Blikačka Smart 321 - samovybíjení baterií?

9 nepřečtených
  • quidos

    Ahoj,

    mám blikačku Smart 321R a mám pocit, že „žere“ baterie :-( Po vybalení jsem si chtěl zablikat, nic. Vyměnil jsem baterie, paráda, barevná hudba, že by jeden oslepl. Teď asi po měsící a půl jsem ji cvičně pustil a zas nic, baterie prázdné. Během té doby byla v provozu dohromady možná hodinu blikání, jinak vypnutá (tím si jsem jistý).

    Je to normální? Kdo ji máte, jak dlouho vydrží baterie vám?

    Při první výměně hned po koupení jsem dal alkalický varty, žádný noname ze stánku…

    V případě, že to normální není mě nenapadá, jak to řešit. Reklamace asi těžko, jak bych asi dokázal, že se baterie tak rychle samovybijí..

    Anketa: Žere Smart 321R baterie?

    3x
    75%
    0 0
    • Martin  

      mám ji měsíc, po vybalení blikala jak cyp, furt bliká jak cyp. a to ji dost často pouštím i za dne

      zkus ji reklamovat, možná je to vadný kus, i mistr číňan se někdy utne

      0 0
    • bruco  

      Normalne to nie je. Mam podobnu skusenost s Blackburn MARS 4.0. Po vybaleni kaput, dal som nove alkalicke baterie a za den zas kaput. Uspesne vyreklamovane na CRC.

      0 0
    • jecnak  

      Stava/lo se mi to, kdyz se svetlo namocilo. U noveho kousku bych zkusil reklamaci. Bezne tohle svetlo vydrzi mesic v zime, pri jezdeni 3× tydne po 4 hodinach blikani.

      0 0
      • iceek  

        Potvrzuji, ze za mokra dojde samosepnuti a vybiti. Radeji jsem sahl po jinem zadnim svetle.

        0 0
    • michomin  

      Quidosi, nebuď tragéd. Za prvé, ty při reklamaci nemusíš dokazovat, že se baterie vybíjí, je na prodejci aby prokázal, že to tak je či není. Za druhé, nenech se od prodejce ochcat; jestli je blikačka vadná a vybíjí baterii, tak teče nějaký proud při vypnutém stavu. Změř ho nebo ho nech změřit. V situaci, kterou popisuješ, tam klidně může protékat až několik miliampér, což tu baterku spolehlivě vybije. Když budeš znát tento údaj, tak jsi pánem situace, což se v případě, že prodejce dělá vlny, hodí.

      0 0
    • quidos  

      Tak děcka, obrátil jsem se na prodejce (nevím, zda jmenovat, abych nebyl umlácen pumpičkami kvůli reklamě ;-), že blikajda „žere“ baterie. Ať ji přinesu, bez problémů vyměněná za novou, jen si ofotil paragon :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.