• RUR

    Poradí někdo z místních trasu- pokud možno žádný asfalt a co nejhežčí cesty a okolí (tu a tam singlík, potůček,výhledík a tak:-))

    0 0
    • Peulik  

      bez asfaltu nelze!!

      0 0
      • RUR  

        Myslel jsem minimalizovat asfalt(především silnice). Znám to po cestu Lázy-Troják,ale moc nevím jak dál. jestli přes Vsetín, nebo Pržno a Jablůnku, nebo jinudy?

        0 0
        • Peulik  

          tak to bys dojel úúúúplně někam jinam… z lázů mušíš nějak projet valmez a pak směrem na krátkou, vysokou, velký javorník,pindula, černá hora, rahošť – PUSTEVNY

          0 0
          • RUR  

            Říkal jse si, jestli by se to nedalo pak zlomit nahoru na Rožnov kolem Bystřičky(jako té přehrady).

            0 0
            • Peulik  

              jestli to chceš vzít trošku oklikou a ne po cestě tak je docela dobrá trasa z bystřičky na Klenov,Vsacký Cáb,Tanečnice,Dí­ly,Rožnov,Rad­hošť,Pustevny… z bystřičky až do toho rožnova je to lesem,turist.stez­ka,pak projet rožnov a opět po turistce na rahošť a pustevny

              0 0
              • Peulik  

                a jestli si chceš dát ještě větší porci tak můžeš z té Tanečnice jet na Soláň,Čarták,směrem na Vysokou a Bumbálku,pak na Martiňák,Pustevny…

                0 0
    • Corbett  

      Z Bystřice vyjet na Hostýn a pak po hřebenu přes Holý vrch, Tři Kameny, Troják, dál na Lazy, Valašské Meziříčí a dál to neznám. To už ti musí poradit někdo jiný.

      0 0
    • Corbett  

      Ještě k tomu dodám, že je to jedna z nejůžasnějších cest pro bika jakou znám. Občerstvit se můžeš na Hostýně (jak se na něho vydrápeš), pak na Trojáku, v Lázech a v Jarcové. To už máš před Valmezem – www.mapy.cz/searchScreen?… Z Hostýnu nemáš kam zabloudit, vede to pořád po hřebenu a je to dobře značené a z Lázů do Jarcové můžeš jet po Drásalovi – www.drasal.cz/ To je asi vše:)

      0 0
    • wertigo  

      hostyn – trojak – lazy – valmez(drasal.cz) – krhova – v.javornik – pindula – pustevny(www.beskydbike.cz/…tb0590km.jpg)

      0 0
    • RUR  

      Díky moc:-))) Dofám, že nebude moc vedro.

      0 0
    • RUR  

      Tak jsem to přežil:-)do Lazů pohodička, po Drásalovi až nad Jarcovou, ale uhl( ne Petr) jsem po červené TZ přímo na ValMmez-parádní trailík, fakt super zážitek. Ve ValMezu trochu kufrování, ale nakonec po žluté TZ na hřeben směrem k Velkému Javorníku. Místňí milí domorodci doporučovali nějakou starou vojenskou cestu, ale nějak jsem to netrefil:-)) Výhledy super, cesta hustá( misty dost stavební suť) Krásná pasáž od křížení s Modrou TZ směr Javorník-singlík pohoďáček. Největší běs ve finále- sešup z Kyčery na Pindulu po modré TZ- salto přes rodla- jakési podivuhoné čmoudy z brzd (fungovali bezchybně, ale kouřilo se z nich jaksi divně a barva kotoučů byly taky taková nestandartní:-)- na Pindule kofola za 27:-O. Finále- šmankote to byla fuška- Nějak jsem najivně doufal, že kolem té sjezdovky na konci na Radhošti bude třeba nějaká serpentýnka… nebyla.. Respekt lokálnímu bikerstvu- štěrk a suť, místy vážně soda- a dík všem za pomoc a rady.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.