• Paja

Na Motyllovu výzvu zakládám další ročník tohoto legendárního vlákna ;-)

4 0
    • mastihuba  

Dekuji. nemohl jsem se dockat :)

2 0
    • Jaroslávek  

Hmmm…

0 0
    • Motyll  

.

1 0
      • Aduldinho  

Za 2910m celkem vysoké startovné, ale jestli je řízek v ceně, tak asi cajk! ;-)

0 0
    • pepek  

Dnes to ještě šlo

1 0
    • Cipísek  

Zdar, dovolím si to trochu zaplevelit.

Můžete mě prosím poradit obchod, kde si vyzkouším tretry a aby byl cca do půl hodinky pěšky od Vaňkovky?

Díkec

0 0
      • Polka  

První co mě napadlo Mtbiker u Vlněny nebo Sportega na Křence, ale nikdy jsem tam nebyl :-)

0 0
        • Paja  

Taky záleží jaký tretry.

U Mpaláce – Mojekolo, Spešl, Element.

4kluciodkol.

Já už takhle (chozením po kšeftech) nekupoval tretry roky.

0 0
          • Cipísek  

Po čtyřech letech musím něco pořídit a posílat si balíky mezi eshopy se mě moc nechce.

Je mě jasný, že v krámě mají osekanou nabídku, třeba budu mít štěstí.

No a když ženský budou ve Vaňkovce, tak si musím najít nějakou zábavu :o)

0 0
          • Polka  

Tak samozřejmě, nenapsal jaký shání. Já naposledy musel loni v dubnu s mladým pro jeho meganohu a širokej nárt bo sidi a shimano (wide) už mu přestaly sedět a to bez vyzkoušení nejde. Pepe nic, ale v BikeLife úspěch.

0 0
            • Cipísek  

Mám standart nohu a chci MTB, nevyžaduji nic extra, hlavně aby dobře sedly.

Nechci doporučení na konkrétní botu, páč každýmu sedne něco jinýho.

Vím že posledně mě ale vůbec nevyhovovaly NW, skončil jsem u Mavicu, ale rozlepily se.

Něco zkusím obejít a uvidím.

Dík

0 0
      • gemini  

4 kluci mají Lake ( sám čekám na naskladnění velikosti ), Fizik, Mavic, Gaerne – co mají skladem je na webu, tak si můžeš udělat představu o tom, co lze na místě vyzkoušet. Z Vaňkovky je to pěšky celkem kousek…

1 0
    • mastihuba  

jak je na tom cyklocentrum na Vodni, to by splnovalo vzdalenost :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.