako zavodnik, nebo mi ho muze donyst nekdo z doprovodu?

          pokud maji vareny jidlo, to mi daji do ceho? :-) omlouvam se za asi hodne usmevne otazky, ale nemam zatim zadnou zkusenost

          0 0
          • prtavec  

            obcerstvovacka je v depu, kterym projizdis. Zastavit u ni neni problem…

            jidlo davaji v plastovejch talirich, pripadne miskach (takove to piknik nadobicko)..

            jidlo se vydava na zaklade listecku. Ve vimperku byly jeste nejake pasky na ruku, takze snad to vydavali jen v kombinaci listecek+paska, ale to jsem neoveroval, vyzvedaval jsem si jidlo sam

            aspon takhle to bylo loni v Beroune a Vimperku…

            0 0
    • Hynas  

      Hihi…taky pojedu…chicht.

      0 0
      • Rychlej turista  

        Jsem si říkal, že ty zimní beskydské dvoustovky nejsou jen tak :-)

        0 0
      • Rostak  

        Doufám, že dorazíš už v pátek, aby jsi se zúčastnil soustředění. Bez trenirovky nět čampiona !! Loňská příprava a Majerův dojezd z toho pro mě udělalo kultovku. Málokdo stál v pátek na stupních vítězů :-)

        0 0
        • Hynas  

          Rostičko…v žádném případě už v pátek. Jsem zodpovědný cyklista, který má před závodem vážnou přípravu. Výstražných příkladů mám kolem sebe dost, co si před závodem došly jen tak na pivo…a výkony druhý den známe. ;o)

          0 0
    • robin!1  

      Jak je dlouhý okruh? (po kolika km je v týmech možno střídat) Případně nějaká mapka.

      0 0
      • McBlacky  

        je to krátký. myslím 9km. motačka vesnicí. singlík lesem, kopec po široký, sjezd po široký, motačka městem, kopec po široký, sjezd tráva/šotka, závěr singl a průjezd depem a startem.

        myslím, že se to jezdí v kudle lehce přes 20minut. Střídat můžeš kdykoli při průjezdu startem/cílem tj nejdříve po jednom kole

        0 0
        • robin!1  

          Tak to mě láká ve 3–4 lidech si to zajet. Před lety jsem jel silniční Lichnov 24h dvojic a moc rád na to vzpomínám (skončili jsme v půlce pole s 726km). Letos má už i bike, a ikdyž natrénovano moc není, tak v 3 lidech v klidu bych to zajel. Musím nastudovat jak je to s registrací :-)

          0 0
        • kolda  

          kde je prosim te depo? je to pobliz toho kempu pod prehradou?

          0 0
          • šlapatko  

            Areál fotblového hřiště.

            0 0
            • Rostak  

              Ahoj. Tak jak se chystáte na tento víkend? Bude pršet nebo to bude „Těžká pohoda“? Já to spíše vidím na pláštěnku.

              0 0
              • jIrI___  

                Blátíčko bude, teď tu pomalu 3 dny v kuse prší a předpověď na tenhle týden taky nevypadá růžově.

                0 0
                • Rostak  

                  No tě pic, kdo ví, jak bude vypadat brod před tím průjezdem stodolou. Pořídil jsem v euforii po Petyši RR a jak to vidím, tak je budu moci v klidu nechat doma. Safra :(

                  0 0
                  • Rychlej turista  

                    Trať na Bystřičce je průjezdná i v blátě na NanoRaptorech.

                    0 0
                    • Rostak  

                      Loni jsem to na Nanoraptorech zkoušek, ale ten sjezd v lesíku před cílovou loukou byl „o hubu“. Po 2 kole jsem raději dal Ranchero – a už jsem se cítil bezpečně.

                      0 0
                      • Rychlej turista  

                        Průjeznou tratí jsem myslel to, že na ní díky blátu není třeba chodit pěšky, ale že se dá celá na kole projet. Takže nic moc pro letošní absolventy Liberce, kteří si libovali, jak si fajně zachodili v blátě po kotníky.

