Brzdy XX 2014 - velké zklamání.

19 nepřečtených
  • DaD

Tak jsem dnes pořádně prověřil tyto brzdy a musím říct,že je to pro mě pěkný průšvih.Při mých 65kg a velmi prudkém sjezdu na brzdách začali po cca.150 metrech citelně vadnout.Už jsem koukal kam to pošlu.Proti loňskému XTR je to katastrofa.Je možné,že to dělají ty jejich kotouče?

0 0
    • RacerX  

Uvarit se da vsecko, ale pokud nenapises podminky, velikost kotouce atd. Neda se relevantne odpovedet…

0 0
      • DaD  

Podmínky?Kopec jak kráva(vedle schodů ve Svatém Jánu u Berouna)moc jsem se s tím nemazal a kotouč 160-tka.Dole u konce schodů už se jim moc nechtělo a mnou požadováný brzdný učinek už neměli ani náhodou.XTR v loni na tom samém místě bez zaváhání.Občas tam jezdím zespodu intervali do kopce a následně to musím sjet.Takže srovnání mám.

0 0
        • Manzak  

A desky tam jsou asi nejaky organiky ne?

0 0
          • DaD  

Tak to bohužel nevím.Jsou tam ty originální co dává buď Sram a nebo Cannondale.Ale mrknu na to.Třeba v tom je ten zakopaný pes.Co je lepší proti vadnutí?Já vozil loni u Shimana organiky a v poho…

0 0
        • deekay  

Smir se s tim ze XTR brzdi proste lepe a mene vadnou…

0 0
          • kubad  

+1

a neserou se, XX je vcelku *******

0 0
            • DaD  

Proto mě sere,že je musím jezdit:( Alespoň nějaké tipy na jejich lepší funkci?

0 0
              • deekay  

nevim co tam davaji za desky, ale standard avidy sintrovany me hrozne sklovately a pak nebrzdily, daval jsem pak do elixiru goldfreny a bylo to o neco lepsi.

0 0
                • DaD  

OK.Díky za tip.Mrknu na to.

0 0
                  • DaD  

Jěště jsem zkusil vzít desky jemně smirkem a odmastit je i kotouč Perchloretyle­nem.Zítra uvidím.Jsou to ale stejně šmejdy.Mají najeto 500km a už problém.

0 0
        • hawrda  

Zase to s tim kopcem neprehanej.Neni nijak extra dlouheja,ale pravda ze sklon to ma. Ja se tam v poho ubrzdim pri 100kilech na formulach oro a ani nezavonej. Nicmeme tam pravidelne moc nejezdim,protoze tam leze hafo turiszu ke krizi a ty milujou,kdyz jim tam klickujes mezi nohama az dolu do jana.

0 0
          • DaD  

Že tys to pořádně nečetl?Na 150 metrech ztratily brzdný výkon.Já o délce nic nepsal.Proto je triskní,že na takovém kousku šli do hajzlu.Už si rozumíme?

0 0
    • Hynas  

A x0…budou taky takove?…uvazuju o modernizaci zimaka za elixiry 5.

0 0
      • DaD  

Za mě už jedině Shimano.Ty XTR byly super a nemusel jsem na ně jedinkrát šáhnout.

0 0
      • kubad  

jo stejný *******, jestli pro rok 2014 něco změnili netuším

0 0
        • Hynas  

V cem je problem?…vozim petkove elixiry a vubez zadny problem…

0 0
    • hctr  

xx byla snad jejich nejhorsi sada, hold asi dan za gramy.

Co bych jako jedine od avidu aktualne zkusil jsou ty nove guidy http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/…972606_n.jpg

Jinak zlate shimano.:)

0 0
      • kravjec  

jojo a úplně nejhorší XX world cupy z těch jsem měl radost 2× když jsem je pořídil a když jsem je prodal (na náhradní díly) :((

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.