• BOTAnick

Jaký je rozdíl mezi deore a SLX 2012 kromě ceny a designu? Máte někdo zkušenosti?, má cenu investovat do SLX? Design a gramy neřešim, jde mi o funkčnost a výdrž. Dík.

0 0
    • jIrI___  

Hlavní rozdíl je absence Servo Wave u Deore. Já osobně bych si připlatil za SLX.

0 0
      • BOTAnick  

pro mě je to jen nápis, co to je za funkci?

0 0
        • Azmir  

Podle mě ty SLX chodí o něco líp jak ty Deore, mají takový líbivější a možná trošku kratší chod.

0 0
        • jIrI___  

Má to zvýšit brzdný výkon a zajistit rychlejší nástup brzdy. Poznat to jde. Když se to řekne zjednodušeně, tak Deore mají projev bližší spíš nižším řadám a SLX naopak vyšším řadám. A servisovatelnost je stejně jednoduchá jako u předchozích ročníků.

0 0
      • obda  

Než příště odpovíš, tak si doplň vzdělání. Deore Servo Wave samozřejmě má: http://cycle.shimano-eu.com/…ountain.html

0 0
        • jIrI___  

Vzdělání jsem doplňoval nedávno, ale očividně ze špatných zdrojů.

0 0
    • BOTAnick  

A docela by mě zajímalo jestli budou pořád dobře samadoma servisovatelný :-D

0 0
      • michalscupak  

mam je a servisovat na nich není co… chodí krásně, brzdí dobře a pro mě mají ideální záběr, takový agresivnější… jako určitě odvzdušnění bude potřeba někdy udělat, ale to je stejné jako u ostatních a zatím celou sezonu chodí furt stejně, takže netřeba odvzdušňovat zatím…

0 0
      • Lister  

Bez potíží, dvě stříkačky a kousek hadičky.

0 0
    • Kamikaze 591  

Jezdil jsme obé. Připlatil bych si na slx. SLX mají podle mě malinko vyšší brzdný účinek způsobený lepšíma hadicema. Taky by měly být lehčí.

0 0
      • jIrI___  

Nemáš ty Deore zvážené?

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • Danikklotz  

mam SLX 2012. Mě vyhovují víc než Avidy Exlixiry CR.

Líp se nastaví a brzdí minimálně stejně.

Ber je :)

0 0
    • zmolko  

mozete mi niekto porovnat Juicy 3 a SLX 2012? diky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.