                        0 0
                    • raceman  

                      no průjezdná ano, více méně :-) ale zajisté by se našly lepší a pro tyhle podmínky i rychlejší pláště ;-)

                      0 0
                      • Rychlej turista  

                        No jistě, to už ale záleží na úvaze toho konkrétního soudruha. Jen jsem měl potřebu zdůraznit tu průjezdnost, protože podle ohlasů na Liberec je jediná pravá bajková trať taková, která je neupravená a na níž je taková vrstva bahna, že se nedá projet. Což si osobně myslím, že je kravina největší. Bohužel si to podle ohlasů ale myslím sám, takže si zřejmě pořadatelé na Bystřičce, ve Vimperku, ale i v Berouně jen přidělávají zbytečnou práci přípravou trati.

                        0 0
                        • Rostak  

                          NanoRaptory – to bych tak tipnul na Hynase. A tomíka na Rocket Ron. Či se mýlím? Ale jinak vidím uspěšnou diskuzi Vortexu. Ještě aby se přidal Majer, a je to :)

                          0 0
                          • Rychlej turista  

                            Tomík jezdí snad už jen na silničce. Ale předloni jsem se zadním NanoRaptorem vyjel všechno. To bylo ale bahno řídké. V tom loňském hutnáči jsem měl vzadu Tomíkův Smart Sam a taky megapohoda, když jsem ho vyměnil za unaveného Furious Freda :-D

                            0 0
                            • raceman  

                              skoro jo, letos sem mel v planu zas nejake bajky jet, ale uz to tak byva, ze se vzdycky neco zesere…

                              0 0
                          • raceman  

                            jeztim uspesne uz tretim rokem nanoraptory, furt ty same ;-) predtim schwalbe smart sam, ktery zdedil turista pri lonske bystricce a doma se mi vali jeste nobby nick ;-)

                            0 0
                        • MJ24  

                          s průjezdností máš pravdu na závody jedu abych si zajezdil na kole a né prošel vedle kola

                          0 0
              • McBlacky  

                poslední tři roky bylo v Bystřičce více méně bahno a sračky vždycky. Ve 2008 dokonce takový, že šlo objet jedno kolo než přestalo kolo fungovat :)

                letos to vypadá dobře, předpověď až do čt bez deště.

                0 0
                • Rostak  

                  No já su ze Zlína (původem Mikulůvka – vedlejší dědina od Bystřičky) a tady prší. Byl jsme se podívat i na louce vedle cesty (budoucí stanové městečko) a podle zelených lopůchů to je letos opět pěkný „močár“ – překlad lužní louka :). Loni byla výhoda, že bylo předtím celý týden pěkně a pršelo až nad ránem v neděli.

                  0 0
                • MJ24  

                  no ročník 2008 byl ohledně bahna největší záděr co sem zaži (loni jsem chyběl tak nevím) ke konci okruhu mi to neřadilo na najlehčí pastorky, každou chvíli jsem to musel umývyat a několikrát čistil bowden od přehazky

                  0 0
                  • Rychlej turista  

                    Předloni bylo to bláto řídké a zalezlo všude, proto nic pořádně nefungovalo. Vloni bylo naopak hutné, ale jakmile se z něj udělala pevná impregnační vrstva, tak už to bylo v pohodě. Jen se nesmělo kolo mýt.

                    0 0
    • Hedus  

      Jsem ze Zlína a docela rád bych vyzkoušel své síly. Přidal bych se taky do nějaké čtyřky. Nejsem však žádný profi závodník, prostě mne jen kolo baví. Takže opravdu na pohodu. Jsem ročník 67. e-mail beranekd@volny.cz

      0 0
      • GaGy  

        Já sem Vsetínak 15km od Bystřičky… Příjedu se podívat ,ale závodit nebudu :D …Zatím je pod mrakem a sem tam něco spadne… Tak snad bude hezky a bude to stát za to. Jiří a ty mi prosímtě napiš .. nechal sem ti své icq v profilu u kola.

