• MichaelSimek

    Jelikoz tu je nekolik skoro-kanadanu, ex-kanadanu, byljsemtam-kanadanu, tak poprosim o rady a doporuceni.

    S partou (9lidi) letime si objet BC Bike Race, ale samozrejme tam nebudeme jenom tyden, tak se chci zeptat co urcite nevynechat, co je dobry a tak.

    Casove to mame 9 dnou po priletu ve Vancouveru (na rozjeti pred BCBR) pry jsou tam bajkovacky hned par minut od baraku co budeme bydlet

    Pak 7 dnu BCBR skocime ve Squamish, tam 2 dny (spis asi odpocinek, se uvidi)

    pak 4 dny Whistler

    pak zase zpet na 6 dnu do Squamishe (ale s autem takze popojet zpet do whistleru nebo nekam pujde)

    Vetsina z nas (4chlapi, 5zenskych) si uzije vse do cernych (vcetne) par z nas nepohrdne 2× cernou ci necim narocnejsim. Ale nebojime se poxcckarit, poflowtrajlovatet nebo slapat do kopce (ja mam svoje limity :D ).

    Ja urcite chci okouknout bikeparek ve Whistleru, ale co tam treba stoji nejvic za objeti, precejenom tam nejsme tak dlouho. Urcite bych dal Top of the World, ale co dal. Nejsem veleskokan, skoky na Alajne asi nedoletim, ale neco o chlup mensiho bych mohl.

    Ma cenu jezdit nejaky ty vic XC veci ve whisteleru nebo to si nechat na Squamish, a co urcite nevynechat tam?

    A tak no, budu vdecnej za jakoukoliv radu ci doporuceni.

    0 0
    • Mr.Duck  

      Ve squamish určitě Rupert, In and out burger, a třeba Cougar Ridge jestli chceš double diamond.

      Ve Whistleru fakt záleží co chceš. Já rád kameny, tak mě baví joyride do Canadian open, nahoře goat's gully je docela zapamatovatelnej Trail myslím. Na XC třeba golden boner, green monster, a všichni si chválí Lord of the squirrels, já to ještě nezkusil :(

      Pemberton taky stojí za to, z Whistleru je to kousek a třeba resurrectum je pecka.

      Když bys měl čas v sun Peaks, to je taky velká pecka jejich bike park.

      0 0
      • MichaelSimek  

        Diky kouknu na to, jaky tam maji kameny, jsou vic jako piskovec nebo naopak ostry spicaty?

        0 0
        • Mr.Duck  

          Jak kde, většina bude nějaká žula, dobře to drží za mokra a je to hladký. Ale ve větších výškách jdou dost i ostrý, shale to je tuším břidlice?

          0 0
    • vili  

      Ahoj, prosím hlavně místně znalé o radu: 6 – 21.6.2019 budem v Kanadě na auto-pěším tripu po národních parcích (já + žena + její segra) a samozřejmě se chcem na 1–2 dny mrknout na místní traily. Předpokládáme půjčení kompletní výbavy až na místě. Můžete poradit, kde je ideální začít (whistler, squamish, nebo jinde) nebo jestli jsou tam nějaké záludnosti co člověk z evropy nečeká? Co se týká skills, tak wales na RS nebo Trutnov trails je pro nás takový rozumný maximum, dál máme projetou celou Jamnici, Livigno (bez černých) a téměř komplet Saalbach. Prostě trailový ježdění bez větších skoků.

      ps – kdyby někdo věděl o vhodném, cenově rozumném ubytku někde poblíž na dvě noci pro nás tři (klidně i na zemi v obýváku), tak dejte vědět, slivovicu přivezu :-)

      Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.