Brzdy: Rozdíl mezi BR-M615 a BR-M596

12 nepřečtených
  • Tomik :-))3

Zdar nevíte jestli je nějaký zásadní rozdíl mezi těmito brzdami? Jsou stejné, nebo jsou ty 615 lepší? Díky

0 0
    • KubaBajk  

Nemají být v čem lepší, takže podl mě ne, nejsou lepší. Ani horší.

0 0
      • Tomik :-))3  

takže stejné jak jsem si myslel, jen 615 je novější model asi.

0 0
      • Azmir  

To bych zase netvrdil, dost se posunuli hlavně co se týče páky k novým SLX/XT, kratší chod, ostřejší, kdybych si mohl vybrat, neváhám a beru 615 bez debat.

0 0
        • KubaBajk  

Vždy by měl být nový model v něčem lepší, no myslím, že rozdíl nebude zdaleka tak znatelný jak popisuješ. Tvar páky řešíš jen při delších sjezdech a ani v ostatních vlastnostech ten rozdíl nebude extra znatelný…a to je právě to. Někomu ten rozdíl přijde „už hodně znatelný“, někomu zas ne.

S těma staršíma zajetýma jsem brzdil a úplně v pohodě i když srovnám s mýma XT..

0 0
        • bluma  

Hm, tak to si nejsem progresem jist, protože co mám doma XTR, SLX a Deore, tak nejkratší a nejostřejší chod mají právě Deore :-)

0 0
    • obda  

Jediný zásadní rozdíl je, že do M615 můžeš dát i Ice-Tech destičky s chladičem.

0 0
      • Evilcleaner  

přesně tak, mají už nový tvar desek. jinak páka se servo-wave byla i předtím, stejně tak hadice bh90 bez nastavitelného banja u třmenu (na rozdíl od vyšších řad).

0 0
    • kudykam  

Mám k těm M615 staré páky z M445, vyplatí se tam hodit taky nové?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.