        0 0
        • Chiron  

          Já bych to s tím počasím tak tragicky neviděl. Ono sice sem tam prší. Ale nic velkého a snad by to tak mělo být celý týden, takže trať by zas takový bahňák být nemusela. Navíc na víkend by mělo být slušné počasí. Tak snad, ale zas nemám ponětí co s tím okruhem udělá pár průjezdů. Každopádně na suchu to nebude. Jinak já mám v plánu tam je tak průběžně přes den něco nafotit. Na závod se necítím. Jinak někdy v týdnu, jak nebude aspoň chvíli pršet, tak si asi půjdu projet trať, ať vím kde se bude dobře fotit. Je ta trať nějak trvale označená? Sice to tam znám, ale kudy přesně trať vede nevím a z té mapy to nejde moc dobře poznat.

          0 0
          • GaGy  

            až pojedeš projet trasu dej vědět .. icq 136360706 pokud bude lepší počasi pojedu taky…

            0 0
            • Chiron  

              jj není problém. Tak předběžně co sem teď koukal na srážkový model, tak zitra by mělo pršet minimálně a ve středu by mělo být snad i pěkně. Takže předběžně bych to viděl středa nebo čtvrtek odpoledne.

              0 0
            • Chiron  

              No tak nic, nestíhám, asi to projedu buď až v sobotu dopoledne. Nebo vyjedu chvilku před startem nebo po něm a budu se postupně přemisťovat a něco fotit, tam kde to bude vypadat zajímavě. Jinak co sem řešil s jedním známým co to už projížděl. Tak je tam sucho až na pár míst. Louka už osečená. Akorát v jednom místě si nebyl jistý, jestli nezměnili trasu. Konkrétně jak se vyjíždí k brodu, tak říkal něco o tom, že snad to nepovede k tomu baráku a šikmo přes les k brodu, ale pod tím barákem se pojede dál až k nějakým chatám po soukromé cestě a pak takový rychlý úsek přes les a najede to na původní trasu na takové malé louce. Ale nebyl si jistý, značené to nebylo, jen to bylo tak vysečené.

              0 0
        • jIrI___  

          Zaregistroval jsem, ale mám tenhle týden odpolední směnu, takže nestíhám nic, ani přidat ten kontakt na icq :-D. Ale v nejbližší možné době se ti ozvu.

          0 0
    • heretik  

      Jede někdo z Prahy (nebo přes Prahu), kdo by měl v autě volno na člověka a kolo?

      Nebo alternativně, když se zadaří auto do té doby opravit, můžu nějaké zájemce přibrat já…

      0 0
    • petryk  

      Tož už se pomalu začínám těšit. Nemám vůbec najeto, takže budou zase nové zážitky:) Koldo, kdy dorazíš? V pátek nebo až v sobotu? Mám držet nějaký místo?

      0 0
      • kolda  

        az v sobotu. kdybys nam drzel mista pro dva stany, bylo by to super!diky

        0 0
    • MJ24  

      no s počasím to vypadá na víked docela slušně, do víkendu by mělo být jen pár přeháněk, za chvíli pojedu projet trať tak pak můžu podat info jak to tam vypadá

      0 0
    • Jenda_T  

      normálně se uplně těším, sic jako nováček nevím jak jsem připraven to přežít, najednu stranu si říkám, že to s takovým MTZ přeháním, na druhou stranu si zase říkám, že na kole se mlže pokazit cokoliv… Vikingy si neberu tak aspoň to nebudu řešit… bahno je všude a mne se fakt letos nevyhýbá. pláště vůbec nevím jestli mám správné, nu což kdyžtak si udělám krásný víkend s partou bikerů a bikerek :)

      0 0
      • Hynas  

        A tak to má být ;o)…mám z toho naprosto stejný pocit. Tedy až na ty vikingy…:o)

