brzdy BL-M775 nepruchozí pačka..

11 nepřečtených
  • Misakos

ahoj, mám problém.. chtěl jsem vyměnit kapalinu v zadní brzdě.. byla tam cca 6let DOT místo mineral.. hnusnej šedo žlutý šlem… a zjistil jsem ze mám nepruchozí páčku.. zbytek systému pruchozí, odsrouboval jsem hadicku.. víčko na páčce a zjistil že se v ní pořad drží kapalina i když ji mačkám…nejde ani profouknout.. čím to ? díky

0 0
    • Vilém  

Asi budou rozerzane nejake gulove casti, jako tesneni atd. Tipuju to spis na vyhozeni.

0 0
    • Mr.Duck  

Měl jsem v shopu 2 Saint kam někdo dal DOT, a taky jsem to nemohl dostat z páky. Musel jsem ji kompletně rozebrat, bylo to jak vyndavat toxický gumový medvídky.

0 0
      • Misakos  

Jojo medvídci přeeesně…no chtěl jsem také komplet rozebrat..jenže.. nejde mě vyndat ten hlavní čep co drží páčku.. takže to asi vypadá na popelnici…

0 0
        • bathed  

Nevyhazuj. Jeste do toho pust par kacek.

https://a.aliexpress.com/_mOOhm4b

Tohle je sice 785, ale pohledej. Za hubucku titanovy pistek i s obema gumickama. Ja takhle jeden uz skoro popelnicovy exemplar zrecykloval. Jezdi.

0 0
          • Mr.Duck  

Hele ta co jsem dělal kámošovi teď funguje i s původníma těsněníma a pístem myslím :)

0 0
            • bathed  

No ja ted bral ty pistky ted znova; stavim male 24full a nesehnal jsem slx paky. Mam totiz v krabici mt6 magury a guidy. U magury jsou uplne na prd kosmicke plastove paky a u sramu trmeny.. a protoze skrze rozdil v naplnich (dot vs. mineral) je to nekombinovatelne, tak jsem patral a zjistil, ze Risk dela ty titany s gumkama co vydrzi oboji!

Takze dcera nebude mit Shigury ale SRAGURY! :-)))

0 0
              • Mr.Duck  

Co me teda projde rukama tak u Sramu jsou to vetsinou paky co odejdou, skoro bych to nazval pravidlem. Ale jestli budes menit pistky tak by to mohlo byt v pohode :)

0 0
        • Vilém  

A cervik, ktery drzi hlavni cep, jsi povolil?

0 0
    • Misakos  

tak vyřešeno .. díky youtube rozebrano :-D a vyčištěno uplně zalepene kanalky.. jako vypadalo to jak vodní kámen… díky… -a rada na závěr- jezděte shimano na mineral a nestane se vám to !!!… :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.