        0 0
        • Jenda_T  

          muj pocit se ale právě uplně podělal… zubarka mi v utery naordinovala prášky, přičemž to jsou antibiotika, zkusim zjistit co to udělá když je vysadím… ale co tak mam echo tak to asi nepujde, no uvidím… su naprosto naštván a znechucen… ještě jsem ji to několikrát opakoval že mám závody… a to náročný… jojojoo.. no uvidím, nechcu vám tam umřít ;)

          0 0
          • Rychlej turista  

            Anitibiotika vysadit nemůžeš. Pokud to máš na zuby, tak by se snad i dalo, ale je to vždy risk. Já takhle na antibiotikách na oteklou dáseň ujížděl předloni na Jistebnické 24)

            0 0
            • Jenda_T  

              Koukám, že Tebe nic nezastaví na cestě k medailím :D

              no ještě to prozkoumám, rozhodně by mne to fakt štvalo

              kdyby někdo měl nějaké zkušenosti, tak beru Dalacin C, prej to je něco nového

              0 0
            • Rychlej turista  

              Tím, že by se i dalo, jsem myslel, že by se na ně dalo jet, ne je vysadit. Ale já je už jen dobíral, zánět už byl pryč.

              0 0
          • McBlacky  

            já být tebou bych se na to vykašlal a připravil se na Beroun. ale je to tvoje rozhodnutí. 24H je extrémní zátěž na organismus. Oslabení infekcí a ještě antibiotiky může vyústit v další komplikace

            0 0
            • Medunka  

              Asi tak, i Ječňák měl dost rozumu nepouštět se do 24 v Liberci – výsledek by zajel, ale následky by mohly být dlouhotrvající a zdraví by měl mít člověk jako prioritu jedna dvě

              0 0
              • McBlacky  

                s výsledkem je to otázka. ATB oslabený organismus řádově pomaleji systetizuje energii z potravy i regeneruje. Takže dle mých zkušeností můžeš jet téměř svůj normál výkon, ale bohužel jen nesrovnatelně krátce než když jsi bez ATB.

                0 0
                • Medunka  

                  Tomáš ATB nebral a protože je ani brát nechtěl, tak proto nejel

                  Ale máš pravdu, s ATB ti sekne dřív a dýl se z toho dostáváš

                  0 0
      • Jenda_T  

        se slzou v oku se tedy loučím s účastí na této 24h, snad někdy jindy, někdy jinde, ale tu bych se rád za rok dostal. Dobře to všichni ušlapte, budu vám fandit z poza monitoru.

        Díky všem za rady. … kurnik člověk by si dal teďka pivo na schlazení a ani to nemůže :D

        0 0
    • Jenda_T  

      a už valej.. tak dávejte dávejte hop hop

      a ja jdu uklidit ten binec co mi tu vznikl po nedokončeném balení na Bystřičku, aspoň jsem si to vyzkoušel, na to až pojedu jinam.

      0 0
    • jIrI___  

      Technická otázka. Je volný přístup někam do prostoru startu, kde mají teamy stany a kde se střídají? Mám kamarádovi dovézt auroru a vím jen jaký mají stan, nic víc :). A když už tam budu, tak udělám i pár fotek, takže se na nich pak možná někdo najdete.

      0 0
      • Rychlej turista  

        Jo, v pohodě :-)

        0 0
      • karliner  

        Protože je tam volnej přístup, možná proto se stalo tohle

        0 0
        • Rychlej turista  

          To se stalo proto, že se krade. Ne proto, že nebyli za ostnatým drátem.

          0 0
          • karliner  

            Ano, to máš pravdu. A jak se říká – příležitost dělá zloděje.

            0 0
            • Rychlej turista  

              To určitě. Ale rozhodně bych nebyl za nějaké zákazy vstupu nebo kontroly, což by zničilo atmosféru těchto závodů. Spíše je to na zamyšlení pro pořadatele, aby měli nějaké parkovací prostory pro kola. Kdysi měli v Liberci veliké kontejnery, kam se na noc kola zamkla.

              0 0
    • jIrI___  

      Pár fotek z dnešního odpoledne je tady . A jako vždy – pokud by někdo chtěl fotku v plném rozlišení, není problém mi napsat na mail z profilu a já ji pošlu.

      0 0
    • Chiron  

      Fotky ze včerejška i z dneška jsou http://picasaweb.google.cz/…lasska242010 Je jich celkem dost, bohužel v lese se dost blbě fotilo, takže některé sou rozmázlé. Když bude chtít někdo něco poslat, pište sem nebo na mail v profilu.

      0 0
    • Medunka  

      hezky ste si pánové dávali do těla, gratulace k bedně

      0 0
    • Hynas  

      Fajný závod…sice o dvě kola zmršené výsledky a pálení chodidel nejspíš díky malým tretrám mi rozhodně nezkazily zážitek z jedinečného závodu. :o)

      BEDNA VORTEX BEDNA!

      0 0
      • Rychlej turista  

        Jsem spěchal z nočního švihu, abych tě sledoval Hynásku, a ty jsi zatím chrněl :-D

        Ale dobrý, hlavně žes to dal až do konce a za rok už to bude bez té noční pauzy :-)

        0 0
        • GaGy  

          Pár fotek. Mám i videa kdyby někdo chtěl.

          0 0
        • Hynas  

          Nojo, primární cíl bylo 35 kol, pak 29, nakonec „reálných“ 28, v tabulce 26. Ale na „druhou“ zkušenost myslím fajn výsledek…pro příště potrénuju víc. Slibuju :o)

          0 0
          • Rychlej turista  

            Určitě, dvě kola sice zamrzí (nevím, jak k tomu došlo), ale pokud zatím nejde o přední umístění, tak to pro tebe nějaký zvláštní význam nemá, protože ty víš, žes je dal. Důležité je, žes to po předloňské strašidelné zkušenosti nevzdal a šel do toho znovu. To dokáže málokdo. Teď už víš, že to jde a za rok zjistíš, že to jde i bez té noční lehopauzy :-)

            0 0
      • Chiron  

        Ha prej „nefotit jsem tu inkognito“ :D

        0 0
    • petryk  

      Bystřička byla pro mě letos poměrně dost rozporuplná – v noci mi ukradli kolo, ráno jsem strávil s policajtama, moc neodpočinul a rozhodl se, že to zkusím na 29ce s pevnou vidlí.

      Vzhledem k v podstatě nulovému tréninku považuju konečné páté místo v katerii dvojice muži za slušné, třetí místo taky moc daleko nebylo.

      Singl byl pro mě moc hezký,ale jen do doby, kdy se vybrzdil, pak už to pevné bylo o ruce. Dolů jsem se proto snažil jezdit bez brzd.

      Počasí skvělé, trať oproti loňsku nějak zrychlila:)

      0 0
      • Rychlej turista  

        Bylo někde bláto? Nebo i brod byl suchý?

        0 0
        • MJ24  

          Brod byl mokrý a za ním cca 20 metrů řídkého bahínka, ale bylo to v pohodě

          0 0
          • Rychlej turista  

            Tak to jsem ukrutně zaváhal, že jsem letos nejel :-(

            0 0
            • MJ24  

              no bylo to asik poprvé za šest ročníků co vůbec nepršelo, takže počasí vyšlo na jedničku

              0 0
            • kolda  

              to jo, podminky byly luxusni

              0 0
              • karliner  

                Pěkně jste jeli! Heretik měl půjčené kolo od Cancellary?

                0 0
                • heretik  

                  Si piš! A jelo tak rychle, že jsem musel pořád brzdit, až jsem probrzdil destičky na kov. Sice mi dal FC i jedny náhradní, ale k jinejm brzdám, ještě, že mi je domorodci stáhli flexou, aby se to do těchhle vešlo a mohl jsem to dojezdit s menším kraválem.

                  0 0
    • bosmilan  

      pro mě to byla vůbec premiéra na 24 hod. závodě a tak jsem nevěděl co od toho čekat a musím říct že jsem byl nadšen a hlavně jízda v noci mě moc bavila a počasí naprosto úžasné.Akorát mi vadilo Hynasovo chrápání :D

      Bedna VORTEX Bedna

      0 0
      • lheryan  

        Byl jsem letos ve stejné situaci. Jel sem prvně, úplně náhodou jako náhrada. Všechno klapalo vesměs jak mělo, trať byla pěkně vymazlená, i singltrack v noci se jel dobře. Prostě paráda. Příště zase, teda pokud bude zbytečný peníz, bo to startovné je pro mě už vysoké.

        0 0
        • heretik  

          Ten postavenej singl byl super, to jediný mě drželo po cestě do toho krpálu.

          A pokud jde o startovný, vůbec bych neřekl, že je to hodně, srovnej s maratonem, kde je někdy téměř stejně, a strávíš tam mnohem míň času, takže toho taky mnohem míň sežereš, vypiješ a tak…

          No a po zkušenostech z loňského Berouna i z poznámek zkušenějších bych naopak řekl, že klidně stovku přihodím, jestli jim to pomůže sehnat lepší moderátory ;-)

          0 0
          • kolda  

            moderatori, to bylo asi nejvetsi utrpeni behem tech 24 hodin …

            0 0
            • petryk  

              jo, to souhlas, ta slečna byla asi už přešlechtěná…

              0 0
            • Rychlej turista  

              Na to platí jeden univerzální lék – jet sólo :-)

              0 0
              • Medunka  

                Tak, předloni to tak řešil GH s Luckou – ten, kdo byl na trati, byl v bezpečí :-)

                BTW – neví někdo, proč Lucka nejela?

                0 0
                • heretik  

                  Je to daleko a neměla by tam konkurenci…

                  Ale opravdový důvod nevím, s GH jsem si psal před víkendem kvli dopravě a psal jen, že ještě nevědí, jestli pojedou.

                  0 0
            • teepeex  

              chlapi zaslouzite pochvalu, hezky jste to kudlili:)

              0 0
          • Chiron  

            Co jsme se bavili s Valachem když jsme ho potkali u trati na tom singlu. Tak říkal, že v podstatě za menší peníze bylo 2× víc jídla jak na 24 v Liberci nebo kde se to jelo. Tam bylo nejdražší startovné snad litr, tady 850,–. Krom toho to startovné pokrylo tak akorát výdaje na to jídlo apod. Sehnat letos sponzory bylo prý hodně těžké.

            Jo a sing byl super, párkrát sem si ho taky projel, horší je, že se to tam občas špuntovalo a předjíždělo se fakt blbě.

            0 0
            • bosmilan  

              tak singl perfektní,akorát nejhorší bylo se k němu vyškrábat a asi jsem měl štěstí,ale vždy měl na něm volný průjezd nebo s někým kdo ho jel stejně rychle jako já.Jinak moderátory jsem nevnímal,takže nemohu posoudit a startovné mi na takovou akci přijde naprosto v pohodě

              0 0
              • Rostak  

                Tak to jsi měl štěstí, že jsi nedojel mně. To by si mě musel pěšo obejít, protože když vidím dres Vortex či Michelin, tak lehnu a ani se nehnu. Jak říká Trasér – udělá se černo a hluk (kravál) jako když startuje túčko. A jinak Milane – věnuj se práci, za kterou tě platí zaměstnavatel a néé že budež „zglýňat“ na internetu a plkat na bike-foru. :) Vortexu čest – váš sympatizant Rošťák.

                0 0
    • Rostak  

      Základem úspěchu je vhodná strava a pitný režim :) !

      0 0
    • petryk  

      Sladké mámení po vyhlášení:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.